Кореместа тема - 4част - друго си е да имаш шкембе

• 20 000
  • 391
  •   1
Отговори
# 240
Ася   newsm44 много се радвам за теб мила Hug Heart Eyes  Желая ти най-леката и безпроблемна бременност с най прекрасният край през април newsm30

Как добре ми започва деня с хубави новини  Grinning много обичам така Laughing сега може да се захващам за работа.

# 241
  • на дъното
 smile3521  bouquet Честито Ася значи обонянието не ме е лъгало.Желая ти лека и безпроблемна бременност.

# 242
Много ви благодаря, момичета!
Аз си знаех, че някои са ме разконспирирали, ама ме беше страх да се похваля, да не предизвикам съдбата! Обаче така или иначе казахме вчера и на родителите /че едва си прикривам корема вече, все едно съм в 5-6 месец/, та реших, че е грехота да крия от вас.
Вчера навърших 11 г. с. Бях и на лекар /не за първи път, де/. Сърчицето го чухме отдавна. Имам от 2-3 седмици някакви контракции, заради което плодният сак е леко приплеснат. Затова пия дуфастон и но-шпа 3 х 1, от които ми се гади още повече. Вчера за първи път видях оформеното човече - лежеше си по гръб, а сърчицето му съвсем ясно се виждаше как бие. Има си кост на нослето и гънката е 2.6 мм, т. е. нормална. Ходя при д-р Минев от клиника "Селена" в Пловдив. Той ме посъветва да не правя БХС, според него е излишен за жена на 30 г. Каза, че резултатите често са неточни и ако са лоши, само ще се притеснявам през остатъка от бременността. И аз съм напълно съгласна с него. Миналия път направих БХС и излезе много лош - 1:123. Мъжът ми не искаше да правим амнио и не направихме. В края на краищата бебчето си беше съвсем нормално... Само дето до края се шашках!
ИЗследвания ще правим след 2 седмици.
На ЖК по здравната каса няма да ходя, не виждам какво толкова ще спестя като пари, че да вися пред поликлиниката по 2 часа, само за да ми измерят кръвното и да ме питат, колко кг съм. Благодаря! За изследвания ще си ходя при личната или ще си ги плащам.
Живот и здраве, като дойде време, ще раждам със секцио. Повече няма да причиня на себе си, а и на бебето, кошмара на нормалното раждане. Акушерките след първото раждане /нормално, ако може да се нарече така, защото се разкъсах де къдато можех/ ме предупредиха, че имам неразтеглива шийка и в никакъв случай да не раждам повече нормално.
И най-интересното - кумата ми е бременна и терминът ни е един и същи - 29 април!!!

# 243
Много ви благодаря, момичета!
Аз си знаех, че някои са ме разконспирирали, ама ме беше страх да се похваля, да не предизвикам съдбата! Обаче така или иначе казахме вчера и на родителите /че едва си прикривам корема вече, все едно съм в 5-6 месец/, та реших, че е грехота да крия от вас.
Вчера навърших 11 г. с. Бях и на лекар /не за първи път, де/. Сърчицето го чухме отдавна. Имам от 2-3 седмици някакви контракции, заради което плодният сак е леко приплеснат. Затова пия дуфастон и но-шпа 3 х 1, от които ми се гади още повече. Вчера за първи път видях оформеното човече - лежеше си по гръб, а сърчицето му съвсем ясно се виждаше как бие. Има си кост на нослето и гънката е 2.6 мм, т. е. нормална. Ходя при д-р Минев от клиника "Селена" в Пловдив. Той ме посъветва да не правя БХС, според него е излишен за жена на 30 г. Каза, че резултатите често са неточни и ако са лоши, само ще се притеснявам през остатъка от бременността. И аз съм напълно съгласна с него. Миналия път направих БХС и излезе много лош - 1:123. Мъжът ми не искаше да правим амнио и не направихме. В края на краищата бебчето си беше съвсем нормално... Само дето до края се шашках!
ИЗследвания ще правим след 2 седмици.
На ЖК по здравната каса няма да ходя, не виждам какво толкова ще спестя като пари, че да вися пред поликлиниката по 2 часа, само за да ми измерят кръвното и да ме питат, колко кг съм. Благодаря! За изследвания ще си ходя при личната или ще си ги плащам.
Живот и здраве, като дойде време, ще раждам със секцио. Повече няма да причиня на себе си, а и на бебето, кошмара на нормалното раждане. Акушерките след първото раждане /нормално, ако може да се нарече така, защото се разкъсах де къдато можех/ ме предупредиха, че имам неразтеглива шийка и в никакъв случай да не раждам повече нормално.
И най-интересното - кумата ми е бременна и терминът ни е един и същи - 29 април!!!
Много хубаво  Laughing,ако може да родите в един и същи ден  Laughing.

