Снимки, издание 6

• 27 838
  • 325
  •   1
Отговори
# 30
Е, тва е....Красоти...Да му се напълни на човек душата....
А то иначе- паролки...

# 31
Та какво казахте за яденето?

Идиотите в нас ми свиха вилицата:

# 32
  • Вън от пространство и време

При нас пък мъжете гледат бебета, а жените са бизнесменки.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2008, 23:49 от Gankata

# 33
Ганката, върховни са.
Както виждам, отглеждаш един бъдещ грижовен баща и една оправна мадама  Peace

Куку, върни на детето вилицата, че ми дожаля  hahaha

# 34
Кудку... ма той си бебе още беееееееееееее....ох, много ми е сладък

# 35
Сладурчета!

Ама и вие сте фотографи опасни, аз май не съм от най-талантливите, не умея да улавям моменти

# 36
ние отдавна не сме се отчитали тук, та да се реванширам - пускам ви цяло клипче, родата много се забавлява с него Simple Smile - http://www.youtube.com/watch?v=w3OD9TN91is.

предупреждавам, хора със слаби сърца и крайни защитници на правата на животните да не гледат! тва, което се чува като виене, е моят опит да си сподавя хилежа през сълзи, докато снимах - моля, бъдете снизходителни!

също моля някой авер да даде линк, юзър нейм и парола за общия албум, където и да е - гледа ми се, само се облизвам като чета коментарите, бих поствала там, ама това с постоянното търсене на пароли по личните ми е в повече ... и без друго нямам достъп до компа, освен само зад гърба на малката, а тогава и аз имам право на малко сън, нали? Simple Smile  Hug

не съм нито със слабо сърце , нито краен защитник на правата на хората , но съм учена и уча децата си да уважават всичко и всички около тях и животни и хора и растения, живо или неживо  и подобно поведение  не бих гледала смеейки се през сълзи , не позволявайте на децата си да бъдат жестоки защото не знаят какво правят , ако не знаеш ще ти кажа че опашката е част от гръбначния стълб при котките и е особено болезнено дърпането , а да не говорим за вдигането на котето за нея , това което видях за мен е жестокост и не смятам че нормален човек би позволил на детето си да се държи така , вместо да го научи как наистина се гали коте и как да се държи с друго живо същество така че и то да се чувства добре , котето е живо не е плюшена играчка, не позволявай на детето си да бъде жестоко и да тормози друго същество защото не знае как да изрази любовта си , научи го как да обича правилно

# 37
  • Там където е семейството ми
А така да се осере и тази тема......цццццц
Изкараха marrymaroon,че не е нормална и едва ли не детето и е садист.
Евала,бравос кейт888,дано ти олекна.

# 38
  • на път
Аз си мисля (смея да твърдя, че не съм садист), че на котето му е хубаво ... щото ако не беше щеше да се е изпарило отдавна  Wink

# 39
Е па вие кво се правите на разбирачки, не моа да разбера.

Аз пък ще снимам моето дете как го държа за краката и то върви на ръце, ха тогава ще видим кой е по- по- най-.

# 40
  • Там където е семейството ми

Аз пък ще снимам моето дете как го държа за краката и то върви на ръце, ха тогава ще видим кой е по- по- най-.
Садистка такава. Crossing Arms

# 41
  • Вън от пространство и време

Тази игра се казва "дяволска количка" и се прилага при деца за развиване на мускулите в горната част на тялото. Това от маниак на тема фитнес съм го чувала и същият най-редовно "кара" Ваньо по този начин. Колкото повече издържи детето, толкова по-силно е.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 00:03 от Gankata

# 42
Качих малко снимки на дъщеря си. Моля някой да помага. Защо са такива мънички и как да ви пусна линк???

Помооооооощ!

# 43
ето затова, мацки, съм против публичните изяви ... оттук нататък, поствам само в общия албум. радвам се, че ви зарадвах, но ще сваля клипчето. аз си знам, че тук надзъртат доста любопитни очи, на които сериалите са им малко, та тази тема им идва идеална сеир да погледат, да имат повод да си поплюят в пазвите, колко щастливи, велики и далеч от тези неща са те, ама се подвеждам от време на време, щото постоянната тайфа сте ми мили много, нищо, че не правя чести изяви тук.
истината е, че постването на ликовете на децата ни тук, заедно с възможността от историята на мненията ни да се научи много за тях, би могло да им изиграе много лоша шега някой ден, даже не далечен ... пък те, милите, нямат думата, когато ги правим на главни герои във филмите ни. затова оттук нататък лично аз - още по-кротко и полека!

поздрави и целувки на всички! малчовците са страхотни!!

# 44
  • на път
.... ще сваля клипчето. аз си знам, че тук надзъртат доста любопитни очи, на които сериалите са им малко, та тази тема им идва идеална сеир да погледат......

newsm78 Има нещо такова - служим за забавлиние, одумване и разтуха за скучаещите.
Що се отнася до клипчето - жалко. Няколко пъти ми е оправяло настроението много успешно.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 19:19 от d_iva

Общи условия

Активация на акаунт