Scrapbooking - 4 Ново предизвикателство

• 38 090
  • 496
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Отдавна не съм се включвала, защото нямам какво ново да покажа, но пък редовно ви следя какви красоти показвате. Много ми хареса схемата за картичката-ще гледам и аз да направя нещо!

# 196
Ето и моята страница по вече старото предизвикателството. До сега съм я правила и нещо не ми харесва много, много, но каквото - такова. Изморено ми е вече.
http://media.snimka.bg/0925/008106066-big.jpg
Гледам имаме си вече и НОВО. Благодаря, devilkin.  Hug
Отивам да спя. Утре ще коментирам красотите ви. Simple Smile
Лека нощ от мен!

# 197
Tandoori, много интересни и оригинални картичка и торбичка Hug
Как направихте онова сбръчканото зелено? Laughing

Тони, вярваш или не, това е онази тънката хартия, която е сложена в торбичката, която се използва за пълнеж, една почти прозрачна. Та хванах я аз и хубаво я намачках, после я изпънах, но не съвсем и я залепих м/у двата пласта картичка ( цялата картичка е един сгънат първо на 2 лист А4, изрязани листата ( това направи Калин), после залепен зеленият лист на долната част ( това пак направи той) и след това залепена горната част, за да излезе като "кръпка". След това сгънахме на 2 така получената половина от големия лист и картичката беше готова Simple Smile
Лепихме копчетата и после аз вързах с....как му е името на това на БГ? Което прилича на коноп, но не е коноп, а някакви сухи листа, направени като въже? newsm78
Ползваме обикновена цветна хартия от тези детските за изрязване. Ама то най-вече защото е за децата Simple Smile

# 198
  • Варна
http://photos.streamphoto.ru/c/0/8/w400_9d75855c91453cbd3e14a88b927f380c.jpg
Моята картичка по случай 4.10.
Предизвикателството е много интересно, но най-вероятно отново ще пропусна. С дете по цял ден в къщи не мога нищо да правя.

# 199
Venecia, интересно се е получило албумчето ти.

Тони, какво друго да кажа за страницата ти, освен  че много ми харесва. Перфектно си подбрала цветове, харесва ми композицията, а колко голямо е станало момчето ти.

Chiges, и твоята страница е много хубава. Цветовете от хартията и снимките се преплитат, което ми харесва, а и снимките са толкова весели – весел момент си увековечила.

Tandoori, браво на малкия ти помощник. Много го е хубаво, че го увлича да твори. Торбичката също е много красива.

Despina, дано по-бързо се оправи малчуганът ти и дано ти остане минутка за хобито. Все пак това е начин да се разтовариш малко от ежедневните ангажименти. Харесва ми картичката ти. Защо не направите албумче и качите в него всички картички от 04.10.

Племеницата ми като беше мъничка обичаше много време да прекарва с мен и да си говорим, но вече е 12 и нещата започнаха да се променят. Вече е доста по-затворена за съжаление.
Devilkin, точно това имах предвид. Написах това, което мислех в момента, но със сигурност страницата ще е й бъде хубав спомен – поне така се надявам де. Чакам да видя и картичките ти. Аз също ще се включа в предизвикателството. Няма да имам време за албумче, но и двата варианта за страничка много ми допадат.

# 200
Здравейте, момичета  Grinning

Деспина, картичката ти е много добра. С печат ли направи надписа, много добре се е получил   bouquet
Руми, страничката ми изглежда напълно звършена и много сладурска  Grinning

Аз най-накрая да покожа моите картички. Качеството на снимките въпреки всички усилия е отвратилено и определено ще ги снимам на ново, но това е за момента  Confused
Добавих по албумите картичките от предизвикателствата, като добавих и липсващите скечове. също създадох и нов албум за петото предизвикателство. (Ади, не си качила нещата си, а са много сладурски  Mr. Green)

та  ето ги:
- картичката от старото предизвикателство тук
- картичките от по-старото предизвикателство
тук (рисунката стана много бледа и липсва надпис)

и две не много сполучливи мини картички
тук и тук (надписа съвсем съсипа картичката, ама ...)

и картичката от още по-старото предизвикателство  Mr. Green Идеята беше кръгчетата да са от хартия и в средното да пише релакс, но толкова криви ги изрязах, че се отказах от тази идея
ето я

а тук са всички картички, които съм правила, включително и трички за коледния базар, които са като мостри, но ще претърпят промени.

Май е това за сега.
Лек ден на всички!

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 11:24 от devilkin

# 201
  • София
devilkin, страшни са картичките, много ми харесват и много хубаво рисуваш! smile3501
http://www.answersingenesis.org/assets/pdf/v2i1/snowflake.pdf
Това са модели на снежинки за изрязване от хартия

# 202
Pinkie, благодаря, въпреки че няма картичка в която да не виждам кусури. А относно рисуването - не съм ги рисувала аз, разпечатана ни са на принтер, само ги оцветявам с водни бои и лакирам отгоре.

# 203
devilkin, истински съм впечатлена. Не знам защо им намираш толкова кусури на картичките, но на мен всички ми харесаха, при това много  bouquet
И няколко технически въпроса - на каква хартия ги разпечатваш, за да не се огъва листа от водните бои? И с какъв лак ги лакираш?

# 204
Тони, имам 160 грамова бяла хартия от по-рано и затова не съм купувала някаква специална. Докато оцветявам малко се огъва, но после като залепя картинката се оправя. А лака е на марабу за водни бои
ето такъв http://impresia.bg/products.html?productid=109

По принцип съм фен на акрилните бои, но тъй като са покривни и не са много подходящи за оцветяване, защото ми заличават контурите. А водните боички си ги купих от художествения магазин в Търново, някакви руски са 24 цвета, от които 6 цвята са с метален блясък (на тях най-много им се радвам), 6 - флурисцентни и 12 обикновени.

А относно кусурите, почти на всякъде съм размазала нещо  Mr. Green като малките деца.

# 205
Devilkin, СТРАХОТНИ картички!!!! Всички до една толкова ми харесаха!!!! И аз не виждам кусурите им.

# 206
  • Варна
devilkin, всичките ти картички са много хубави. Имат американски вид. Точно крокодили и змии не са от любимите ми твари, но картичките са много весели с тях. А за последното предизвикателство си осъществила моята идея. Аз също си мислех нещо подобно, точно с този надпис.
А моят надпис е с печат, но не се получи добре и после е повторен с лъскав химикал.

# 207
Момичета, благодаря ви за милите думи  Hug

Деспина, а теб не съм те забравила, само трябва да открия инсталационния диск  Simple Smile и ще ти пиша.

# 208
 Днес си мислих - че би било хубаво ако не бяхме толкова пръснати из страната  Confused Така ми се иска  да има с кого да се срещна и да обменим опит и материали -ама НЕ !  Ани вече не пише в темичката , а само тя маи е от София  Crossing Arms . Аз направих една кафяво-розова картичка и ще снимам по късно , че ми трябва кафява панделка , та ще почакам да ми донесат .
  Ох исках да ви питам нещо но забравих   ooooh!  хайде по късно пак ще пиша че и Ади се събуди  Heart Eyes

# 209
Ади, много си бърза  Grinning
Аз май все в последните дни на предизвикателството правя нещо, ама почти за всичко съм така  Rolling Eyes

А за това че сме пръснати - много си права. На мен също ми се иска да има някой по-близичко, с когото да обменяме идеи и материали, ама няма ....
Сега съм се навила да ходя на курс по грънчарство  Mr. Green В събота е, за по два часа, ама нещо все не ми остава време.

Общи условия

Активация на акаунт