София - Дружбенски мами (3)

• 29 540
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета!
Да се впиша и аз в общата темичка. Hug
Ще гледам да дойда утре на срещата, Amaretto също обеща да намине, ако намери време. Лесно ще ме познаете по трите деца ( Laughing), защото не знам коя количка ще вземем.
Приятна вечер от мен! Hug

# 121
Ясно е че се заформя групата,само дано и не е студено  Praynig
Аз ще съм със синя количка (лятна или зимна- не съм решила),а Лъчи е със светло кафяво якенце
Надявам се,че всичко ще е ок и ще се видим.Лека вечер на всички

# 122
Обещавам да успея да дойда.Значи към 12 в градинката на параклисчето.Айде всиииички, без измъкване.А на работещите hahahaДано успеят другия път Heart Eyes

# 123
  • София
Там сме! Mr. Green
Мен ще ме познаете по стройната снага... Joy Joy hahaha

# 124
Е сега поне съм сигурна, че една майка ще позная LaughingМуци, ще гледате ли детско днес докато спре тока или ще си дойдете доброволно hahaha

# 125
Момичета, аз малко ще закъснея.Към 12:30 12:45 някъде ще дойда, че нещо не мога да се оправя за 12.

# 126
  • София
Моето идване се провали заради пералнята - разваля / развали се. Сега пътува делегация от майстори, да видиме дали ще я бъде. Знаех си, че дърпам дявола за опашката като търсихме вчера магазина за дефектна бяла техника. Та, Муци, помагай - направихме 2 тигела вчера по ул. Мюнхен, от единия до другия край и не открихме магазина, питахме - незнаеха за такъв магазин. Часът беше към 17-18 дори и да е бил затворен, все някаква табелка щеше да има нали?

# 127
  • София
Ето ме  Mr. Green!
Чудна срещичка стана днес!
ГеоНадин, не видяхме мама с три деца наоколо и решихме, че се променила плановете. newsm78

Женя, съвсем доброволно този път тръгнахме и не се наложи да спираме принудително тока. Joy

Данче, много гадно това с пералнята. А, иначе тази фирма дето коментирахме се казва Интер Монтана и се намира на ул. Мюнхен и сега ще се опитам да обясня...Улицата я знаете малко след Дару Кар. Та карате си по нея,посока все едно към ТЕЦ-а, минавате през една линия, която ми изглежда глуха т.е не се ползва. Малко след линията от дясната страна има голям двор с много фирми вътре. Има портал. Там може да попитате човека да ви упъти. Знаят я фирмата по име дори.
Иначе като влезете в двора , карате направо,в дъното в ляво и до края на двора. Складът се намира от лявата страна и ако не се лъжа имаше табела. Има и едно голямо черно куче, ако не се лъжа в породата е док. Хайде успех и да се похвалиш! Heart Eyes

Предлагам за другият уикенд да организираме малък пикник.
Казвам ви от сега че да свикнете с идеята и да се организирате навреме.

Светлушка, сега се сетих, че Хер бебе имаха доставка и по домовете.

Приятна вечер и успешна седмица на всички!  bouquet

# 128
Муци мила, моля те да го прочетеш това скоростно, преди да си пуснала нещата на Алекс в продавалника.Нали съм леко отнесена/от липсата на въглехидрати ли от гледането на дете по цял ден ли не знам/, забравих да те питам за мерките на едно пухкаво розово гащеризонче, без ръкавче е, с презрамки.Моля те, погледни на фотоапарата кое имам предвид и ми кажи размерите.

За останалите мами, всичките сте извинени за неучастието на днешната среща, само ако тържествено обещаете да не се повтаря Joy

# 129
  • София
Добро утро, поспаланки! Mr. Green

Женя, не се притеснявай! Аз сега взех снимките пък забравих мерките в к ъщи...Така, че се отлага за довечера или утре.
Ще ти пиша размерите довечера.

Приятни разходки днес и много успешна седмица!
  bouquet

# 130
Здравейте, дружбенки!

Да направя един опит да се приобщя към вас може ли  Embarassed
Аз съм в тухления блок, излизам на езерото, но честичко ме помързява
да ходя до там.
По принип си джиткам сама, защото все не мога да уцеля точна
компания (май съм малко темерут  Embarassed)

Та - ще се радвам да се запознаем, а още повече ще се
радвам ако и си допаднем  Grinning

# 131
Тържествено обещавам да не се повтаря!!!
Божа работа, обаче... Praynig
Нети, добре дошла! Hug

# 132
Нети-добре дошла!
Радвам се ,че ще има още някой за разходки.
За пикника съм ЗА,само че къде?

Нети,ако искаш пиши на лични да се разберем за разходка заедно,ако не работиш де Simple Smile

# 133
  • София
Нети, добре дошла и от мен! Heart Eyes
Няма начин да не си допаднем щото всички сме мацки от класа. Mr. Green

Светлушка, на личини не може!!!!! Joy Че като се разберете и ще забегнете и не друго, ами ние дето се пишем работни ще изпуснем клюкините от деня... hahaha

Писанке....Зайке....хайде бе хора!!! Къде се загубихте и вие....

# 134
Аз се прибрах и седнах да видя какво ново...така че и аз да приветствам Нети welcomeНапълно те разбирам, не си темерут, просто има само майки по градинките, никакъв татко поне да погледаме, без да пипаме GrinningАз утре няма да мога да излизам, че ще се записвам в колеж да уча, та ще бръмча до там, но другиден съм на линия/това се отнася и за Светлушка, нали имаме уговорка да се дотътрим до детската кухня, ако не ти е късно за сряда сме свободни/.Времето цяла седмица щяло да бъде хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт