Кореместа тема - 4част - друго си е да имаш шкембе

• 20 012
  • 391
  •   1
Отговори
# 210
  • на дъното
Благодаря ви момичета за стиснатите палци.Добре сме с бебко.След няколко дена съм по лекари да видим пак всичко за мое успокоение.Успех на всички в изследванията.Сега ще ви изчета подробно,че ми липсвахте.Прегръдки за всички и погал по тумбачетата.

# 211
  • Варна
silviayo добре завърнала си се миличка  Heart Eyes. Радвам се, че сте добре с бебка  Hug
Иначе и на мене боя ми е обещан, има моменти когато и аз не се понасям, горкичкия ми мъж... добре че много ме обича [/color]
И аз съм за бой  Grinning, особено с параноята ми всеки път да си гледам тоалетната хартия.
Жабче относно неразположенията, аз пък нямах и продължавам да нямам никакви болки и напрежение в гърдите и само се шашках  Laughing
Момичета да ви питам нормално ли е да имам леки болки горе вдясно под гърдата. Усещам ги в повечето случай след хранене. И понеже и преди ги имах, възможно ли е от притискане на някой орган да се получават  Thinking

# 212
Силви, дорбе си дошла.  Hug Радвам се че всичко е наред и дано не се налага повече да минаваш през такива изпитания . Hug
Момичета купила съм си Фраксипарин (1 инжекция) и днес ще звънкам на док да се видим и някой да ми покаже как се бие.Само се моля да няма разминаване в мнението му (нали фраксито ми го изписа д-р Тодорова , 0,3 през ден) та да видим дали и той ще е на това мнение.Макар че ми каза според него да спирам аспирина и да се почва с друго кръворазреждащо (след като му занеса изследванията за кръвосъсирване).Абе такава каша е при мен че ако някой ме разбра ще черпя Laughing

# 213
И мен ме гони параноята довечера съм на лекар и колкото приближавам финала толкова повече ме е страх

# 214
  • София
И мен ме гони параноята довечера съм на лекар и колкото приближавам финала толкова повече ме е страх

стискам палци за прегледа и ще чакам добри новини! Hug

ladybebi,питай ги и дали да махаш въздуха,защото и по този въпрос има спорове.В упътването на Фраксипарина пише,че не трябва да се маха и аз май така правих.

# 215
  • Някъде там...
Талето, стискам палци!  Praynig

За въздуха при фраксипарина и аз видях, че е спорен въпросът. В упътването пише да не се маха, а на мен на показното в клиниката изрично ми казаха да го махам.  Rolling Eyes Така че го махам и тогава слагам инжекцията. Напоследък ги слагам в ръката, че в корема много взе да ме боли - постоянно имам червени петна и някакви подкожни топчета.

# 216
  • София
Разглеждайки форумите сега,попаднах на това:

Вчера ходих в болница "Света Марина" в гр. Варна за биохимичен скрининг. Оказа се, че в Бургас също се прави това изследване, но бургаските лекари, незнайно защо, не популяризират тази информация. За всички, които ги интересува изследването се прави в "Света София" от д-р Константинова /специалист по медицинска генетика/. За повече информация телефоните на доктор Константинова са 0887054583 и служебен телефон във Варна /тъй като тя работи в университетската болница/ 052/978649. Ще бъда доволна ако спестя дори и на една бъдеща майка кошмарното пътуване до Варна.

То нашите мами от Бургас вече го минаха този етап,ма все пак реших да го пусна. Hug

# 217
Оказа се че има за какво да се притеснявам шийката на матката отново се е скъсила но слава Богу поне каналчето е затворено пъпната връв минава покрай лицето и вратлето на бебка но засега уж няма страшно иначе днес ходих на изследвания хемоглобин-111 няма седименти албумин в урината поне това е добре само още един месец ми се иска да я задържа малката кукла в мене изписа ми и гинипрал-все едно някой ме клопва по главата като ги пия

# 218
Талето, ти в коя седмица си вече,  Praynig дано успееш поне месец да я задържиш малката
Аз днес бях на невролог и на очен лекар и заради моето постоянно главоболие и ми изписаха очила, друг проблем нямам

# 219
Taleto, спокойно не се притеснявай.Все пак бебка вече си е почти готова.
Жабче , можеш ли да ми кажеш как точно си я слагаш инжекцията (в ръката) че при мен май няма опция в корема тъй като е толкова опънат че и да искаш не можеш да хванеш кожа.А ръцете са ми слабички и не знам дали и там ще стане.Иглата цялата ли се забива, под наклон ли трябва да е?
Сори за офа. Embarassed

# 220
  • Някъде там...
Бие се горе, в частта от лакътя до рамото, най-безболезнено е някъде по средата. Хващаш кожната гънка, която виси отдолу и забиваш иглата с наклон 45 градуса до края. Инжектираш лекарството, дърпаш леко иглата, ако няма кръв я вадиш цялата, ако има я завърташ малко настрани и тогава вадиш.

# 221
  • Варна
Днес искам да изразя възмущението си от някои майки в отчетната, които оставят бебета си в друга стая още от първия ден! Аз толкова го искам това бебе, че не мога да си представя как бих го отделила от себе си още от първия му ден. Знам, че вие ще ме разберете  Hug

# 222
Мило Фивче Hug Heart Eyes много неща не може да разберем,болката от загубата ни кара да гледаме на нещата в малко по различна светлина ,наскоро и аз прочетах за как едни бъдещи мамчета които се оплакваха че почти немогат да спят от ритниците на бебчетата,та аз чакам всяко едно ритниче и ми е толкова мило и хубаво...........но така е загубите ни променят

# 223
Фивърче, и аз четох и се въздържах от коментар ... и на мене ми е абсолютно недопустимо да се остави бебето в отделна стая , обаче това се отнася до нас .... 

# 224
Благодаря Жабче, ама това с кръвта не го разбрах newsm78 Днес ще ходя до Втора градска и да видим дали някой от там знае как се слагат Rolling Eyes. Дано само док не излезе с ново 5 че направо не знам.Сега ако реши да не е фракси а нещо друго Close. Ще фалираме от тия лекари Mr. Green.
Момичета не се възмущавайте , то е ясно че всеки приема бебето като различно нещо.Мен ме е страх да не стана прекалено параноична, че това даже май е по лошия вариант. А що се отнася някои майки правят бебета защото "вече няма за кога" и им е време, а не заради майчиното чувство.Но все пак всеки си решава за него, не ни е работа да ги критикуваме, ние наистина виждаме нещата под друг ъгъл. Hug

Общи условия

Активация на акаунт