Кореместа тема - 4част - друго си е да имаш шкембе

• 20 012
  • 391
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ти, Тале!  Hug
Нефертитче, излязоха ли вече резултатите?
Шушу много отдавна не е писала. Най-сериозно я приканвам да си вземе острата критика и да ни уведомЛи за голямото бяло дупе. Heart Eyes
Фивче, ще се възползвам тук да те поздравя за красивите теми, които твориш!  Hug

# 136
Аз сега говорих с доктора отново, още не ги е получил. Във века на интернет , мобилните телефони и т.нат. удобства, тези резултати ги изпращат по пощата /а Български пощи са ....../, а от лабораторията по телефона не дават резултатите.
Доктора обаче ми каза да не се тревожа, защото ако резултата е бил лош са щели да ми се обадят по телефона, за да имам време да реагирам и да направя амнио....
Та това е , сега чакам да дойде петъка да отида да си взема болничния и да видя колко е пораснала малката ми шушулка
 Hug Hug Hug  за всички и погал по тумбачетата

# 137
Сега се сетих- Лейди, твойта бебонка обърна ли се с главата надолу?

Нефертити, ти не можеш ли да се обадиш- както Фивърчето си разбра резултата по телефона? Аз знам, че всичко е ОК, ама сигурно седиш на тръни, а не искам да е така...

# 138
Нефертити, ти не можеш ли да се обадиш- както Фивърчето си разбра резултата по телефона?
Звънях, ама ми казаха резултата е изпратен на наблюдаващия лекар, по телефона не казваме. Те и тогава ми казаха че го изпращат по пощата .... през 5 минути само за това си мисля

# 139
  • Варна
Фивче, ще се възползвам тук да те поздравя за красивите теми, които твориш!  Hug
ронка благодаря ти  Hug, и аз тайничко надниквам във вашите теми  Heart Eyes
Нефертити искаш ли да ти дам gsm-a от който ми звънна проф. Кременски? Мисля, че трябва да ми се пази в приети повиквания. Защото и моя резултат се забави, но явно съм от късметлийките да ми звънне лично да ми го каже.

# 140
  • Някъде там...
Рони, дано се вдигне плацентата, да не ти създава проблеми.  Praynig

Нефертити, стискам палци за добри резултати!

Аз днес бях при Доки на преглед. Бебонковците са пораснали с още см за последната седмица, шийката е затворена, няма скъсяване, избягвам серклажа. Обачееее, Док каза, че имам някакво зверско течение. За момента няма какво да се направи, защото съм на утрогестан, така че микробиология ще правя след 2 седмици. Дотогава ще изкукам просто от притеснение.  Cry

# 141
Жабче, браво на дребосъчетата!
И аз се бях спекла здраво заради ужасния теч. Той си продължава все така ужас да бъде, но микробиологията е чиста. Поне психологически ме настрои да издържа до началото на четвъртия месец, когато ще мога да лекувам, ако все пак нещо се наложи.
както Светълката напомни един отдавнашен разговор - трябва да ни е писано този път всичко да приключи добре. С течения, с неразположения, но щастливо.  Praynig

# 142
  • Варна
И аз се влача с течение, ама доктора упорито не иска да ме бърка. Ама накрая ще го принудя ако много се притеснявам.

# 143
Ники мойта беба е съвременно бебе и е решила че с главата на долу не се седи Laughing Joy Mr. Green Седалищно предлежание си е, но така или иначе (живи и здрави) ще съм секцио.
За течението и аз напоследък имам, но скоро си правих микробиология и предполагам няма от къде сега да съм хванала гадинки, тъй като и мъж ми пише по стените в къщи "С...а е мираж"  hahaha
Жабче не се притеснявай за течението, много често се наблюдава течение от хормонални промени и т.н. Аз си имам едно ужасно слузесто от време на време, от както съм родила та и сега си го имам.Нищо не се намери от изследвания та го отдавам на хормони.
Нефертити дано скоро са готови и да се успокоиш. Praynig

# 144
Лейди , вече мислех да те призова да се отчетеш, че липсваше май 2-3 дена
Жабче хайде и аз в клуба на течащите, а микробиологията ми е чиста. Никога съм нямала такива проблеми, ама след раждането не мога да се оттърва от течението... дано и при тебе да е просто течение от бременноста, без гадинки в него

# 145
Сладки коремчета  Hug Hug Hug
и  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Знам, че без тревоги неможе, но нека всичко е в границите на нормалното и да гушкате своите мъничета като му дойде времето.
Повтаряйте си: Този път всичко ще бъде наред. Няма причина да не е. Мен си ме гони носталгия по тази тема и си надничам най-редовно, пък съм си и клюкарка и очаквам нови попълнения  Mr. Green

# 146
Днес най-после свекърва ми се е свързала по телефона с акушерката в Поморие. Не и е казала някакъв резултат, а само това което е  казал доктора. Резултата бил много хубав за бременна на 35 години, прекалено нисък риск. Сега ще трябва да се задоволя с това защото от днес той отсъства от страната и повече ще науча след 2 седмици когато съм на преглед при него

# 147
  • София
Нефертити,щом е казала така,значи всичко е наред! Hug

# 148
Браво Нефертити Hug
Имам въпрос някой знае ли как са според вас тези изследвания (обремененост с глюкоза):

Глюкоза-3 кратен профил *
 Профил Виж по-долу   референтни стойности- Веноз. от 3.8 до 6.1, Капилярна от 3.5 до 5.5

Глюкоза първа 3,98 9:00ч. вен. кръв
 mmol/l Веноз.

Глюкоза втора 6,96 10:00ч. вен. кръв
 mmol/l 

Глюкоза трета 6,01 11:00ч. кап.
 mmol/l

Пуснала съм и за инсулин (но второто не е готово - мисля че единия, който е готов е преди да пия глюкозата а втория е след 120 мин. и не е готов:roll:)

Серумен Инсулин референтни стойности 3.0 - 25.0 на гладно
18.15 mU/l 0 min

Ама се притеснявам че ако на гладно ми е 18.15 не искам да си мисля след тая глюкоза - даже не съм сигурна дали трябва два пъти да се взимат стойности , понеже тази от лабораторията също се учуди защо два пъти , но в крайна сметка ми взе два пъти - но сега си гледам резултатите и под този който съм дала по- горе пише за втория че не е готов но седят от страни същите референтни стойности и пак пише на гладно че са.Ама нали все пак са след глюкоза newsm78.Съжалявам че ми е толкова несвързан поста ама така е като човек не знае кво става.

# 149
Лейди,резултатите са ти добри.Няма какво да те притеснява.
Първото изследване е в норма,то е направено на гладно и това е реалния резултат.След приема на глюкоза е нормално стойностите да са по-високи,а те всъщност са съвсем малко завишени,така че това не трябва да те притеснява.
А защо дете първи изследвания са от венозна,а последното от капилярна кръв?По принцип се правят всичките от една.
Инсулина ти също е в норма,не се притеснявай,но аз също не мога да разбера какъв е смисъла на повторното му изследване? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт