Раничка на шийката на матката - 3 част

• 134 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Благоевград
Здравейте момичета! От декември имам раничка, която се откри след преглед при гинеголог, защото имах болки по време на полов акт. Мазаха я с някакво лекарство и уж щеше да мине. Обаче, няколко месеца по-късно, след преглед при друг доктор (Генов, Панацея), той ме посъветва да ми направи изследване да види кой номер е - при мен са 52 и 56 положителни, взе ми цитонамазка, направи ми ваксина и ми взе биопсия. Веднага след взимането на въпросното парченце тъкан, аз започнах да кървя. Той каза, че е нормално да кърви поне 1-2 дни, но при мен вече е 5 ден кървене. На 3 ден беше по-слабо, но от мен се отдели някакво много голямо парче тъкан и пак започна да кърви мааалко по-силно, но не повече от 1 супена лъжица на ден чиста кръв. Иначе от 4 месеца съм без цикъл, та го отдавам и на това. Кръвта сега е прясна и ми се струва, че може и да е цикъл, защото той каза, че е нормално 2, най-много 4 дни да кърви като нормална менструация, но при мен няма въобще намерение явно да спира тази кръв. Не знам дали да се плаша вече, защото ми се струва, че не е нормално това кървене  Cry Моля ви, споделете опит с мен  Hug Желая на всички хубава вечер!   bouquet

# 616
Иначе от 4 месеца съм без цикъл, та го отдавам и на това.
Shocked отдаваш го ... а имаш ли медицинско образование ... недей така момиче .. бягай на лекар и сподели проблема си ... аз съм с конизацио и цикъла ми се забави с 6 дена и умрях от страх а ти 4 месеца  ooooh!
по принцип да нормално е след такива манипулации да се забави цикъла защото матката ти е в шок но толкова много  Naughty
а и казваш че кръвта ти не спира ...... ти убедена ли си че това не е цикъл който не спира... то тва пък е другата крайност ... оххх айде иди на док и пиши .. и спокойно
едно разбрах - нищо не е толкова страшно колкото изглежда ... ако имаше кой да ми го кажеееее  Laughing забравя се е ся да ми кажат лягай на масата и лягам ..... страх нямам  Hug

# 617
Тина,да не е цикъл наистина това кървене?Може да са се застъпили двете неща.Иначе след биопсия има силно кървене 1-2 дни/зависи колко тъкан е отсранена/ и после леко зацапване,но не повече от 4-5 дни общо.

# 618
  • София
оф тоя Генов в Панацея #Cussing out
пича ми сложи диагноза ЛУФ-имам си диагозата написана даже,каза че и няма как да забременея щото ми била тясна.... добре че след тези неща не съм стъпвала там...интересно как с ЛУФ 3 пъти забременях естествено и интересно как са се докопали спермитата при тясна шийка...само пари цицат тея, а на сестра ми няма да казвам ква операция и напраавиха там м/у гърдите и как я зашиха....резил! спирам дотук,че.... smile3505

и да добавя,какъв простак...през 2008,когато решихме че искаме да имаме дете,отидох аз при него хем на преглед,хем да споделя щастивата за нас новина и разълнувана му казвам и го моля каквото е необходимо да направиме като изследвания...сядам да ме преглежда и тука има,тука няма фоликул, аз питам: а какво е фоликул/ не бях се интересувала,не бях чела,просто в началото на нашето желание и не съм мислиа,че трябва да знам разни неща.както и да е/ и той с такъв гаден и груб тон: как не те е срам да не знаеш какво е фоликул!Майка искаш да ставаш фоликул не знаеш какво е !
... аз се стъписах, ок,може да е трябвало да знам ама като не знаех тогава да умра ли какво или да се засрамя и да се свия в ъгъла а той да ме ругае и да ми навиква?!

