Кореместа тема - 4част - друго си е да имаш шкембе

• 20 024
  • 391
  •   1
Отговори
# 195
  • София, "Младост 3"
Момичета преди малко научих нещо което ме разтревожи .Silviayo е получила бъбречна криза и от 3 дни е в болница .Съпруга и каза ,че има вероятност в понеделник да я изпишат ,засега няма болки. Молете се всичко да бъде наред с нея и малкото човече .
Ще се моля за теб и мъничето Силви  newsm17 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

моля те предай й моите специални поздрави и я питай дали можеш да ми пратиш телефона й на лични
аз на времето много съпреживях тяхната история с Крис поради личните ми страхове и сега то два дни съм нещо все в размисли за нея...пък то имало защо - затова много те моля да я питаш за тел да я чуя...
мерси предварително
иначе тям и е в сърцето с бебчо и ще ги чакам живи и здарви в понеделник

# 196
Добри новини от Силвито. Добре е и в понеделник сигурно ще я изпишат .

# 197
Еха, браво!  Grinning Рени, благодарим за хубавата новинка! Hug

Нефертити, аз да не съм те шашнала само!  ooooh!  Имах предвид именно, че малко са си нормално!  Peace Всичко ще е наред в понеделник! Hug

Рони, а ти кога беше пак на док? На 10 или 12-ти? newsm78 Как са интимните ти срещи с тоалетната чиния?

# 198
Силвито е добре, сега я чух, няма болки, и най-вероятно в понеделник ще я изпишат.

# 199
Рени и Марморанче, благодаря, че ни носите хубави новини!  bouquet
Нефертитче, аз никога не съм имала изследване на урина без да се намерят някакви изолирани единични неща вътре. По принцип го пиша, не само по време на бременност. Сега всъщност още не са ми пускали изследване за урина. Само кръвчица 4 епруветки си източиха.
Рони, а ти кога беше пак на док? На 10 или 12-ти? newsm78 Как са интимните ти срещи с тоалетната чиния?
Интимни сме си.  Mr. Green Вместо да се оправя положението с преминаването на времето. Вече никак не се търпя. Нямам вкус към която и да било храна. Даже най-любимите. Милото онзи ден ми беше намерило от някъде първи за сезона свински захранки (не ги споменавам, че още ги няма почти никъде Wink), а аз само на първото вкусване усетих нещо приятно. Иначе съм на преглед в петък. Ще си нося и цялата документация от предишната бременност и ми е шугаво. Confused Иначе засега не са ме нападнали лудите в изобилие. 

# 200
Иначе засега не са ме нападнали лудите в изобилие. 

Е, значи ти си ни герой!  Hug Специално гуш за това!

# 201
  • София, "Младост 3"
РОни, всичко шъ е наред, слушай кака си
с или без документация, този път нещата ще са ок

# 202
  • Някъде там...
Рони, още малко и ще отмине проклетото гадене. Аз от няколко дни съм по-добре, гаденето понамаля, но сутрешното повръщане не мога да го избегна и това си е. За сметка на това водата най-накрая придоби някакъв вкус, а храната взе да се различава от вкуса на хартия и картон.  Crazy Така че има светлина в тунела. Вчера даже ми се приядоха кюфтета т.е. мръвка!  Shocked И въобще - дойде ми апетит.
Естествено сега ме налегнаха другите луди - като намалява гаденето и повръщането, дали с бебовците всичко е наред.  Мъжът ми вече се закани, че ще ми удари един бой.  Crazy
Инак и аз подготвях тия дни документацията от аборта, престоя в Пирогов и т.н., преснимах всичко и ще оставя копия в ЖК.

Стиснати палци и за Силвето - да се прибере утре вкъщи здравичка!  Hug

# 203
  • София
Много прегръдки и стиснати палци за всички вас момичета!!! Hug Hug Hug
Само хубави резултати и ако има тревоги, то нека са преодолими!!! Praynig Praynig Praynig
Най-прекрасни завършеци в розово и синьо  stork-boy stork-girl желая за всяка една бременлика! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А за другите нуждаещи се да са на ваше място, то нека скоро видят това EFPbouquet  bouquet  bouquet

# 204
Жабче, това дет си го написала, че щом ти отминават неразположеията и започваш да се притесняваш дали всичко е наред, много ми напомни на Светланка, и тя така беше писала преди време:) Пожелавам ти същия хубав резултат като нейния Дарко, обаче двоен:)

Рони, Hug

# 205
Жабче, това за боя от мъжа и на мен ми е познато Laughing. Моя вече е на косъм да ме набие с тея мои притеснения (за него безпочвени) Crazy.
Рони още малко наистина и няма да плашиш тоалетната Peace
А пък мойта беба е решила да ми спука пикочния мехур- от сутринта пишкам през 10 мин. , даже и в момента пак ми се ходи Rolling Eyes Вечер ставам като зомби и вече даже не броя по колко пъти Grinning.
Днес си измислих начин как да я проверявам (като се закроти малко и нали съм си паника...).Значи карам мъжа си да ми целуне звучно корема и тя подскача мигновенно.Да ама днес ми стана много гузно...милата така ме шутира , явно много се стресна (сигурно си спеше сладко, сладко...ама лудата и майка... Mr. Green).Така подскочи че си представих как се е стреснала и се напсувах мислено , че така стрескам детето Crossing Arms.

# 206
ladybebi   Laughing Hug как,ще ти го връща после този тормоз малката принцеса после като излезне от там ,само тя си знае ,колко безсъни ноще те чакат ще видиш  Wink  Laughing но да не се пресмивам много,много аз съм същата откачалка Blush Wink

Жабче през първите три месеца от бременноста ми не чувствах абсолятно никакво неразположение ,а една от най добрите ми приятелки с която сме горе - долу в едни и същи седмици не спря да повръща ,беше и лошо от всичко ,а аз как и завиждах само  Crazy така тя  поне знаеше че всичко е наред ,а аз търчах всяка седмица на доктор подлудих го Crazy
А колкото до боя от мъжо той и  моя на мен ми е обещал един ,но по късно  Laughing .........

Иначе засега не са ме нападнали лудите в изобилие. 
Hug Браво Рони само така  Peace

# 207
Радвам се че всички сте добре, и все така да бъдем всички докрая. Днес чакаме хубави новини от Силвия.
И разбира се някой да се похвали с положително тестче
Иначе и на мене боя ми е обещан, има моменти когато и аз не се понасям, горкичкия ми мъж... добре че много ме обича

# 208
Току що Марморанка ми каза ,че Силвито са я изписали .Пожелавам и повече да не и се налага да преминава през подобни изпитания .

# 209
На Силви да не й се налага да бъде в болница, докато на малкото човече в нея не му дойде термина да излиза.  Hug  bouquet

За боя - в момента само по главата нося на бой, щото това е единственото безопасно място. Но млатенето се извършва само от лапите на Гуши - моят най-добър плюшен приятел кучо Mr. Green. Пък поводи за бой винаги се намират. Обикновено са на пържолена основа.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт