Кореместа тема - 4част - друго си е да имаш шкембе

• 19 995
  • 391
  •   1
Отговори
# 255
Жабче, много се радвам, че с теб сме пак априлки! А още повече ще се радвам, ако този път сме от щастливите априлки.

Вярвам, че ще е така  Praynig

# 256
  • Варна
Днес ходих до катедралата, ей така просто ми дойде отвътре. Запалих една от най-дебелите свещи за здравето на всички нас в този форум, на бъдещите и настоящи бебчета  Hug Heart Eyes

# 257
Днес ходих до катедралата, ей така просто ми дойде отвътре. Запалих една от най-дебелите свещи за здравето на всички нас в този форум, на бъдещите и настоящи бебчета  Hug Heart Eyes
Направила си нещо много добро, fever  love001.

# 258
 smile3501 Браво Фивър  newsm51
Днес бях на доплер и за сега всичко е ОК. Стискайте палци- не остана много Praynig
Последната седмица сигурно ще съм бомба със закъснител от неври.
Жабче, знаеш ли до кога се бие фраксипарина - единия док ми каза един ден до преди секциото, а другия седмица преди това се спира.
Момичета толкова се радвам че се увеличават мамите чакащи своите съкровища и сдобили се вече с такива. Hug

# 259
  • Някъде там...
Лейди, нямам представа, по-вероятно ми звучи да е седмица преди секциото.  newsm78 Предполагам, че Зори ще знае.

# 260
Асе и от мен честито newsm51
Желая ти здраво бебче

# 261
Здравейте на всички, аз да се пооплача, при последните ми изследвания имах захар в урината, днес ги повторих, захар няма, сега чакам да излезе и кръвната захар, място немога да си намеря от притеснение .... в 2 часа съм на лекар
Ами оплаках се, вече психически не издържам

# 262

Здравейте на всички, аз да се пооплача, при последните ми изследвания имах захар в урината, днес ги повторих, захар няма, сега чакам да излезе и кръвната захар, място немога да си намеря от притеснение .... в 2 часа съм на лекар

То да се чудиш вече в коя лаборатория да си правиш изследвания  newsm78.Нефертити ,ти къде ги пусна?

# 263

То да се чудиш вече в коя лаборатория да си правиш изследвания  newsm78.Нефертити ,ти къде ги пусна?
В Лина

# 264
Нефертитче, сигурна съм, че няма да имаш отклонения при кръвната проба.  Hug Тя кога ще ти излезе?
Всъщност в какъв съд им даде първата за изследване?
Аз от много време като ми се налага да давам урина за изследване, за целта си купувам контейнерчета от аптека и им нося тях. Не ми се правят по два пъти нещата - от мързел и досада да си общувам в такива заведения. Поне доколкото зависи от мен, пък ако нещо прецакат пробата ...

Аз в късния следобяд съм на ФМ при Димитрова. Дано да не е претрупана с пациенти и да успея да получа добър оглед.    

# 265
По принцип и аз там си правя или в св .София.  Дано всичко е ок .
Ронка ,очаквам да ни споделиш само хубави неща от прегледа при Димитрова. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 266
Привет след прегледа. Човечето ни се развива като по учебник. Всичко в норма. Направиха ми БХС изневиделица даже. Утразвуковите машинки много умни са станали - негово дело беше.  Grinning Нисък риск имам. Димитрова определено е моят човек в бяла престилка. Заради предишната катастрофа все пак ми препоръча в 16-та седмица и кръвния БХС да направя. След 6 седмици отново имам час за преглед при нея. ЖЗ.
Сега чакам и Нефертитката да се отчете след прегледа. Heart Eyes И Фивчето да вземе да се разпише, че обикновено е редовна във форума, пък днес ми се губи.  Heart Eyes

# 267
  • София
Рони, само така - ти и мъничето заедно напред, докато не дойде време да се гушнете щастливи! Praynig Heart Eyes Hug
Нефертити, и за теб да се наредят нещата! Praynig Hug

# 268
  • Варна
И Фивчето да вземе да се разпише, че обикновено е редовна във форума, пък днес ми се губи.  Heart Eyes
А отчитам се веднага  Grinning  Hug. Днес бях на ЖК, бебката е добре, беше много шугава едвам я измериха. Плацентата ми е задна, шийката е 3,57 см. гледано с коремен ехограф вече. Продължавам да си пия 2х1 магнерот и но-шпа. За болките, които имам горе вдясно ми каза, че е от бъбреците и да не се притеснявам. Защото все пак органите се притискат и ако ме заболи по силно да вземам но-шпа.
ронка радвам се, че при теб всичко е наред.
Нефертити надявам се притесненията ти да отпаднат като излязат резултатите. Иска ми се да ти пратя малко спокойствие  Hug

# 269
Браво за хубавите резултати на Рони и на ФивърчетоHug Hug Hug
Моята кръвна захар е на границата , казаха че засега няма нищо тревожно и за мое успокоение ако искам да я смъкна да мина на лека диета /при такива показатели нямало смисъл от лекарства, те щели много да ми я смъкнат и тогава се създавали други проблеми/, без сладко, бял хляб, ограничено количество ориз и картофи и след 20 дена пак да я мерим кръвната захар.... аз обаче си мисля още в сряда или четвъртък да си пусна пак една кръвна захар , общо взето малко се успокоих

Общи условия

Активация на акаунт