Кореместа тема - 4част - друго си е да имаш шкембе

• 19 995
  • 391
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря на всички ви  Hug Hug Hug
Рони, честити ти гащи, мацко! Кога ще ми дефилираш с него? Hug Heart Eyes
Като прочетох това в първия момент си помислих че Рони вече знае пола на бебчо, после се сетих че тя се хвалеше че си е купила дънки за бременни  Laughing Laughing Laughing Ама на бременнен мозък

# 286
Като прочетох това в първия момент си помислих че Рони вече знае пола на бебчо, после се сетих че тя се хвалеше че си е купила дънки за бременни  Laughing Laughing Laughing Ама на бременен мозък
Mr. Green Mr. Green Mr. Green А полът ще е според блузата, с която се сдобих снощи - момче или момиче с чуденка отдолу Mr. Green

# 287
  • София
Като прочетох това в първия момент си помислих че Рони вече знае пола на бебчо, после се сетих че тя се хвалеше че си е купила дънки за бременни  Laughing Laughing Laughing Ама на бременнен мозък
Ми, то `щото така е написано. Embarassed Моят мозък е изтекъл явно. Ама чудя се докога ли ще го кърмя..., то не че зависи от мен - пристрастен е малчо и не пуска. Мъж ми вика, че в първи клас, ЖЗ като стане Лъчи, съм щяла да ходя в голямото междучасие за порция мляко. Joy

# 288
Като прочетох това в първия момент си помислих че Рони вече знае пола на бебчо, после се сетих че тя се хвалеше че си е купила дънки за бременни  Laughing Laughing Laughing Ама на бременен мозък.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green А полът ще е според блузата, с която се сдобих снощи - момче или момиче с чуденка отдолу Mr. Green
Нали знаеш приказката за пола - когато порасне само ще си реши   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
П.П. И честита ти нова блузка 

Мъж ми вика, че в първи клас, ЖЗ като стане Лъчи, съм щяла да ходя в голямото междучасие за порция мляко. Joy
На моя приятелка , дългокърмеща майка, мъжа и каза - добре че махнаха казармата, че щеше всеки ден да висиш на портала за порцията мляко на синчето си  hahaha та и вие така

# 289
  • Варна
Аз днес пак си правих изследвания, не изтраях до четвъртък, резултатите са идеални поне засега , моля се и  напред да е така
Nefertity радвам се, че резултатите ти са добри  Hug. На мен в петък на ЖК-то ми пуснаха пак кръв и урина, да видим какво ще излезе. Ако магнерота ми изчерпва желязото може да се наложи да вземам някакви лекарства за наваксване на желязото.
Нов отчет от мен и бебка ще има чак на 1-ви ноември, тогава е критичната за мен 21 г.с. и ме хваща страх, че наближава. Иначе да чукна на дърво се чувствам добре, нямам някакви болки или придърпвания. От време на време, но не всеки ден усещам някакви пърхания и вибрацийки и се надявам скоро по-осезаемо да усетя бебка.
рони радвам се на новите ти дрешки, така ми се иска да те видя  Hug

# 290
  • Някъде там...
Нефертити, браво за добрите резултати!  Hug

Рони, на тебе честити премени! 

Аз днес бях на преглед. Гледа ме д-р Сигридов за първи път, сигурно едно 30-40 минути оглежда всичко. Пусна бебоците и на 3Д, едното е много палаво, другото е по-кротичко. Бяха се турнали едно до друго, но едното нагоре с главата, а другото наопаки.  Отличници сме, дано все така добре да вървим. Едното е 103, а другото 104 грама. Плаценти, кръвопоток, органи, шийка на матката, всичко е наред. Само пустата микробиология остана за понеделник, защото не можах да се добера до магарето, някаква лудница е в клиниката. Сега още 10 дни притеснение следва и без това кошмари сънувам вече.  Confused Колкото повече наближава проклетата 17 г.с., толкова повече ме е страх, едва заспивам вечер.
Поне се разбрахме да пуснем освен стандартна микробиология и ДНК тест на цервикален секрет за хламидия, микоплазма и уреаплазма. Стерилната ми урина е чиста, обикновената бива и тя, само трябва някак да успея да пия повече течности. И да ям месо...  Sick

Иии имаме първо предположение за пол.  Mr. Green Както се изрази д-р Сигридов - две шавливи моми.  newsm06 Засега и моето усещане е такова, инати са щом оцеляха, типично по женски.  Crazy Мъжът ми само хлъцна и каза: "малеее". Явно се стресна от мисълта за женското царство вкъщи.  Mr. Green

# 291
Иии имаме първо предположение за пол.  Mr. Green Както се изрази д-р Сигридов - две шавливи моми.  newsm06 Засега и моето усещане е такова, инати са щом оцеляха, типично по женски.  Crazy Мъжът ми само хлъцна и каза: "малеее". Явно се стресна от мисълта за женското царство вкъщи.  Mr. Green

rotfImbo

Това за двете моми е супер! Като поотраснат малко има да се съревновават, да си крадат дрехите и гаджетата! У вас ще е весело! А пък мъжън ти ще е щастлив човек, щото момиченцето е щастие, а двечки - двойно! Обаче от сега да захваща втора  работа, че едната заплата ще отива за дрехи, козметика и дамски превръзки! Айде, честити ти моми!

