Кореместа тема - 4част - друго си е да имаш шкембе

• 19 982
  • 391
  •   1
Отговори
# 300
Леле Аги, още кърмиш!!! Браво на теб:)

Рони, от така изброените съм с добро впечатление от Ковачева. Засякох я в приемната, докато ми слушаха тоновете на единствения работещ в болницата апарат за тонове тогава. Хареса ми- младичка е, но пациентка, с която имала уговорка, я беше накарала по спешност да се върне от провинцията в неделя по обед. И от други съм чувала хубави неща за нея. Ако не беше в тази болница, бих ходила при нея. Това обаче от едно виждане само го казвам. А аз лесно си меня мнението за гинеколозите /особено тези от ТК/.

Първата бременност бях с ужасен теч. Като казвам ужасен, не искам да си го спомням. Но не съм имала проблеми от него.  Втората нямаше абсолютно нищо до края. Обаче това благодарение на микробиоложката от ТК Mr. Green

# 301
Ще направя един запис във вашата темичка,защото има някои момичета,които искам да шпионирам Wink
Лека и безпоблемна бременност мимичета!Желая на всички ви най-здравите и прекрасни бебчета Hug

# 302
Честити сини и червени новинки на всички, които вече имат първи прогнози.
И гледам само хубави новини и резултати напоследък. Радвам се за всички и стискам палци на всички, които скоро са на прегледи. Hug

# 303
.........в сряда расте МемедчоLaughing
Ронка, убиФ тЪ  Joy. Аз сънувах какъв пол ще е Ронкин бебчо, ама и име даже сънувах. Хайде, ЖЗ, като научите цвета на гащите, ще споделя.

# 304
Шерче, как мина разходката?
Аз бях на преглед при д-р Троянчев - всичко е идеално, показа ми личицето на 4Д от всички страни - на мама извънземното човече... Grinning Дълги сме 11 см с крачетата и тежим 140 гр. Каза, че другият месец може да видим пола.

Полярно мече, казвай пола, че иначе после как ще сме сигурни, че си гои предсказала правилно?! Whistling

# 305
Аз си признавам, Асе. За Светлето и за Лили изобщо не познах датите за раждане. На Светланка и месеца даже не успях да уцеля  hahaha. Ако Рони разреши, ще кажа. Иначе smile3505 Може пък да не иска залагания. Браво на вас за хубавите резултати  Heart Eyes

# 306
Меченце, гледай само да не трябва да обяснявам кой е таткото.  Laughing Иначе всичко разрешавам.
Асенце, звучиш ми по спокойна след прегледа.

# 307
Тъкмо смятах да помоля Полярното мече да сънува и мен, та белким разберем пола, ама пък тя си призна, че досега не е познала нито веднъж. Ами, тогава предлагам, да казва, какво и е предсказанието, пък ние да си знаем, че е точно обратното! Ако е сънувала момиче, значи ще е момче! Joy То и това си е нещо!

Рони, успокоих се малко, да. Минев всеки път ме плаши, че съм имала контракции и затова ми бил приплеснат плодния сак. И аз направо полудявам при мисълта, че на бебчо му е малко местенцето... А Троянчев ми каза, че формата на сака е съвсем нормална за този период на бременността, не е изобщо приплестнат. И доста време се занимава с мен, човекът. Много доволна останах. Минев като че ли малко набързичко ме гледа и все бърза за следващата пациентка. Но ще продължа да си хода и при двамата паралелно. Мъжът ми, като видя снимката на бебчо, каза ,че бил "чорапчо" - това е от някакъв филм... И сега си му викаме чорапчо! Троянчев каза, че след 1 месец ще видим пола. А, дано!

# 308
Ася много се радвам за хубавите новини около тебе  Hug Hug Hug все такива да са и занапред
Момичета Лейди не е писала скоро , дано и при нея и нейната бебка всичко да върви по план
П.П. Аз чакам днес да ми запишат час за преглед , че нямам търпения да видя малката шушулка колко е пораснала

# 309
Ася радвам ти се много за хубавите новини  Heart Eyes Hug

И на всички бременелки се радвам разбира се  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Дано  Praynig Praynig Praynigдо края да изкараме така само с добри новини и приятни изживявания ,с по-малко притеснения ако е възможно изобщо  Crazy

Аз покрай ремонта вкъщи ,забравих да се отчета тук в Понеделник бяхме на преглед с беба имаме шестица всичко се развива и е както трябва да е само това ,че е седалищно засега но според моята докторка има доста време да се върти коркото си иска Grinning
Другата седмица ще давам кръв,урина и ще ходя на преглед пак.Тогава повече информация  Wink Heart Eyes Hug

# 310
Рони, голям смях се смях за Мемедчо!   Joy
Ще трябва обаче по някакъв начин да обуздая силните си пориви да тормозя лекарите
Тъкмо обратното - няма само аз да съм лудата, дето ги тормози!  Mr. Green

Тъкмо смятах да помоля Полярното мече да сънува и мен, та белким разберем пола, ама пък тя си призна, че досега не е познала нито веднъж. Ами, тогава предлагам, да казва, какво и е предсказанието, пък ние да си знаем, че е точно обратното! Ако е сънувала момиче, значи ще е момче! Joy То и това си е нещо!
Точно това мислех и аз да предложа!  Mr. Green
Хеленка, браво за хубавките новини!  Hug и сега да невземеш да го мислиш това седалищно разположение - ще се обърне бебонка, ще видиш!  Peace
Нефертити,   Hug
Верно къде е Лейдито? Кой ще ви пуска нова тема? Не знам дали има емотиконка на човече, което поглежда свенливо!

# 311
Точно това мислех и аз да предложа!  Mr. Green
Ей, разбихте ме  Mr. Green Обаче този път, ако позная - форумска почерпка с тортичка, ако не - аз ще черпя. Аз сънувах, че е момче. ЖЗ ще видим моя или вашия метод да спазваме по нататък. Рони, да е жив и здрав шушулчо, ще го мачкам познала или не.
Хайде Лейди да пише вече.
 Heart Eyes на всички и погал на тумбитата.

# 312
Само заради прогнозата ти, Меченце сега няма да си подстрижа косопадащото нещо.  Mr. Green (и защото ще се окаже, че ще си имали помощник Laughing)

И Талето, и Лейдито да се отчетат скоро, че сега те са на дневен ред да ги мислим повечко.  Hug

# 313
Тук съм момичета, просто сме малко в ремонт и ще ми е малко трудно да пиша.Но се очертава да приключи неделя, най- късно понеделник.
За сега сме добре с бебка и се надявам все така да сме Praynig
Ще пиша пак при по- свободно време. Целувки на всички Heart Eyes

# 314
Ехо къде сте тумбачета, събота и неделя бомба пада във форума, ама така и трябва да е ... кой ли знае каква люта зима ни чака
Аз иначе съм добре, обаче вече съвсем осезателно правя разликата между предна и задна плацента, почти постоянно съм на нокти, то нали и "по-глухо" се усеща бебето ... общо взето сме мила родна картинка, а то миличкото сигурно усеща колко лудо-параноична майка има и в момента в който се паникьосам се обажда. Ами това е засега тази седмица съм на доктор, да ви напомня само да ми стискате палци
 Hug Hug Hug на всички и бременни и небременни
П.П. И е крайно време някой да се запише за май

Общи условия

Активация на акаунт