Бебчета на АВГУСТинки навъртяха месечинка

• 16 567
  • 311
  •   1
Отговори
# 90
Валени-сваля се -0,5 градуса, както и ти си се сетила и по принцип правилото е антипиретици да се дават при темп. 38 градуса; мисля, че Калоян не е с температура, а и нали знаеш, че не се мери непосредствено преди свалянето на пелената или малко, след като се е изакал...
Аз нямам желание за писане тия два дни, въпреки, че ви чета, защото беба чко я е треснала истерията и плаче за спорта ooooh!

# 91

Ако някой знае линк където да прочета за това как се слагат картинки в поста нека да ми прати, че да се пообразовам малко. И аз искам да мога да ви почерпя виртуално като му дойде времето. Wink

И аз моля искам да знам  Embarassed Много съм необразована  Embarassed

# 92
Бланш, мерси за бързия отговор. Калоян се успокои май. Може би е било от реването и напъването, щото почти веднага след като я мерих и пак мерих и падна. Не знам защо се спекох толкова, ама досега не ми беше плакал така. Такъв рев и цяла вечер носене на ръце и въпреки това пак реве. Слагах го и на гърдата през 15-20 минути, ама от реване не ще и да захапе. А като се поуспокои малко и го сложа, само си се успокоява, а не дърпа като за ядене. Та може би да не е било и от глад, както първоначално си помислих. Не знам кой беше писал, че бебетата са бебета и просто плачат, ама аз не съм свикнала така и ми стана много кофти. Не знам дали е възможно от спокойно бебе да стане ревливо  #Crazy.
Лека и спокойна нощ, и дано да спят бебоците и вие покрай тях!  Hug

# 93

Ако някой знае линк където да прочета за това как се слагат картинки в поста нека да ми прати, че да се пообразовам малко. И аз искам да мога да ви почерпя виртуално като му дойде времето. Wink

И аз моля искам да знам  Embarassed Много съм необразована  Embarassed

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 94
  • Все на втория етаж
Момичета, днес цял ден усещам, че операцията ме наболва, а сега като погледнах ми е твърдо и подуто точно над шева, нещо което до снощи го нямаше. Много съм притеснена и уплашена, а няма как да изляза утре на лекар, не знам и къде да отида. На преглед при този, които ме оперира имам час чак за Октомври. Възможно ли е да съм направила нещо на операцията, заради едни дънки, които са ми тесни и с ниска талия, но пусти мерак днес ги носих почти цял ден. Мислех си за възпаление, но нямам температура.

# 95
Иренка, обличай по-удобни дрехи, иначе и аз съм със секцио наболва ме чат пат, но засега пръскам с бивацин сутрин и вечер! Не знам..дано  не е нещо сериозно! Преминаха ли ти семейните проблеми?  Hug

МалкаБуби, за този педиатър за когото споменаваш от Вита и аз съм чувала хвалби, но не съм ходила.
Коте, дано Марулка започне да ака подобаващо за твое успокоение!!
И ние сме още със жълтеничка..не знам до кога е нормално  Thinking

Ея, радвам се че всички тревоги при вас са вече в миналото и аз се моля тоя шум да не е нещо сериозно  Praynig Praynig

МалкаБуби, Ани разбрахте ли как се вмъква картинка? Асето е дала линк Peace

Миши мерси за веселата картинка, при нас всичко е в Мечо Пух, Прасчо, Йори - и чершавите и играчката над леглото - много ги обичам тези приказни герои  Heart Eyes

