Кореместа тема - 4част - друго си е да имаш шкембе

• 20 029
  • 391
  •   1
Отговори
# 165
Момичета благодаря ви.  Hug
Сега се върнах (е не точно сега де) от д-р Тодорова и каза че няма страшно , но да огранича сладкото и ми изписа едно хапче (било много малка доза - като за бебе) за всеки случай.Каза че е добре че не съм качила много килограми и че не идва от щитовидната (макар че и за нея пия нещо, защото е леко увеличена).Профила за захарта ми е добър, което също е добре.Абе в общи линии каза че правим свръх застраховка с всички тези неща.Почвам и фраксипарин ама ще видя кога точно че вече финансово сме малко зле. Моя днес даже вече избухна, че постоянно се притеснявам за глупости и че е напразно- всичко е наред ама аз всеки път хуквам по доктори , което ни се отрази доста финансово - важно е всичко накрая да завърши добре Simple Smile.
catnadeen а какво значи че е нелечимо? До колкото ми каза Тодорова е предизвикано от бременността.Дали наистина после ще се нормализира този инсулин- аз по принцип до тук с кг. съм +10.По принцип не съм по сладкото така че няма да ми липсва (е от време на време си хапвам, но шоколад не обичам и не ям).Много малко неща мога да ям от "сладките".

# 166
  • Някъде там...
Лейди, браво. Всичко ще е наред.  Hug
А фраксипаринът си е скъпичък. Една кутия в аптеките в Сф излиза 60 лв, а съдържа 10 инжекции.  Confused Мъжът ми ми го купува като ходи в провинцията, направо поръчва по няколко кутии - там е 46 лв на кутия!!!

# 167
Жабче аз през ден трябва да го бия, до към 36 г.с. Така че ще ме оправят точно 10 бр. А може ли да се взима на ампула а не на кутия?
П.с. Някой знае ли плодовете към тези "забранени" сладки неща ли са, които повишават инсулина?

# 168
  • София
можеш да взимаш и на ампула.Жалко,че вече не съм в аптека -щях да ти взема на доставна цена.
 За плодовете - тези по-сладките са забранени - грозде,круши,банани и т.н.

# 169
  • Някъде там...
Може и поотделно да се взимат инжекциите, по 6 лв на инжеция идва в Сф. Ако си намериш някой да ти го поръча направо от доставчика на по-ниска цена, ще е добре. Аз слагам всеки ден по една инжекция, така че пазарувам направо с кутиите. Мъжът ми  го взима от аптеки Марешки. Док каза, че поне до 15 г.с. ще го слагам. Поне с Утрогестана приключвам тази седмица, че едва го трая и него вече. Отделно, че заради него не мога да пусна микробиология.

# 170
ladybebi   Hug през колко претиснения и страхове трябва да минеш вече незам ,но всичко ще е наред ще видиш накрая ще гушнеш бебчо и ще си кажеш "Струваше си" Hug Heart Eyes

Аз днес след обед съм на ЖК и ще се срешна с мойта принцеса ,надявам се всичко да е наред ,няма да откажа по едни стиснати палци и за нас  Wink

# 171
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Вярвам, че всичко е наред и трябва да бъде, мили мамички!
Надявам се искрено всички притеснения да са напразни, в този слънчев ден не може и не трябва да се случват лоши неща. нека всичко е наред и повече слънчеви усмивки  и на вашите лица!

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 13:11 от Inche_L

# 172
Стискам палци на всички , които са на прегледи днес.
А на тези с хубавите резултати, браво, и вярвам че всичко ще е наред до края. Hug

# 173
 Лейди, по мои впечатления, в аптеки "Ремедиум" всичко е доста по-евтино, има и една аптека до пл. Славейков, където по време на бременността ми баща ми взимаше НО-шпа за 1,50, за сравнение в аптеката до нас го купих веднъж за 3,30 Shocked Разликата просто е огромна. Та като съвет от мен-ако не намериш от "доставчика" гледай да си го доставиш от някоя по-изгодна аптека.

На всички, които имат нужда днес- едни стиснати палци от мен!

# 174
helena peeva,пожелавам ти да всичко да е както ти го искаш - Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 175
Хеленка   Hug ще чакаме да се похвалиш
И аз следобяд съм на доктор по ЗК, да си взема новия болничен и ако имам късмет ще видя колко е пораснала малката ми шушулка

Лейди на тебе наистина малко ти остана и затова си толкова нервна, ама като гушнеш малката кукла , ще забравиш всичко  Hug

# 176
Лейди, парички ще спечелите. Гледай да бъдеш по-спокойна, доколкото е възможно, защото възстановяването на страховете освен пари струват и много други загуби. Още малко остана и ще издържиш. И финалът ще бъде хубав!  Heart Eyes Затова опитай още от днес да започнеш по минута-две с усмивки пред едно огледалце. Направи си хубав маникюр, виж се с някоя ведра приятелка. Помечтай си за нещо страшно дребно и незначително. Отделяй за външния си вид по мъничко време. Намери си приятно леко и усмихващо те филмче. Даже анимация. Започни да правиш колекция от детски песнички, приказки и стихчета. Чети в кърмаческия форум сега, че скоро ще имаш възможност само да подаваш бюста си на повикване от едно дребно лакомо момиченце.  Hug
Ели, успех днес.   bouquet
Така е като чета, пиша и забравям мисълта си като капак Embarassed. Нефертитка, и на теб успех!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 13:45 от рони

# 177
  • Варна
лейди възползвай се от хубавите пожелания на ронката  Hug
хелена успех днес, Нефертити и дано имаш късмет да си видиш бебчето и днес  Hug

# 178
  • София, "Младост 3"
стискаме палци на всички другарчета дето имат нужда

Лейди, не лечимо казах щото не се лекува с хапове - както и писах...
явно е от бремеността, но не се лъжи след раждането ако зачезнат симптомите...провери се - да не чакаш като мен да се задълбочи и тогава да го откриеш
усепх

# 179
Здравейте момичета, връщам се от ЖК доволна Grinning ,мериха ме ,теглиха ме изобщо каквото трябва и най важното е че видях моята малка принцеса доктора каза ,че била 1,180кг. и че вървяла малко по едра ,но това е на неговия апарат ,на този с който ме гледа мойта докторка все я искарва малко по - дребна  Laughing абе важното е ,че и в двата случая е в норма  Laughing не спря да маха с ръчички и краченца правеше някакви упражнения явно.

Nefertity успех и на теб ,ти си сега наред да се похвалиш Hug

Общи условия

Активация на акаунт