# 292
  • Варна
Жабче радвам се на хубавите новини  Hug. Все такива да има и по нататък  Heart Eyes

# 293
Ей така обичам да влезна тук и да чета хубави новини! Зареждате ме, момичета!
 Нефертити, знаех си, че всичко ще е наред! Браво, милинка! Hug Сега на мама й се полага дозичката спокойствие! Peace
 А да си призная и аз като прочетох за гащите, реших, че Рони вече зне пола! И трескаво взех да търся къде е споменат и как така аз съм изтървала новината! Mr. Green
С глас се смях на историите за кърменето! Mr. Green Макар че за Лъчи знам, че ще е до първи клас! Grinning Дай Боже всекиму! А искам и аз да успея като Аги да кърмя дълго! Герой ни е тя!  bouquet
Жабче, ми да се стяга мъжо! Mr. Green С три жени - дупе да му е яко! Ама пък сигурно се пръска от кеф,а? Честити ти розови гащета, милинка! Hug

# 294
И аз се нареждам в отбора на неразбралите за гащите  Laughing.

Жабче, браво за новините. Дано и следващите резултати да са наред, да се успокоиш малко. Стискам палци да стигнеш и минеш не само 17, ами и 37 г.с.  Hug

Фивка, този път ще е различен. Всичко ще е наред и март месец ще се фръцкаш с количка из Морската градина.

# 295
Жабче, и тук  Heart Eyes Hug! Все така да продължават да щуреят в тумбака на мама поне до 37-мата седмица!
Фивче, Жабче, ще минат и отминат тези критични седмици и ще се изнижат още много след това, та така до март и април.  Hug

Аз другата седмица съм на преглед при Ганева в клиника Щерев. Ще трябва да говоря с нея да ми вземе отново секрет и след това да ми обясни съвсем достъпно защо аджабъ имам този ужасен теч и как да го подтискам. Явно само с хигиена няма да стане. Дано не ми препоръчат да започна да се къпя при подстригване.  Mr. Green
Вече си имам и направление от личната ми лекарка за по здравната каса. Ще трябва обаче по някакъв начин да обуздая силните си пориви да тормозя лекарите и себе си. Особено след като държа да имам и наблюдение от вътрешен за държавна болница лекар. По всичко изглежда, че тази болница ще се окаже Тина Киркова.   

# 296
  • Някъде там...
Рони, и аз имам подобен теч. Направо ме ужасява да не е нещо опасно. Иначе няма дискомфорт някакъв, просто е ужасно обилно и аз изпадам в дива паника всеки път като се почувствам като напишкана. Ужасното усещане от изтичащи води още ми е в главата.  Confused 
Аз съм на ЖК в Тината, при д-р Константин Ташков, доволна съм. Много е внимателен и щедър откъм обяснения и информация. Ти беше споменала и Григорова, нали? Тя е малко джаста-праста и е по-грубичка, прилича ми по държането на онази пълничката лекарка от "Такъв е животът", как й беше името?

# 297
  • Стара Загора
[Тя е малко джаста-праста и е по-грубичка, прилича ми по държането на онази пълничката лекарка от "Такъв е животът", как й беше името?
д-р Ковачева.
Честити ви цветни гащи...кой мъжки, кой женски..кой по две..кой по един - да сте живи и здрави.
Жабче Hug
Рони  Hug да знаеш, че ти броя подписа всяка седмица Heart Eyes

# 298
Ковачева е онази от Шейново.  Peace Доста безпардонен маниер има, вярно е.
Всъщност съм в трилема - Ташков-младши, Ковачева (от Тината тази) и Григорова. За тях като че професионалната им репутация най ми допада. Всъщност съм се прицелила най-вече в Ковачева, но пък повече ми харесва идеята да бъде мъж.
Иначе Шейново ми е по-близо като разстояние, но след административните простотии там не съм сигурна, че даже и малкото свестни, които са останали в момента, няма да се спасят.  Confused  
А за теча се чувствам точно по същия начин - никакъв дискомфорт, една чиста проба, но нали казват и че на страха очите са големи.
Херко, ако някоя седмица изтърва брояча, можеш да ми го врътнеш ти - в сряда расте Мемедчо.  Laughing

# 299
Много ви се радвам на добрите новини!  Hug
Ася, браво за прибавката към подписа. Честитките напролет  Heart Eyes
Обичам тази темичка, искам виновничките за нея да се увеличават.

Общи условия

Активация на акаунт