Ето есен дойде вече, порасло е доста Януарското човече

• 15 232
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Честита годишнина на Невенчето!
Честита кола Лорини, със здраве да си я карате.
  bouquet

# 226
lorini, честита ви нова кола! Със здраве да си я ползвате и да ви служи дълго и безаварийно!

Хайде, момичета, организирайте се за тази среща, че ще дойде време за следващата.  Wink

# 227
Лорини, честито бу, лека и безаварийна и да ви служи вярно  Hug
аз вчера ходих до Одрин на пазар, снабдих се с памперси, перилни и почистващи и задължителната турска балкава  Crazy наистина няма такава баклава, виж кадаиф си взех и не ми хареса толкова, пък дадох 10 лева за няк'во мизерно количество  Thinking

# 228
Невенчето,дълъг,щастлив семеен живот ти желая и януари едно прекрасно  newsm30,Лорини честита ви кола   car003 леко и безаварийно newsm01

# 229
Ох, момичета, тези уж почивни дни не мога да се добера до компютъра- почистване на двора, прибиране на цветята, правене на зимнина и направо съм  smile3507 капнала.
Първо да честитя днешния празник, макар че аз докато се включа той си отминава!
Нвенчето, честита годишнина! Много и дълго да сте щастливи с любимия!
Лорини, честита кола! Само хубави моменти с нея, без неприятности от всякакъв род!
Утре ще гледам да се включа пак!
За килограмите гледам много да не мисля, защото се депресирам, успокоявам се, че после ще отслабна, като преди.

# 230
новата кола...отзад
новата кола...отпред
честита годишнина на nevencheto !!!! много радост и семейно щастие smile3525 smile3525 smile3525

Бръм, Доника какво стана с ходенето до Втора Градска???

# 231
добро утро мам4ета как сте тази сутрин май аз сьм най-ранобудната lorini 4есстита нова кола леко и безаварийно каране

# 232
Добро утрооо,
най-накрая свършиха почивнитв дни и изпратих домочадието и съм сама, изморих се направо, всеки все нещо иска, отгоре на това мъжа ми си нарани кръста и лежа цял ден, вече е добре. Praynig
Времето значително се застуди, идва зимата. Mr. Green
Лек ден на всички работещи.  bouquet

# 233
  • София
Ха добро утро.
Лорини, днес ще звъня да се пробвам аз, но сега са на визитация, така че ще пробвам след 10 нататък. Мислех, ако не вали да ида на место, че имам малко работа и в санитарната аптека срещу болницата, но ми се провалиха плановете Sad Като има резултат ще докладвам.

# 234
Добро утро!

Днес е много мързеливо време! Поне ще имам оправдание, че нищо не ми се прави! Времето е виновно!  Wink Имам да разсаждам едни цвета, но ще почакат! Днес ще почивам.  Flutter

# 235
Добро утро красиви бъдещи мамчета...не знам за вас (особено за работещите) но аз се чувствам прекрасно...и вчера говорих с една позната, бременна в трети месец и тя като започна да ми говори, че е много нервна и че всички я ядосват и в работата и вкъщи...и вечерта се замислих че наистина вие които работите ви е по-напрегнатои сигурно нямате толкова време да си говорите с мъничетата дето растат в нас, а това е важно...
аз да ви кажа постоянно си и приказвам нещо, особено като съм сама...и да са ми живи и здрави и Коко и родителите и брат ми...толкова много ме гледат и глезят... че да ви кажа единствения път, когато съм се нервирала по-сериозно за нещо откакто съм бременна е за колата, дето ми удариха...и още един път свеки като ядоса Коко... иначе все си ходя усмихната и доволна...и хората ми викат ти сияеш...е кво няма да сияя като всичките хора, които ме обичат са добре и ще си имам бебе...
пък и наскоро ми казаха, че бебето щяло да е много спокойно щом и аз съм спокойна...което е много добре, щото нямало да се буди нощно време...това е бабините девитини най-вероятно, затова още една...по колкото пъти ставала бременната по толкова пъти щяло да се буди бебетим щото такъв режим му правела да се буди нощно време...

затова мили мамчета ценете си спокойствието и личното пространство...и се радвайте на тези толкова хубави мигове... Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Хуваб и спокоен ден на всички...изпълнен с много усмивки  newsm51 newsm51 newsm51

# 236
Аз вчера си намерих дисковете Бейби Бах и Бейби Моцарт, много хубава музика специално за бебета, пускам със слушалки на корема. Simple Smile

# 237
Добро утро, момичета- как е настроението в този дъждовен ден Simple Smile Аз докато стигна до работа от шляпане в локвите съм с мокри крачоли и ботуши- сега сме си пуснали една духалка в кабинета да ни топли, че си е студ вече.
Лорини, честита кола- да си я карате със здраве Hug Да ти кажа-може и да има нещо вярно за кроткото бебе-и Алекс беше и още е супер кротка- нито се е будела, нито е плачела и всички ми казваха, че явно съм имала спокойна бременност. То си беше така, ама едва ли има логична връзка Rolling Eyes
Ох, момичета- дават го да вали и в четвъртък- какво ще правим със срещата, ще правим ли резервция някъде?

# 238
Добро утро мамчета в този мрачен ден,Лорини колата е чудесна  и аз от началото на бременноста си изобщо не се ядосвам ,пък и всички около мен ме глезят особенно полвинката и аз се възползвам от положението Embarassed сега дават за кърменето  в часът на мама по бтв Peaceлек ден и много Hug

# 239
В заведенията, които искаме (Уго, Дон Домат, Дивака) резервации не правят...но момичето на телефона от Дивака ми каза, че си имат настанителка и ако някой от нас отиде 10-15мин. по рано няма да имаме проблем с местата, особено към 18:30ч... по това време няма голям наплив...наплива е след 19ч...така че аз мога, а мисля че и Доника и тя, ще отидем към 18:15ч. и ще сме там, ако нямате нищо против...
Става въпрос за Дивака на ул.Христо Белчев (срещу Лагуна)...най-голям и просторен е...

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 10:44 от lorini

Общи условия

Активация на акаунт