Бебчета на АВГУСТинки навъртяха месечинка

• 16 567
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честита ни първа месечинка  baloni Чери, да са ни живи и здрави адашчетата  newsm51

Ето и една виртуална почерпка - торта с ангелчета за малки ангелчета Wink

Честит имен ден на всички празнуващи днес - с гордост да си носят имената Simple Smile

Иренка, съжалявам да го 'чуя' това Sad Дано да се оправят нещата при теб и да си възвърнеш усмивката на лицето  Hug

Бизу, да ви е честит тройния празник и да си отбележите деня подобаващо Simple Smile

Коте, много неприятно това с Марулката, пожелавам ви бързо да се оправи душичката и да не се тормози повече така , пък и ти да си спокойна Simple Smile

Цветелинка, Вигантола е против рахит и представлява витамин Д.

# 76
хелоу пак

имам 2 въпроса: какво точно е подсечено дупе? как изглежда?
на борис му се е зачервило около ануса това ли е??? кожчиката му е като по-груба и зачервена..

и също на малкия от време на време му става някакво такова синкаво около устата - какво значи това??

# 77
  • Germany
Привет на всички майчета от мен и Калина! Аз да похваля Калина, че вече се усмихва и дори се опитва с глас да се смее, посяга към играчките, усмихва им се, а с една пеперудка се забавлява истински Hug Голям сладур е станала. И се кефи много на лошото време - излизаме всеки ден, нищо че е студено, и тя спи като къпана, и само да се приберем вкъщи и започва да мрънка и да става неспокойна. Аз се бях притеснила, че е студено и я бях наоблякла, но беше такъв рев докато я съблека само по боди с дълъг ръкав и чорапи, че не е истина. Тя ме учи как да я обличам и гледам. А снощи докато и мажех гръбчето се обърна по гръб и щеше да падне от масата, добре че я задържах в последния момент  Shocked. Вечер след ядене и къпане няма заспиване - докато не си легнем всички тя трябва да е с нас и да наблюдава. Сега се чудя как да и взема размера за обувчици, че трябва да взема нещо да не мръзне.
Честит първи учебен ден на мамите с големи дечица със закъснение. Да ви се оплача от племенника ми, който е трети клас вчера се обадил на сестра ми да идва веднага да го прибира, защото не могъл да издържа в училище, и след като не му се отворил парашута започнал да повръща и учителката се обадила, да дойдат да си го приберат. И на въпроса защо така, отговорил, че е емоционално съсипан в училище и не може да издържа там  ooooh!. Сестра ми ще го води сега на детски психолог, а пък ако това се беше случило на мен или на нея навремето, щеше да има як бой от страна на майка ми, и всякакви емоции щяха да бъдат забравени. Ох, как ли и аз ще я възпитавам?  Thinking

# 78
Здравейте момичета!
Коте, дано малката се оправи скоро  Praynig!
Ея, радвам се, че всички неприятности са минали при вас. Вярвай, че ви предстоят само хубави моменти за напред Peace!
andonovag, Ивайло ги имаше същите обриви по бузките и все още се появяват от време на време. Гледай да не се допира до гола кожа, защото се запотява и за това се изприщва (по мои наблюдения). Аз също го мажа с балсамчето на Д-р Тайс и има полза, но иска постоянство. Гледай да го мажеш по-често - през 2-3 часа. Мисля, че няма общо с алергии, но за по-сигурно го заведи на педи.
Si Key, честита месечинка  bouquet!
Бизу, честит трое празник  bouquet!

# 79
Яна, благодаря за бързия и компетентен (както винаги) отговор. Стискам палци Мишето бързо да се оправя!  Praynig

Бизу, честит ви празник на всичките!   bouquet

Честити месечинки на Мая и на Моника Мая! Да растат здрави и усмихнати!

Ковачева, много се радвам, че при вас всичко е наред. Я виж я ти Калина - вече и тя си има искания и виждания относно обличане, гледане, заспиване.  Hug Освен, че е родена на моята дата, тя ни е и първото форумско бебче  Heart Eyes.

# 80
  • Пловдив
Ellle, благодаря за отговора. И аз мисля, че може да е претоплен. Вчера го бях навлякла, а не беше толкова студено и може в количката нещо да се е запотил. Ще мажа с кремчето и дано да не се окаже сериозен проблем.

# 81
Si Key честито и на вас!  smile3525 newsm38
Весел празник на всички празнуващи днес!!

Ние ви благодарим за поздравленията и сме много кротки днес, даже успях да обядвам на спокойствие и да спретна набързо един сладкиш  Laughing

# 82
Поздрави за всички мами,знам,че сме много заети ,ама я да рачупим малко ежедневието с Мечо Пух    http://www.vbox7.com/play:f1b8cbc3

# 83
  • Все на втория етаж
Наминавам да погледна какво си правите.

Si Key , а дано. Praynig

Коте Марта, дано бързо и безболезнено за малката се оправят нещата при вас.

