),пък камо ли още в корема.Освен това уж беше 2600 преди да се роди,а изведнъж се оказа 4045гр. - огромна разлика според мен.
Аз пиех протеини,за да не остане мъничък,че губех белтък с урината,но това чак към 25-та седмица.
),пък камо ли още в корема.
Много се радвам за теб 

за прегледа днес
Иначе теч си имам, особено сутрин съм като напишкана. Ще пускам микробиологии всеки месец пък дано не изскачат гадини. 
за прегледа днес.
. Дано Мария успее да се наиграе на воля без да се налага вие да взимате дейно участие. 

Нямаше я и аз добре че се сетих да звънна малко преди да стигнем и от там ми казват че днес изобщо не я е имало.Много се ядосах, защото трябваше да я питам някои неща.
Притеснявам се че единия док ми казва че фраксито може да си го бия до 24 часа преди операцията а мисля че д-р Тодорова каза да го спра седмица по рано ( за аспирина знам че ми го каза) , но за фраксито не съм сигурна. И сега с кой да се консултирам?
Аз живи и здрави сигурно понеделник - вторник влизам в болница и до понеделник трябваше да знам (ако трябва да е седмица по- рано да го спирам от неделя).