Сега се върнах (е не точно сега де) от д-р Тодорова и каза че няма страшно , но да огранича сладкото и ми изписа едно хапче (било много малка доза - като за бебе) за всеки случай.Каза че е добре че не съм качила много килограми и че не идва от щитовидната (макар че и за нея пия нещо, защото е леко увеличена).Профила за захарта ми е добър, което също е добре.Абе в общи линии каза че правим свръх застраховка с всички тези неща.Почвам и фраксипарин ама ще видя кога точно че вече финансово сме малко зле. Моя днес даже вече избухна, че постоянно се притеснявам за глупости и че е напразно- всичко е наред ама аз всеки път хуквам по доктори , което ни се отрази доста финансово - важно е всичко накрая да завърши добре
. catnadeen а какво значи че е нелечимо? До колкото ми каза Тодорова е предизвикано от бременността.Дали наистина после ще се нормализира този инсулин- аз по принцип до тук с кг. съм +10.По принцип не съм по сладкото така че няма да ми липсва (е от време на време си хапвам, но шоколад не обичам и не ям).Много малко неща мога да ям от "сладките".

,мериха ме ,теглиха ме изобщо каквото трябва и най важното е че видях моята малка принцеса доктора каза ,че била 1,180кг. и че вървяла малко по едра ,но това е на неговия апарат ,на този с който ме гледа мойта докторка все я искарва малко по - дребна