Отговори
# 75
Здравейте и от мен!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОНИ!

МЕГИ,ЗОРИ И ТАНЧЕ,ДА СА ВИ ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ И ВИНАГИ ПОСЛУШНИ!

Ади,от сърце се моля за сестричката ти! PraynigНека всичко да е наред!Бог да бди над нея!

# 76
честит празник на малки и големи  Hug

# 77
  • София - Младост 1А
Нашите се обадиха. Говорили са с доктора. Операцията е минала успешно. Събудила се е от упойката и след час-два ще можем да я чуем поне по телефона. Колко е успешно всичко ще разберем по нататък. Дано са махнали всичко лошо.
Благодаря ви момичета. На всички които се молите за сестричката ми и ми давате кураж. Благодаря ви че сте ми подкрепа в такъв момент. А на мен ще ми се пукне сърцето...

# 78
Drina, радвам се, че всичко е минало, дано е  за последно  Praynig

# 79
Здравейте ,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС, ВАЛ И ЙОНИ!

Чета и се питам дали и мойто момиче ще свикне бързо с детската градина....днес е плакала 2 часа....а ние сме на полудневна градина, направо не мога да си представя какво ще е ако трябва да яде и да спи там.....

Дрина стискам палци всичко да е както трябва.

# 80
Дринка, аз не съм разбрала..
ох дано всичко е минало и всичко лошо е зад гърба ви! Hug

# 81
Drinкa,радвам се,че всичко е минало успешно...олекна ми и на мен,отпусни си сърчицето и ти!
Вярвям,че всичко ще се оправи!
Hug

# 82
Дринка, браво за хубавите новини, дано всичко е зад гърба ви вече  Hug
Честити Рожденни дни на Йони, Алекс и Вал и от мен- да са живички и здравички!

# 83
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОНИ, ВАЛ И АЛЕКС! baloni baloni bdbaloni bdbaloni baloni baloni
ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ И ЕДНО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

# 84

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕК,ВАЛ И ЙОАНКА!
ДА СА ЗДРАВИ И ВИНАГИ УСМИХНАТИ!

# 85
Ади, много се радвам, че сестричката ти е добре  Hug Hug Hug!

# 86
Честит рожден ден
порастващи малки пухчета.
Растете здрави, умни и слънчеви
за радост на всички които ви обичат.
Играйте и мечтайте смело.

Ади с цялото си сърце вярвам,
че сестричката ти ще се оправи.
Не се предавайте и ще победите ужасната болест.
Пожелавам на всички здраве...

# 87
  • Варна, България
Честит рожден ден, мили дечица Вал, Йони и Алекс! /на патерица/
Растете безгрижни, здрави, усмихнати, палави и радвайте всички около себе си!
Мили майчета, честити малки рожденици! Очакваме снимки на порастналите вече деца.
Аз вече съм на работа в университета, много е напрегнато, но съм щастлива и се чувствам енергична и изпълнена с ентусиазъм.
Само дето Сами е хремав и кашля и майка го гледа вкъщи. Днес предава щафетата на свекито. Добре, че са те, иначе не знам как още 1 седмица щях да изляза в болнични. Но ме е яд - в петък отивам да взема Сами и госпожата още от вратата - облякох го така, защото всичките му дрехи са мокри - ходили да се мокрят на чешмата със студена вода - преобличали го 3-4 пъти и резултата е налице. Много му се карах и сега като иска да му пусна филмче ми казва "Пусни филмче и няма да се мокря на чешмата" Малък манипулатор!

Ади, много се радвам за сестричката ти! Много късмет, стиснати палци всичко да на добре   Hug
Хубав ден и много целувки

# 88
ГОЛЯМОООООООООООО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО СЕ СЕТИХА ЗА НАС - да ви се похваля - имам си вече само едно бебе и едно детенце  Simple Smile Алекчо балекчо излезе от бебешката възраст - както се казва - още един преломен момент за малките ни слънца Simple Smile

Честито на Вал и на Йони (с малко закъснение) - много любов, слънчеви усмивки и веселба пожелавам на малките слънца - те вече са големи и много да слушкат мама и тати!!!!!

Гея - душко - честито и на теб на патерички - много любов и много деца пожелавам (спомням си че ти беше мечта - та нека се сбъдне както се казва)

Момичета - ни е изкарахме снощи първото РД от поредицата (нали и Ива има скоро, пък и с дечица трябва да ги съберем) - с роднините. нали са ни много роднините (говоря за най близките роднини - баби, лели и прочие), та го направихме в едно заведение - Алек пощуря от радост, получи големи подаръци естествено, и място не можеше да си намери от мерак да ги разопакова Simple Smile

Р-ка - да ти жив и здрав Краско - все така с кеф да коди на детска градина. Моят от сега ми казва не искам мамо на детска градина, искам при теб - та не знам как ще се оправим.....

Манди - радвам се че сте намерили правилното лекарство за малък Ивчо - дано повече не се разболявате и да е все така добър и утешаващ мъж Simple Smile

Волтажче- моят се пазари като дърт циганин - айде мамо две бонбонки сега, след малко - айде мамо малко шоколадче - и така по цял ден иска по нещо. а вчера що шоколад изяде - не мога да ви опиша Simple Smile

Ади -душичко - стискам палци всичко да е махнато и да забравите завинаги този ужас. Време е вече за радостни новини !!!!!
За Пепи - ти ми беше писала - ама ми настръхнаха косите от този ужас.дано се оправи малчо - и повече да няма болести. и моят тука две три седмици беше нещо сополив и прочие, но сега май се оправи. от другата седмица пак съм си заплюла да го пускам - да видим дали няма котка да ни мине път.
Освен това за 05.10 съм резервирала дата за детският РД -дано да ми е здрав , че какъв детски РД ще бъде просто не знам.все това мисля Simple Smile

и това е - сега вече сме снабдени с разни играчки за коите няма място и които се чудя по какъв начин да опазя от Ива, че тя скоростно им вижда сметката просто Simple Smile

хайде стига - че се отплеснах аз с писателстване Simple Smile

целувки от нас -и пак мерси за всички които се сетиха за нас да ни честитят.

# 89
  • София - Младост 1А
Хелоу момичета,
не ще да оздравее моето дете и това си е. И антибиотик пие и второ шише сироп за кашлица... капките за нос след третото шише спрях да ги броя. Буха като магаре, сополите до земята... а само снощи нямаше температура. Днес пак ще се влачим по доктори белким някой каже какво да го правим. А по повод на Респивакса... ми ние сме на Бронховаксом... по схема... не ми се пише нещо. И времето едно... не съм излизала от понеделник навън. Хайде до по късно. Хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт