Кореместа тема - 4част - друго си е да имаш шкембе

• 19 986
  • 391
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде там...
Двуяйчни са близнаците. Сложиха ми 2 ембриончета, красиви и оформени като цветенца с по 8 клетки на 2 ден от оплождането. Лекарят ми се надяваше да се хване едничко, но те се оказаха борбени и двете.  Grinning Имат си отделни плаценти, иначе засега са едно до друго - вляво и вдясно.

# 106
  • на дъното
Супер ще си имаме близначета.Много се радвам за теб Жабче
fever
Цитат на: KikiNiki
ЕЕей, Фивърче, това се казва резултат:) Все така и занапред!
  Peace

# 107
Фивче, браво за хубавия резултат! И на Кременски браво, че се е случил на телефона.  Grinning
Жабче, за твоите резултати от ФМ и особено на добре разположените жаборанчета браво! Все така да се включваш след прегледите, та чак до април!  bouquet При кого прави ФМ?
Лейди, не е страшно секциото. Особено, когато резултатът от него е жив и здрав дребосък.  Hug

# 108
Браво, момичета  Hug Страшно много се радвам за хубавте новини в тази тема   bouquet

# 109
  • Някъде там...
Рони, при д-р Янкова я правих в 14та поликлиника. Исках да пробвам при друг този път, но покрай перипетиите ми окъснях със записването на час, а при Янкова ме вмъкнаха в графика като споменах при кой лекар съм правила ин витрото.  Laughing Както се казва - парола "Стаменов".

# 110
Жабче,Фивърче,браво за чудесните резултати!Само такива хубави неща да се чуват и спокойни дни докрая. Hug

Да кажа и аз за секциото,че нали си имам 2 бр.Лейдибейби,опитай се да не се притесняваш.Съвсем не е страшно,а пък след това ще си гушкаш бебе.Секциото и няколкото дни след това минават много бързо и после започва интересната част.
Първият път ,понеже тръгнах за нормално и си казвах -каквото и да е ,ще го изтърпя,за един ден нищо няма да ми стане ,аз съм си такава-много търпя на всичко.Но след почти 24 часа опити за нормално,да ти кажа честно секциото ми се видя песен.С такова желание си влязох в операционната,нямах търпение просто.Бях с пълна упойка/при нас друга не правят/,събудих се когато ме вдигнаха от масата за да ме местят и чух гласа на анастезиолога,че имам момиче.После ме втресе много ,завиха ме добре,сложиха ми бутилка с топла вода на краката и се стоплих.Започнах да приемам поздравления по телефона,после ми донесоха щерката да я видя ,подремнах малко и ми казаха да се опитам да се завъртам малко на дясно,малко наляво,колкото мога.24 часа след операцията ме вдигнаха.В първия момент малко ми се зави свят,но бях доста изтощена заради опита да родя нормално.Между другото това беше преди точно 6 г.,утре ще празнуваме рождения ден на дъщеря ми.Емоцията да вземеш детето си в ръце не може да се сравни с нищо.Всичко друго отдавна е отминало и забравено.
За второто секцио няма смисъл да разказвам,там шока беше прекалено голям и това усложни нещата.
Стана дълго ,но ако искаш още подробности-заповядай. Hug

# 111
Браво, Фивърче и Жабче. Все такива новини да носите. Страшно се радвам и за двете ви   bouquet.

# 112
Благодаря ви момичета Hug Само всичко да мине без усложнения ще го изтърпя- все пак уж казват че нормалното раждане боляло повече, а при мен мина бих казала перфектно- изтърпях си болката без да кажа гък.Ама за това сигурно сега ме е страх повече, защото си мисля че при операция няма начин да не боли. Важното е да ми е жива и здрава пък всичко друго се забравя нали.
Момичета от сега (то не е само от сега де) но през ноща като ставам до 00 и винаги след като легна се услушвам за ритниче.И ако не ме ритне веднага се почва едно разсънване и чакане за сигнал че е добре.Не искам да си представям последните седмици Rolling Eyes Даже последната седмица се спира и аспирина и нищо че ще съм в болница, толкова ще ми е притеснено ooooh! А и самата обстановка там ... миналия път не можах да издържа в болницата 3 дни едвам. А сега ще си постоя сигурно две седмици (мразя болници Close). Нали преди раждането никога не ми се е налагало и е адски сдух да си в такава обстановка.