Спокойна нощ и до утре сладурани  Hug

# 96
Добро утро и от мен, нищо че е 2 часа през ноща. Сега намирам време да седна на компютъра, през деня е доста трудничко. И така в бг съм и кво стана, студено като в Швейцария ..не стига това, а ами и вали по цял ден ..хух, голяма смяна на климата, висенето вкъщи е неизбежно ..ние хич не сме се приготвили за зима и не сме си взели дрешки дебели, та да видите как купихме едно дебело одеало и навлякохме 2 ката бодита.
иначе сменихме млякото на Емил, даваме му сега фризовом и детето е просто друго ..не плаче толко, да не кажа почти не плаче, колики няма - е аз давам и инфакол, но забелязвам, че и газове все по-малко го мъчат вече .. не повръща детето и си сгасти малко акото, че преди от аптамила дрискаше зелено като спаначено лайненце ..а сега е жълто и леко гъстичко ..а пък кърмата ми го продрискваше.
а да кърмата ми понамаля доста, ако цедя през 4 часа вадя към 95 мл както си беше и преди 1 месец .. демек има си, но на количество не се увеличава а бебче си иска все повече и повече. до преди няколко дни беше на кърма и добавка 60 мл мляко, но не му стигаше, увеличихме на 90 мл а тука от 2 дни е само на шише и на 120 мл. след това заспива сам в легълцето без толкова дундуркане като преди .. спинка по 3 часа и ако будува не кинка, ами си лежи, гледка, усмихва и гука .. детето ми е съвсем друго от както е с това мляко. Жалко че в Швейцария го няма, та от тук ще се запася с 10 кутии, и ще пращам пари на майчето да ми праща.
Моето ревливо бебе се превърна в кротка душа с този фризовом, другото което е след баня му правя от това масажче за трънчетата и изкарахме бая .. и все си мисля че и това изигра голяма роля..само се чудя педитата как не ги знаят тия работи бря, да вземат да ни кажат ..ааама хаааа.
та така кърмата намалява съвсем .. аз си храня бебока с фризовом. в бг съм, демек в софия, в близост до южния парк на 50 м от към входа към стрелбище.
ако има мами които имат желание да излезем в дъжд и студ, да се запознаем, разходим и пием по чай в парка .. черпя чай от термос и съм на среща.
целувам ви, пожелавам успешна учебна година на мамите са първолаци и ученици!
лек и не толкова уморителен ден ииии благодаря за хубавата тема на Коте Марта

# 97
Ей, момичета , здравейте!Вие сериозно сте понаписали в новата тема. Аз се игубих за 2-3 дни само, а вие колко реплики сте пуснали-и-и. Ще ви изчета при 1-ва възможност. Аз се посветих на чистене, че идваха да ми пръскат за хлебарки #2gunfire. Леле изгърбих се от бачкане  clean. С Лазарко в една ръка , с другата сгъвам дрехи, събирам хартийки от пода, готвя wash hang newsm28 1ironing newsm75 1dishes... Абе, сериозно се замислям да отида в цирка да ми издадат тапия за жонгльор. Какво ще му е да си имам втора специалност football. После навсякъде мога да се пласирам за забавляване в детските кътове  Mr. Green
Добрата новина е, че съм смъкнала малко тегло. Ама клепачите ми са увиснали до клавиатурата. smile3507
ЧЕСТИТ 1-ВИ МЕСЕЦ НА БАШ НАБОРЧЕТАТА НА ЛАЗАР. Да са ни живи и здрави. Момчетата да станат истински мъжествени, отговорни, смели, разумни, грижовни... Момичетата да станат красиви и грижовни принцеси и майки/ Постарайте се мамита с възпитанието, че светът е малък Mr. Green, току-виж сме се посватили LaughingА на вас желая вчерашните скъпоценни вяра, надежда и любов. И дъъъъъъълготърпение./

Хубав ден на всички от нас  family6

# 98
Добро утро момичета!
Тази нощ и моя Петър беше малко неспокоен,до 2 спа в кошарата и след това при мен до 05:30,когато го нахраних.
От вчера ние също пускаме печка,купехме си един радиатор на Делонги и съм много доволна,в стаята където спи малкия е 22 градуса и вечер пускаме малко преди банята иначе знам,че най подходащата температура за гледане на бебе е между 19 и 22 градуса!И ние сме много зле с дрехите,нямам нищо по дебело за студени дни,но в най скоро време ще трябва да пообиколим магазините,че и на каката всичко и е късо от миналата година,чакам да се оправи времето,че в тия ветрове не ми де идка да го изкарвам малкия,вчера цял ден сме си били в къщи,като гледам и днес ще е така.
Котката Марта дано всичко да е наред с Михаелка и скоро да се оправи!
Аз трябваше на 45 ден да ходя на преглед,но мъжо е много зает в момента и не може да гледа малкия,а няма на кой да го оставя така,че ще се отложи прегледа за по късно дано до края на месеца да успея да отида!
Иренка задължително се консултирай с лекар за операцията!

