Scrapbooking - 4 Ново предизвикателство

• 38 093
  • 496
  •   1
Отговори
# 180
  Раче , чак  срам ме хвана -как само ме засипа с комплименти   bouquet  Благодаря ти миличка  Hug  Печата на водното конче ли ?  ами  от един сайт  е поръчан ,но се сдобих с него случайно и  мнг си го обичкам  Heart Eyes 

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 21:13 от adi_5

# 181
  • Варна
Картичките са чудесни. И Ади и Тони са направили големи красоти.
Тони, не се ли набръчква хартията от С200.
Аз все пак направих нещо днес, но ще го снимам утре, когато народа легне да спи на обед.

# 182
Добро утро на всички!

Тук вече е късен неделен следобед!
Тони, Ади - поздравления за картичките!
Аз най-после завърших моята страница.
http://media.snimka.bg/0910/008075744-big.jpg
Довечера ако ми остане време ще започна тази по предизвикателството.
Приятен ден ви желая!   Hug

# 183
Добро утро, Румиbouquet

Много ми хареса страничката ти - усмихнах се, когато видях снимките на Габи. Излъчват хубаво настроение.
А и самата страница е перфектно балансирана, подредена по начин, който ми допада.

Despina, набръчкват се салфетките, но аз ги поизправям малко, натискам гънките и се получава.
Е, много съм далеч от майсторството на момичетата от декупажната тема. Горе-долу се справям.

Раче, благодаря ти Hug

# 184
Най-после малко свободно време.Сканирах и останалите странички на албумчето.Не всички са довършени,напоследък все не ми достига времето.
 .http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277242

# 185
venetcia ,хареса ми страничката Цвете сред  цветята. Двете странички с  люлката и момичето на вратата колаж ли са ?

# 186

Страницата, която току що завърших.

# 187
Еха, много хубави неща сте натворили  Grinning. И аз най- накрая съм готова със страницата. Седи си, милата, самотна в албума  Laughing.
Утре трябва да предам щафетата на някого. Ади има добра идея, но предварително си бях намислила devilkin да поеме щафетата. Така че- да бъде devilkin. Ох, два реда не мога да напиша спокойно от това зверче малко.
Сега видях, че съм забравила линка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223491&pid=8094021

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 22:23 от chiges

# 188
Момичета, отдавна не съм се появявала, ама да се включа с 2 неща Simple Smile
Едното е картичка, която правихме по моя идея, но изпълнението беше повече на сина ми ( 5 г) понеже беше за негова съученичка.
http://flickr.com/photos/26588310@N04/2915021033/?rotated=1&cb=1223229064916

А другото е торбичката за подарък за същото момиченце, там вече само аз се проявявах:
http://flickr.com/photos/26588310@N04/2915021877/in/photostream/

Имам да ви покажа и какви картични за Хелоуийн сътворихме с малкия ( е, детски са, той правеше повечето неща, но ако ви е интересно), но ще стане след няколко дни сигурно.

Тони, много ми хареса страничката ти! Съжалявам, че не споменавам другите, но още не съм ги разгледала, дано имам време да се върна малко назад!
Много хубави неща правите покрай предизвикателството, дано имам възможност да се включа някой път!  bouquet

# 189
  • Варна
Tandoori, чудесно е че майсторите двамата с Калин. Моята и омръзва и не и се занимава.
Тони, Руми, много хубави странички.
Аз това предизвикателство го пропуснах, както и следващото, предполагам. Ивчо пак е болен и ще си е в къщи за неопределено време.
Ето ви от мен канадски списания за скрапбук и картички
тук е най-новият брой
А това са по-старите

# 190
Tandoori, чудесно е че майсторите двамата с Калин. Моята и омръзва и не и се занимава.

Despina, той много обича да "помага" Simple Smile В повечето случаи трябва да спасявам от него нещата, но пък когато правим за училището му неща задължително участва.
Сега сме направили 17 картични за Хелоуийн, като той прави много голяма част от работата, аз само му казвах сложи това тук, онова там Simple Smile Simple Smile

# 191
Привет, момичета, през почивните дни изобщо не мога да седна на компютъра, и затова чак сега прочетох постовете ви.
Ади, за пореден път ме оставяш без думи. Голям фен съм ти  Mr. Green  bouquet
Тони, добре се е получила картичката. Никога не съм имала успех с лепенето на салфетките, особено върху картон. Но по късно забелязах, че зависи и от салфетката, някой са прекалено тънки. А за страничката - какво да кажа - това е твоя стил и ми харесва  Peace
Руми, много се развълнувах като видях страничката ти. Харесва ми съчетанието на цветовете, но естествено най-много ми допадна начина, по който описваш преживяванията ви с малката (на снимките изглежда много по-голяма от 2 годинки и половина  Grinning). Племеницата ми като беше мъничка обичаше много време да прекарва с мен и да си говорим, но вече е 12 и нещата започнаха да се променят. Вече е доста по-затворена за съжаление.
Венеция, последните странички от албума определено ми допадат много повече от първите две. Най много ми хареса с рапанчето.
chiges, много свежа и весела страничка. И поемам щафета за предизвикателството, до следобед ще се опитам да го публикувам.
Тандори, винаги са много оригинални нещата ти.
Деспина, благодаря за линковете. Много им се зарадвах. Обедната почивка ще свалям  Mr. Green, че е крайно време да поработя  Grinning.

И последно нещо, утре ще покажа най-накрая картичките си. Все още не се знае дали ще ми оправят апарата. И понеже вече не издържах, помолих половинката да ми ги снима (защото предпочитам да не му пипам фотоапарата, понеже съм голяма джаста праста). И стана това, което очаквах, аз исках на бързо да ги нащракам, но нямаше достатъчно светлина, а със светкавица, по неговите думи се губел релефа, че се наложи да разпъваме и триножник. Естествено на края имаше критики, защо съм снимала някоя от картичките на криво  Mr. Green Но съм доволна и извън всякакви срокове, че си качи снимките на картичките от последните три предизвикателства.

# 192
devilkin, чакам с нетърпение да ги видя. И между другото от снимките много зависи какво ще е цялостното впечатление от страницата или картичката.
Така че ще очаквам и картичките, и снимките.
Аз определено полагам усилия да снимам добре направеното - уви, в повечето случаи ми остава време за снимки, когато вече няма добра дневна светлина.

Despina, много благодаря!  bouquet
Тези списания определено са "откритието" на седмицата. Ако ми позволиш, бих искала да публикувам линк към тях в блога Blush

Tandoori, много интересни и оригинални картичка и торбичка Hug
Как направихте онова сбръчканото зелено? Laughing

chiges, много ми харесва страницата. Особено ми допаднаха елементите отстрани на снимките и в долната и горна част на страницата. Предполагам, не са от хартията, а допълнително залепени newsm78

# 193
Готова съм с новото предизвикателство, ще се опитам да е малко по-различно от досегашните схема + тема и срока от 10 дена, ще го променя отново на две седмица, за да се включат двата уикенда. Ако смятате, че е прекалено много - ще го променим.

НОВОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

1. Създаване на картичка
   по  схема: http://picasaweb.google.com/V.Alexieva/CardSketch#
(схемата на картичката съм я направила на базата на готови картички, които много ми харесват)
    или
   използване на цветова схема: кафяво + розово

2. Създаване на страница

по тема: "Моят любим предмет или място"
   или
   използване на цветова схема: кафяво + розово

И понеже идеята на Ади много ми хареса, въпреки че нямам мое дете, мисля да направя албумче на племеницата ми. За това добавям и трета точка  Mr. Green

3. Създаване на мини-албум, тема "Моето дете" (няма други ограничения)
по късно ще сложа линкове с идеи, ако намеря подходящи.

ето няколко идеи:
http://wendolonia.com/blog/2007/11/13/little-fall-album/ - харесват ми джобчетата ;o)
http://lifeaslou.blogsome.com/2007/03/22/ - това не е по мой вкус, но някой може да заимства нещо

Срокове:
- за картичката и страницата - от 6 до 19 октомври
- за албума                                - от 6 до 31 октомври.

Ами май това е всичко от мен за сега ..
Креативна седмица на всички   bouquet

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 13:27 от devilkin

# 194
devilkin, сроковете според мен са добре определени.
При всички положения ще се включа поне в едно от предизвикателствата.

Общи условия

Активация на акаунт