# 113
  • Варна
Още веднъж ви благодаря за хубавите думи  Heart Eyes, голяма подкрепа сте ми. Обичам ви  Heart Eyes

# 114
Аз преди малко се прибрах от кардиоложката, която трябваше да види сърцетупа ми. Явно си има обяснение за всичко. На страшно мила жена попаднах - д-р Ташева. ЕКГ-то ми е като за учебник перфектно. Кръвното каза, че е ниско. Аз си признах, че си живея с 90/60 цял живот. Та това изместване на сърдечния ритъм е поради комбинацията от повръщане и ниското ми кръвно. После си побъбрих с д-р Казаков. Казах му, и че следя паралелно бременността в "Щерев", но и фактът, че той ми действа успокояващо няма да го отърве от физиономията и гласът ми. Човекът все пак иска да ми вижда изследванията, които ще ми пускат там.
Утре ще съм в "Щерев" да видят как се развива шушулчето ми.
Жабче, вярно е това за часовете при най-добрите ФМ спецове - първият възможен за Димитрова преди 3 седмици беше за 10-ти октомври. И сега се замислих, че всъщност ако искам да ме гледа към 17-18 г.с. ще трябва да си запазя час тези дни, а да не чакам след като ме прегледа след 2 седмици ЖЗ. 

# 115
  • София, "Младост 3"
лейди Бейби лежах 1м в патология на МД 5 етаж
после 2 седмици - пак там...
няма страшно ако не се поддаваш на паниката
всичко се търпи в иметто на детето...бъди спокойна - ще изтърпиш за доброто на малко то и няма да се предадеш
вяравм в теб
успех

# 116
Браво за хубавите резултати на Фивър и Жабче. Много се радвам и за двете ви.  Hug

# 117
Лейди, и аз лежах 2 седмици в МД на 7я етаж /сега са преместили това отделение на 5я след ремонт/. И да ти кажа, на мен ми беше много добре там. Като на хотел, почивах си, нови познанства, много познати дойдоха да ме видят, не ми беше скучно. Но пък сутрин правеха запис, и след това още 2 пъти слушаха тонове и ако се установи, че нещо не е наред, пак правят запис- общо взето си им в ръцете и ако нещо има, действат бързо.

Рони, веднага на отчет след утрешния преглед- стискам палци!

# 118

Жабче,Фивърче олкова се радвам и за двете  Grinning Hug все така с добрите новини напред Peace

ladybebi   Hug кофти си е в болница спор няма ,но както казваш ние и да не сме в болница пак си се шашкаме ,така поне ще те наблюдават ,всичко за нашите малки бебчета  Heart Eyes Hug щом трябва да лежим ще лежим ако ни кажат и на челна стойка да стоим ще стоим Laughing Hug всичко ще е наред миличка не се притеснявай ,а и имаш цялата наша положителна енергия и стиснати палци  Wink Heart Eyes

Рони с нетърпение чакам отчет от днешния преглед на теб и шушулчето Grinning Hug и нали си знаеш  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Аз съм добре малката госпожица в мен често напомня за себе си с малки ритничета ,а това ми действа много успокояващо  до прегледа ми другата седмица.Вкъщи си имам майстори много е готино Crazy Laughing аз гледам да не им се пречкам много,много и си стоя в офиса и си бачкам и така само незнам кога ще се отърва от тях.

# 119
Лейди не се притеснявай за секциото първото ми бебе беше със секцио-нямаше как и сега ще е така но сега искам да е така-небих раждала естествено.Бях с пълна упойка така предпочетох въпреки че с местна е по-добре по-бързо се възтановяваш по-неболи.Първите два три дни дни боли все пак операция е на втората седмица вече сякаш не бях оперирана а имай предвид че тогава изживявах трагедията си и беше адски тежко

Общи условия

Активация на акаунт