София - Дружбенски мами (3)

• 29 544
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро, мами   Grinning Тия дни много работа при мен и не мога да се добера дотук.

Светлушка, добре дошла   bouquet

Хайде, момичета, ако е хубаво времето събота или неделя, може да организираме една среща  Party Сега пак ще бачкам, а на вас един лежеееерен петък пожелавам  Grinning

# 106
  • София
Добро утро!

Хайде по кафенце.... Mr. Green

За събота и неделя около 10-11,00 ли?
Женя, хайде конкретизирай! Ти си по обобщенията... hahaha Само не разбрах защо си пренсталирвала уиндоса...зарад това, че не можеш да изпратиш ЛС на Светлушка ли? newsm78

Спокоен петъчен ден на всички и до после!  bouquet

ПС:Като се разберем да пишем и на девойките от Дружба2, че те много срамежливо пристъпват насам. Искате ли?
Можем да се съберем на градинката на параклиса или където ...

# 107
Добро утро!

Хайде по кафенце.... Mr. Green

За събота и неделя около 10-11,00 ли?
Женя, хайде конкретизирай! Ти си по обобщенията... hahaha Само не разбрах защо си пренсталирвала уиндоса...зарад това, че не можеш да изпратиш ЛС на Светлушка ли? newsm78

Спокоен петъчен ден на всички и до после!  bouquet

ПС:Като се разберем да пишем и на девойките от Дружба2, че те много срамежливо пристъпват насам. Искате ли?
Можем да се съберем на градинката на параклиса или където ...

Хахахаххахахаха, ей това наистина ме разсмя.Ми не заради това, защото нещо се скапа не знам защо, оттам и тоя на Владо не мога да ползвам, че нета му е свързан към моя ooooh!Абе мани!За събота или неделя става, само ще ви пиша допълнително към колко часа ще съм свободна, че на мъжа ми баща му ще идва и трябва да готвя, принасям, отнасям и т.н.Така че някъде преди обяд и след обяд, че да съм свършила със заниманията.Но вие и да се разберете към обяд ние като свършим вкъщи ще дойдем няма проблеми newsm10

# 108
  • София
А, добрееееееееееее!
Успокоиш си, че не е заради това ...Аз докато четях разбрах, че причината са ЛС-я и си викам бре тая Женка се е побъркала от диетата и се посмях на твой гръб  Joy Heart Eyes Пък после  си викам я да питам, сигурно аз не съм разбрала правилно. Peace

# 109
Нееееееее, аз че съм изперкала покрай диета и дете е едно.Просто трудно и бавно зареждаше страниците и с триста зора стигнах до съобщение и накрая изписа че е изпълнила лимита.Та направо реших първо да преинсталирам и после да пиша.

# 110
Eй, Женка,голям смях с наще ЛС  Joy Joy Joy
За среща през почивните дни съм за,но ако е в неделя,защото имам малко работа в къщи.

MIA - благодаря и на теб за топлото посрещане Hug

Дано успеем да се съберем и да побъбрим заедно

# 111
Добро утро на всички!!!   food010
Май всички сте навън,заради хубавото време Simple Smile Ще има ли среща утре или не?
Лек ден

# 112
  • София
Ние не сме навън, щото мама т.е Аз съм  разчистила  newsm79 1ironing wash
След обяд ако е все така времето,  може и да мръднем до някъде.

За утре около обяд да спретнем едно  рандеву???? Heart Eyes

# 113
Аз съм за утре към 12-12:30,където кажете,стига да е слънчево и да съм успяла с домакинстването Simple Smile

# 114
12 ме устройва идеално.Аз сготвих, всичко се изяде и сега пак ще готвя #Cussing out

# 115
  • София
Става за утре 12.00 на градинката на параклиса на Дружба 2 или къде?

# 116
И там ме устройва, абе изобщо лесна жена съм си Whistling

# 117
ОК и аз ще се постарая да съм там към 12:20,защото към 12 Лъчи хапва. А как ще се познаем? Simple Smile

# 118
Ми аз или ще съм със сиво-розова кошница на чиполино или с тъмносиня количка PeaceВсе ще се разпознаем някакси.

# 119
  • София
Аз пък утре съм на работа, мрън  Sad, така че оставам за другия път.

Днес си бях вкъщи, но го ударих на чистене и аз, и готвене, и следобяд малко почивка Simple Smile

Приятно изкарване утре, лафете и пийте кафенце и за мен, а аз ще бачкам и за вас  Joy

Общи условия

Активация на акаунт