# 99
Цитат
С Лазарко в една ръка , с другата сгъвам дрехи, събирам хартийки от пода, готвя
и при нас  същата работа!Помилвана ,ами то може и да СЕ СВАТОСАМЕ С ВАС.От нас къщата от вас обзавеждането Joy

# 100
добро утро и от мен  bouquet

нашето сутрешно бебе си надува гайдата през пол един час откакто сме станали към 7.30, но поне през ноща не плаче..засега..трябва постепенно да му спра нощното хранене ама само като си представя че ще го слушам да се дере не знам как ще издържа #Crazy а освен това нощем толкова ми се спи, че само давам цицата и спя седнала  Tired
а от това кърмене гърбът и кръста ми се скапаха тотално, вкъщи нямам нито едно удобно място за кърмене, в леглото също като се опитам да се облегна на стената и със 100 възглавници пак не става, направо като седна да го кърмя и ми се плаче Sick всичко ме боли..неслучайно хората има специални столове /за какъвто няма място вкъщи/ и възглавници, аз видях тези в бг но нещо пак не ми пасват на тялото, пак ми е ниско бебето и пак ще се навеждам..извинявайте за дългото обяснение, кво ми стана newsm78

ние довечера имаме гости просто не знам как ще се оправя, а в неделя е погачата и пак гости и чистене миене #Crazy не трябваше да се навивам, или трябваше в някое заведение да я направя ама как не се сетих по-рано

утре сме на консултация, дано всичко ни е наред Praynig

чудех се как се избира АМ? едва ли просто отивам в магазина и си купувам каквото аз преценя..на кутиите пише че лекарите ги предписват, ама то в такъв случай те изписват марката която ги спонсорира, както с лекарствата общо взето..на мен засег ане ми трябва, макар, че ако не ми стига кърмата може и да започна да го дохранвам, педито от поликлиниката си е за хардкор кърмене, така че едва ли ще ми препоръча АМ а ще ми каже пак да се изцеждам, еми изцеждането при мен просто не работи така че може и да се наложи. вие как избирате АМ ?

това е засега, да хапна ли нещо или не сега  newsm78

# 101
mi6imadi ми то да ти кажа съвсем ще се разбират младите married. Нали ще са свикнали на джангър и веселба.  Tada
 TadaДа ти пратя списък с очакванията си за снахата?  newsm56

# 102
  • Germany
Момичета, помощ - косата ми пада! По цели кичури, Калина като се хване за косата ми и ръчичката й е пълна с косми, за банята - да не ви обяснявам! Пробвах да пия на Мерц витамините - докарах си гъбички. Някакъв съвет от вече сблъскали се с този проблем?

# 103
Здравейте и от мен в новата тема  Hug
Ние днес ставаме на 1 месец   cook  черпя...
Наддали сме само 650 гр за месец, като гледам вашите как са наддали 1,200 за месец и сериозно се притесних. На смесено хранене сме не защото толкова нямам кърма, а заради разранените ми зърна които с нищо не се оправят и стават все по-зле. Мисля че постепенно ще го отбия въпреки голямото ми желание да кърмя. Беше се насмукал един път с много кръв чак съсиреци повърна и мене ме е страх да го кърмя и сега само се цедя. Отначало пробвахме с Нутрилон но го повръщаше изцяло и сега сме на Нан.
КОлики и ние имаме, но в съчетание със Саб симплекс и зехтин горе-долу ги овладяваме. Снощи е ревал само един час и после си заспа. Храним се на 3 часа, а през нощта прави почивка от 12 до 5.
А относно отслабването не съм се теглила, но с изненада установих че се вмъквам в панталоните които не ми ставаха още преди да забременея. Всички казват че много съм отслабнала, ми как няма-ям само сутрин и вечер и то по-малко, повече карам на течности...
И така...спокоен ден на всички  Heart Eyes

# 104
Момичета, помощ - косата ми пада! По цели кичури, Калина като се хване за косата ми и ръчичката й е пълна с косми, за банята - да не ви обяснявам! Пробвах да пия на Мерц витамините - докарах си гъбички. Някакъв съвет от вече сблъскали се с този проблем?

Аз бях така със Стефи и единственото, което ме спаси от оплешивяване беше ГАС, МАС и ЯЙЧЕН ЖЪЛТЪК. Дано ти помогне  Hug

Общи условия

Активация на акаунт