# 84
  • ....от ляво до десния завой...
Честит прaзник на всички именници днес! Да сте живи и здрави, много щастливи и да има повече Вяра, повече Надежда и много много Любов в семействата ви! Hug

По тия дни не съм наминавала, нещо не ми остава време да чета на форума. Борис е все така с колики, ние упорстваме с Еспумизана, но се молим  Praynig по-бързо да го отпусне коремчето, че има нощи в които маршируваме из къщата като войници и пак рева не спира.....
В понеделник навършихме 40 дни - ходихме в църквата и ни четоха Чиста молитва.  Grinning
При нас вали дъжд и е доста студенко, така че си седим вкъщи и ежедневието минава в хранене, спане, после малко будуване и разнасяне напред-назад и пак същото.
Върнах се към една стара страст, която в последната година позарязах - гледам пак сериали - Бягство от затвора - трети сезон, а сега и четвърти почна, та когато не спинкам покрай бебока се цъкльондря на компа. Днес ходихме до работата ми - купихме почерпка за колегите за здравето на бебчо и за мое здраве.
Хайде изчезвам, че идват гости!
Прегръдки и целувки на всички!
Коте Марта, супер си направила темичката!  bouquet

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 13:37 от sindarella

# 85
Привет момичета!

Тъкмо прибрах каката от градината и седнах да ви попрочета. Проблема с нашия запек продължава. Започнах да давам зехтин преди хранене, но да ви попитам - след колко време да очаквам резултат. А вие направо ме шашнахте Shocked какви са тия клизми. След колко дена запек се правят и педито ли ги прави? Това положение започва да ме отчайва Cry

А сега отивам да направя една салатка, че най-голямото дете иска да гледа някакъв мач.

# 86
  • Бургас/Пз
Коте, стискам палци Марулка бързо да се оправи. Миличката, сигурно хич не й е добре.

Честита месечинка на празнуващите и честит имен ден на всички именници Grinning Laughing  bouquet newsm51 smile3525

Ако някой знае линк където да прочета за това как се слагат картинки в поста нека да ми прати, че да се пообразовам малко. И аз искам да мога да ви почерпя виртуално като му дойде времето. Wink

А и забравих да питам знае ли някой съде продават чай против коликите на Блевит Диджестив. Тук в Бургас питах на две три места но ме гледат като извънземно???

# 87

А и забравих да питам знае ли някой съде продават чай против коликите на Блевит Диджестив. Тук в Бургас питах на две три места но ме гледат като извънземно???
  Моята кума ми даде една кутия БЛЕВИТ L, беба много го харесва, но доколкото разбрах, чайовете БЛЕВИТ са спряни от внос. Просто тя се е запасила като е разбрала..... а Ния много го харесва и незнам какво ще давам като свърши....

# 88
   Здравейте и от нас!

Бях позачезнала напоследък,че трябваше да севъзполваме от последните слънчеви лъчи,едвам успях да ви изчета-много сте активни тези дни!
  Коте Марта-браво за темата!  bouquetМного съжелявам за проблемите на детенце,дано да се оправи по-скоро Peace
  При нас коликите нещо се връщат Rolling Eyesгадна работа #Cussing outмного се мъчеше милата две вечери,ама сега (пу-пу,да не чуе Twisted Evil)спи вече втори час в слинга.
  Днес бяхме на мерки и теглилки-качили сме 1,450кг.и сме порасли с 1 см.-всички кзаха-браво на мама Heart EyesДано все така да вървим,че да може да се справи с многото мляко на мама,сега като й препълни устата голям рев настава!

Честит имен ден на всички носещи имената Жяра,Надежда,Любов,София!

Честит първи меец на Мая на Си-Кей и Мая на Чери!

Стел-а-просто нямам думи за вас със Дара-чудесни сте-да сте живи и здрави!

Честит  троен празник на Бизу!

Синдарелка-честито ви представяне пред Всевишния!

Ако съм пропуснала някого моля не ме съдете,всички сте ми много мили!Прегръдка на всички ви!

# 89
Момичета, моля ви бързо на помощ!
Колко се сваля при температура, измерена в дупето? И каква температура е притеснителна при бебето?
Калоян днес е доста кисел и плачещ. Преди малко ми се видя топъл и като премерих Т в дупето, показваше 37,6. По спомен от преди май се сваляше 0,5. Но значи пак има висока Т - 37,1. Сега свали на 37,4, т.е. 36,9.
Пак се разплака, спирам.

Общи условия

Активация на акаунт