# 244
  • Някъде там...
Ася, Дуфастона ще го спреш след 1-2 седмици, още малко потрай. Аз от вчера спрях Утрогестана и облекчението откъм гадене и повръщане е осезаемо! Браво за добрите резултати от последния преглед!
За БХС съм напълно съгласна с лекаря ти.  Peace
Пази се!  Hug

# 245
Жабче, много се радвам, че с теб сме пак априлки! А още повече ще се радвам, ако този път сме от щастливите априлки.

Дуфастона ще го спра сед 1 седмица, а но-шпа - след 2. Гаденето сега вече не е толкова силно, но непоносимостта ми към определени миризми е ужасна.

# 246
  • София
Ася, Честито и тук, мила! Всичко да бъде наред! Praynig Hug

# 247
Ася честито и от мен.надявам се всичко да е ок и да имаш безпроблемна бременност

# 248
Ася  Hug Hug Hug най-после да се престрашиш, ти знаеш колко много се радвам за тебе и за твоята малка шушулка  Hug Hug Hug

# 249
Асе,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И тук да си ти кажа, че този път ще има различен, щастлив финал. Желая ти го от цялото си сърце!
Днес ми беше ден да те тормозя пак. Laughing

# 250
  • Бургас
[color=darkred]Честито, Ася [/color]  !  newsm51

Желая ти най-безпроблемната бременност и най-спокойното раждане на най-милото същество    love001

# 251
Ася, аз имах почти същите проблеми-контракции частично отлепване и ми при мен лекарствата бяха същите и аз посещавам д-р Минев но в частния му кабинет до Каменица мога да ти кажа само да му вярваш той много се притеснява за бременността ми все проблеми загрижен е и определено реагира адекватно винаги първите 4 месеца бяха големи борби да се задържи бебка после пък да не се роди както и сега понастоящем но вярвам че изхода ще е прекрасен за мен този път аз съм си напатила от некадърни лекари еюи много дълго избирах на кой лекар тук в Пловдив да се доверя поне засега съм доволна Peace.Желая ти лека бременност и най-прекрасния подарък за теб догодина през април!!

# 252
Ася, аз имах почти същите проблеми-контракции частично отлепване и ми при мен лекарствата бяха същите и аз посещавам д-р Минев но в частния му кабинет до Каменица мога да ти кажа само да му вярваш той много се притеснява за бременността ми все проблеми загрижен е и определено реагира адекватно винаги първите 4 месеца бяха големи борби да се задържи бебка после пък да не се роди както и сега понастоящем но вярвам че изхода ще е прекрасен за мен този път аз съм си напатила от некадърни лекари еюи много дълго избирах на кой лекар тук в Пловдив да се доверя поне засега съм доволна Peace.Желая ти лека бременност и най-прекрасния подарък за теб догодина през април!!

И аз ходя в кабинета му до Каменица. Много съм доволна засега. И аз миналия път си изпатих от некадърен лекар и сега съм много внимателна. Контролно ще ходя 2-3 пъти и при д-р Троянчев в МЦ "Тримонциум", защото ми го препоръчаха като много добър ехографист. Няма никога повече да направя грешката да се доверя изцяло на един лекар.
TALETO, ми на теб скоро ти предстои радостта! Е, пожелавам да не е по-рано от 37-38 г. с. Hug

# 253
Ася, честито и от мен. Много се радвам. Желая ти най-леката и безпроблемна бременност и най-хубавия подарък на финала   bouquet
И вярвай, че този път всичко ще бъде наред  Praynig

# 254
Асе,време беше да се похвалиш.Аз много силно те подозирах,но не те закачах,чаках сама да си кажеш.
Много се радвам и ти пожелавам от тук до края само хубави новини от прегледите и по възможност повече спокойствие. Hug
Относно контракциите,аз също бях като теб.Горе-долу в този перид ми се появиха,че даже май и малко по-рано.Аз пиех Утрогестан,после Магнезий и нош-по,ама ефект нямаше.При мн бяха болезнени и постоянни до края,дано при теб изчезнат,че е много гадно.

Общи условия

Активация на акаунт