радвам се че се отървах оттам, много се радвам

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 13:07 от magnet_for_happiness

# 619
Мале, magnet for happiness тоя за пореден път ме изумява.  ooooh! Освен да ламти за пари, друго нищо не прави.

# 620
  • Благоевград
Ashanti79, нямам медицинско образование, но знам защо нямам цикъл. Имам проблем с хормоните, висок инсулин и нямам овулация. Доказано с изследвания. Постоянно ме тъпчат с противозачатъчни, защото още не е дошло време за бременност. Имам СПКЯ. От малка съм така. Преди четири месеца спрях Регулона, защото така ми препоръча доц. Попова от Метаболитна клиника, ИСУЛ (бях там 10 дни), защото мислеше, че цикъла ще ми дойде, защото започнах да пия Глюкофаж, а той помага за регулиране на инсулина. Но цикъл така и не дойде. След като бях в понеделник при Генов, от вторник започнах по негова препоръка да си пия Регулона плюс Глюкофажа. Та затова нямам цикъл. И явно след биопсията някакси матк8ата иска да се изчисти и затова си мисля, че може да е цикъл, но не съм сигурна. Дано да е така. Вече кървенето е по-слабо, но го има, по-скоро като зацапване. Утре ще позвъня в клиниката да питам за резултатите от биопсията и да кажа какво става цяла седмица. Между другото, майка ми преди 6 години беше при него и той беше единствения, който се сети да й каже да си провери кръвната захар и инсулина и така й откриха диабет тип 2.
Много е груб, наистина, чувала съм доста негативи за него. Споделете ми при кого ходите вие, била съм в София при Атанас Атанасов в Майчин дом, при Дяволов, при Коларов...Моля Ви, препоръчайте ми наистина добър специалист, защото ми писна от доктор на доктор.
Благодаря Ви  Hug  bouquet

# 621
Моля Ви, препоръчайте ми наистина добър специалист, защото ми писна от доктор на доктор.
Ами моята операция я прави доцент Стефан Иванов . Той е онкогинеколог. Доста голям респект имат там в болницата от него  Laughing като видях как хвърчат сестри и доктори като го видят.. направо замръзват. Той е софиянец и преглежда в София 1-2 пъти седмично защото иначе е завеждащ на аг отделение в  Варненска Аг болница . Ако искаш телефон ще ровя

# 622
Генов е най измисления доктор  ooooh! моя съвет е - не ходете при него
това е мое мнение и никого не ангажирам с него

# 623

Моля Ви, препоръчайте ми наистина добър специалист, защото ми писна от доктор на доктор.
Какъв специалист? Онкогинеколог бих препоръчала др.Антоанета ганчева,което ме е лекувала мен.

# 624
  • Благоевград
Само да спомена, че моята раничка е за обгаряне. Чакам тези дни разултати от биопсията и ще видя какво ще препоръча доктора.
Ashanti79 , моля те прати ми номера на лични и някакъв адрес на болницата, в която преглежда в София.
Благодаря  Hug

# 625
момичета им сред вас такива, които от пап 3а да са минали на пап 2, от проведено лечение с глобули и лекарства....питам защото само на това ми остана да се нсдявам....Когато ми вземаха цитонамазката имах течение и може да е подвело резултата....

# 626
момичета трябва ми малко информация за карагьозов,
възможно ли е ако отида със готови резултати от цитонамазка и биопсия, да ми извърши преглед да ме види на колпоскоп и същия ден или на следващия ден да ми извърши манипулацията - или горене с лазер ще е или лазерна примка....
Въпроса ми е дали въпросната манипулация ще стане в рамките на 2 дни

# 627
Здравей Таласъмче! Аз бях на преглед при него на 7 юни и въпреки , че носех с мен направена Цитонамазка, той ми взе нова, взе биопсия и ме прегледа с Колпоскопа. Каза ми че ако трябва горене то ще е на 2-3 чист ден след менструацията. Сега чакам резултата от изследванията.Като излезе резултата и като си пресметнеш кога са ти тези втори , трети чист ден звъниш пак и те ще те вместят в графика му за манипулацията с лазера.Успех!!

# 628
Здравейте, момичета,
надявам се да задам въпроса си на правилното място. Извинявам се предварително, ако не е това темата.
Вчера си взех резултатите от цитонамазката. Преди две години бях II група, а сега се оказах I, което е много добре. Но не мога да разбера какво значи "Единични левкоцити и повлекла от супер фициални клетки без видими патологични промени"
Хубав и прохладен ден!

# 629
Здравейте, момичета,
надявам се да задам въпроса си на правилното място. Извинявам се предварително, ако не е това темата.
Вчера си взех резултатите от цитонамазката. Преди две години бях II група, а сега се оказах I, което е много добре. Но не мога да разбера какво значи "Единични левкоцити и повлекла от супер фициални клетки без видими патологични промени"
Хубав и прохладен ден!
Значи,че всико ти е наред.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт