Снимки, издание 6

• 27 830
  • 325
  •   1
Отговори
# 90
  • на път
Маму Галю, завидях ... Милен голямо съкровище - облича братче (сполучливо), държи братовчедката за качулката когато трябва, мете целенасочено ....

# 91
Гале, ти и проблема с листата си решила. И вече по цял ден трябва да лежиш?  Thinking
Ей на това му казвам трима мъже да те носят на ръце.
Нацелувай порасналите мъже! А на Маня куклата как е пораснала!

# 92
защо ли съм гост? newsm78

# 93
Мама Галя, колко е грижовен баткото!А снимката с трите прегърнати дечица е върховна!/със солетите и ябълката/СТрахотни сладурчета са!

# 94
  • София
Децата са страхотни, Гале, Милен ми обра овациите, даваш ли го за година-две на заем  Grinning. Ако го дадеш, ще се наредим и ние за трето  Mr. Green - сега ми е ясно, защо искаш мома - ми ти си имаш супер помощник.
А и я кажи, как успяваш да накараш Митето да стои кротък, като го обличат?

# 95
Фоксче, дай адреса налични и ти го пращам са нолжен платеж. Обаче взимам скъпо да си го прибера обратно Simple Smile
Митето не стои мирен - залепен е с "капчица"  Joy
Всъщност му беше толкова интересно как се справя брат му с обличането, че замря от любопитство . Освен това като пея обикновено или танцува или поне не се върти и мога да го облека, обуя, ей такива неща.

# 96
  • София
Ето как действам аз с обличането, че иначе не става. А за Милен - пращай го, ма да не го търсиш после.

След една 2-литрова бира обуваме всичко  Laughing

# 97
Фоксче, къде ти е бебето? Тази голямата девойка с убийствени очи задомена ли е вече?
Ха наздраве!

# 98
Мама Галя,Маня, Фокси, Hugама хубава и послушна челяд сте отгледали!
Мираа, парола , моля.

# 99
  • Там където е семейството ми
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=298226 Снимки от кръщенето на Преслава.
Тъй като на снимките освен моето семейство присъстват и други хора,от които не съм искала разрешение да публикувам снимките,албума е с парола.
Който има желание да го разгледа,нека ми пише на ЛС и ще дам паролата.

Гале,Милен е голям помагач,да не си посмяла да се оплачеш от детето.А Митето..................,че той почти стигнал батко си. Shocked
Фокси,верно..........къде е онова бебе от преди месеци?????Много е порастнала Божидарка,направо не мога да и се ненагледам.

# 100
ИВКА10, честито ти християнче!Много е сладка!
С Бобо разгледахме снимките и той е очарован, а заедно с това му обясних по подходящ начин/надявам се/ идеята на кръщаването, което му предстои през пролетта, живот и здраве да е.

# 101
Ех че розова принцеса  Laughing
Ивка 10 - нацелувай я - станала е голяма красавица.

# 102
Не е място в тази тема да попитам, за което се извинявам, но като гледам всички тези чаровни деца си мисля няма ли скоро да се организира една общофорумска среща?

Аз много не съм добра в организациите, пък и едва ли бихте дошли към морето по това време на годината.Още по времето когато нямах дете с благородна завист гледах снимките от общите ви срещи.

Все още ще има хубави и топли дни, подходящо е за срещи.Ще помислим ли?Ако Wa_wa реши, да ми премести въпроса в друга тема,където е подходящо или може би в нова?

# 103
За Димана Heart Eyes

# 104
И за куклите на Ивка coolcool

Общи условия

Активация на акаунт