Отговори
# 120
Роси, ужасно съжалявам  Cry! Какво се обърка?

Дринка, бързо оздравяване на Пепи  Hug! Ние бяхме така миналия път, минахме през 4 антибиотика, безброй сиропи, капки. Сега след първите 4 дни на градина се лекуваме. Пак сменихме три вида капки.  В момента пръскаме в нослето и в устата Биопарокс. Веднага спря хремата и спи спокойно, без да се дави, температурата спадна. И изписаха един допълнителен имуностимулант.

Меги, много е сладка малката рожденничка  Heart Eyes!

Светли, бърза адаптация с детската градина на Светославчик  Hug!

# 121
valeria1,Биопарокса става ли за дечковците?Аз съм много доволна от него,но не съм се сетила да питам дали става за деца...
Дъмпи  Sad Hug

# 122
Сега проверих - става за  деца над 30 месечна възраст.

# 123
ами природата друго е решила и така  Sad

# 124
Роси, една прегръдка от мен  Hug!

# 125
valeria,благодаря ти и аз ще питам
Дринка, чувала съм за едни капки с Ф започваше името,ама като ми изкочи от акъла,съдържат вътре сребро,много ефикасни,ако искаш питай и аз ще се опитам да разбера как се казват...
въпреки,че повече от 4-5 дена не е хубаво да се третира лигавицата на носа,че иначе се получава обратен ефект

# 126
  • София - Младост 1А
Роси, мила съжалявам  Cry
Прегръщам те Hug

Дринка, чувала съм за едни капки с Ф започваше името,ама като ми изкочи от акъла,съдържат вътре сребро,много ефикасни,ако искаш питай и аз ще се опитам да разбера как се казват...
въпреки,че повече от 4-5 дена не е хубаво да се третира лигавицата на носа,че иначе се получава обратен ефект

Моля те ако можеш да провериш какви са тези капки. И аз ще питам в аптекта.

Дринка, бързо оздравяване на Пепи  Hug! Ние бяхме така миналия път, минахме през 4 антибиотика, безброй сиропи, капки. Сега след първите 4 дни на градина се лекуваме. Пак сменихме три вида капки.  В момента пръскаме в нослето и в устата Биопарокс. Веднага спря хремата и спи спокойно, без да се дави, температурата спадна. И изписаха един допълнителен имуностимулант.

И за Биопарокса ще питам. А какъв имуностимулант ви изписаха?
Сори че така ви разпитвам момичета ама неволята нали знаете... поне да коментирам с лекарите различните варианти.

# 127
Роси, и от мен една голяма прегръдка  Hug

# 128
АдиУмкалор EPs 7630 по 10 капки три пъти на ден. Но така, като чета листовката си е направо за лечение на кашлица и простудни заболявания.

# 129
Моля те ако можеш да провериш какви са тези капки. И аз ще питам в аптекта.
Непременно ще питам и ще ти пиша довечера

# 130
Здравейте!

Роси,каквото и да кажа няма да е достатъчно,за да спре мъката...  Cry прегръщам те,мила!
Дринка,моля се Пепи бързо да се оправи! PraynigДобре,че гадната диагноза поне е отхвърлена!И хайде стига болести!
Меги,прекрасна е принцесата!Чудесни снимки! Grinning Не си ми отговорила на личното,ще има "пет-пет"! Crossing Arms
Светли,дано по-скоро да свиква с градината Светославчо!
Ох,и на мен ми се е свило сърчицето-Нати от понеделник е първа ученичка.За сега е много ентусиазирана,пък ще видим!Вчера едва ни изгониха от кабинета на директорката,ми то там много хубаво,пък и бонбони раздават всеки път! Laughing
Следобяд ще правим голям пазар на дрехи за градинката,пожелайте ни успех!
Валерия,пиши нещо и за вас! Simple Smile
Целувки и весел ден!

# 131
хелоу мацки. Аз съвсем се покрих.. ама нема време да ви чета, а кото не съм ви прочела - не пиша Mr. Green
Гледам, болни дечица има... бързо да оздравяват. Дринка намъчи се Пепи с тези болести.
Аз давам на Яни дневна доза - 1 мултивитамин на амуей, 1 калций на амуей - сутрин, а вечер в млякото слагам 3 капки цитросепт.
И миналата година бяхме на цитросепт ... и според мен имаше ефект. Тази година вкарах и витамините. Дори купих и чесън на амуей ама той го неиска да го яде- лютяло му. И така. Това са нашите имуностимулатори.
Меги - бе тази Йони много порастнала. И е много хубава Heart EyesСнимките са чудесни. Ади правилно ти е казала - тази смимка с многото деца най-много ти прилича Mr. Green
Роси - съжалявам и аз...  Sad Много прегръдки
Светли - много кофти това с адаптацията.... Ние така 1месец се драхме. ама после се успокоихме....
Между другото ние  подарихме старото си ДВД на групата че си нямаха... то сутринта тръгна рано рано щото нашето ДВД е там. Та си мисла,че ако нещо мило да него оставите там- дали няма да ходи с по голямо желание??
Бини - пожелавам ти успех Hug

# 132
  • София
Здравейте!
Аз току-що се завръщам от родителска среща в градината, много се вълнувам! Simple Smile
Ми че то е кеф да ходиш на родителски срещи, до скоро наште ходеха... Grinning
В градината предлагат английски, латино-танци и приложни изкуства като допълнителни педагогически занимания. Мисля Иво да го запиша на английски и танци. Аз самата също учех английски в детската градина и дори помня някои думи, че там съм ги научила. Учи се с игри и забавления, разбира се. Ама съдират кожата с тия пари...
А танците ги води този мъж, който е в журито на денсинг старс. Моя тромав и наднормен килограмово син не го знам как ще танцува, но пък що да не опитаме, може да вземе да стане по-грациозен...

Дринка, Пепи дано да се оправи скоро. А дали не се дължи на възпаление на третата сливица... Макар че УНГ прегледите би трябвало да го отчетат, ама знам ли..

Меги, Йони е страхотна рожденничка!

Бини, успех с пазара и с първите дни в градината, дано са безпроблемни и гладки Simple Smile

Джъмпи, гуш!

# 133
  • София - Младост 1А
  bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Кристиян, Никола и Райчо!!!  bouquet
Дечица мили да сте много здравички!
Да сте винаги усмихнати, палави и игриви и да имате много късмет в живота!   bouquet
А на майките и татковците... весел празник и много щастливи мигове с малчуганите... и здрави нерви!
   bouquet

Еееех дойде Октомври. Кога беше това време, когато с трепет влизах тук и очаквах да видя дали си имаме ново бебче в компанията.
Сега пък... е месеца на купоните. Някои вече минаха дори. Много ми е хубаво днес.  Hug

Ходихме на доктор сутринта и Пепи е по добре. Въпреки това ще си изпием антибиотика и сиропите.
Мисля обаче и другата седмица да не го пускам на градина, че да се позакрепи.

АдиУмкалор EPs 7630 по 10 капки три пъти на ден. Но така, като чета листовката си е направо за лечение на кашлица и простудни заболявания.

Това и ние го пием. По същата схема.

Бини успех с градината!

Мандаринке утре ще сме на преглед отново при УНГ-то. Той предполага че има проблем с третата сливица, но каза че докато не оздравее и не му направят снимка нищо не може да каже със сигурност.

На нас ни отложиха родителската среща за другата седмица, че не могат да намерят втора учителка за групата на Пепи. Книжки ще купуваме, но не знам дали има извънкласни дейности. Аз се уговорих с учителката да занеса играчки, ама това с ДВД-то не е лоша идея. Само не знам дали не ги хипнотизират с тези филмчета. То не стига че и вкъщи гледа, че и там. Ще видим.

Хайде момичета хубав ден от мен!

# 134
Здравейте! Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН,НИКОЛА И РАЙЧО!
ДА СА ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!ЩУРИ КУПОНИ И МНОГО ПОДАРЪЦИ!

Дринка,радвам се,че Пепи е по-добре!
Манди,ще видиш какъв грациозен син ще имаш!Пък и умен! Grinning
Целувки от нас и хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт