София - Дружбенски мами (3)

• 29 545
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
ОК, значи в 11 на фитнеса нали така?Ние ще дойдем, пък ако някой мерне самотна майка с бебе да знаете че това съм аз в случай че са ме вързали hahaha

# 91
Добро утро.  Hug
Аз ще изпусна днешната срещичка, че сериозно загазих с кръста  Rolling Eyes. Нали по цял ден дигам малката....и ужас. Ама ще се оправя.
Да пиете едно кафенце и за мен.
На всички много слънчев ден.   bouquet

# 92
Здравейте,

и аз съм от Дружба,може ли и аз да се включа в групичката на Дружбенските мами?

# 93
  • София
Зравейте момичета!

Светлушка
иска ли питане! Добре си дошла! Hug

Зайке, движиш ли се все пак? Много е гадно това да те боли кръста, ама какво да правим...рисковете на "професията". Mr. Green

Все пак среща имаше и врмете обеше страхотно. С Женя се препичахме на обедното слънце и ви клюкарствахме.... Joy
Хайде другия път повече да се  съберем!

Жена, аз все пак си хапнах малко пицапосле! Не можах да устоя.... Embarassed

Приятенден за сега от мен и до после!  bouquet

Отиваме на родителската среща в ОДЗ-то! Crazy

# 94
svetlu6ka, здрасти, радвам се че си при нас!!! welcome
Муци, нали ти обещах да видя детския клуб в ЦУМ...ами не съм впечатлена.Много е малко, кафето за майките е 3 пъти по-голямо.Второ има някакви мрежи там, дето момичето ги нарече джунгла/на мен не ми прилича на нищо, камо ли на джунгла/, и няколко масички със столчета вътре за децата.Абе, знам ли, предполагам че на Алекс ще й хареса като за веднъж, просто защото е по-различно.Но за повече не вярвам.До Колев и Колев не стигнах, защото ходих без малката и бях притеснена баща й как ще се справи, та бързах да се прибирам.
А иначе, момичета стегнете се и дайте да се организираме повечко следващия път и да хванем последните хубави и топли дни. Sunglasses

# 95
Благодаря,4е ме приемате ,много сте милички.
Аз съм мама на бебе Лъчезар,който е на 9 месеца и ще се радваме да идваме с вас на разходки,стига да знаем кога и къде  Hug Hug Hug

# 96
Здравей Светлушка.  Добре дощла.
И аз съм мама на 9 месечно бебе - момиченце Wink.

Гърба ми вече се пооправи. Първия ден ми се парализира крака, ама 5 дена не съм вдигала нищо и сега съм  Peace.
Дайте и една срещичка за неработещите през седмицата,  newsm78 ако има такива.

Лека вечер и целувки от мен.   bouquet

# 97
Ами аз съм от тия дето все се чудят къде да ходят Crazyи през уикенда и през седмицата.Моята е по-малка-на 5 месеца, но не ни пре
и да се присъединим към вас.Така че ако ще се разхождате някъде пишете ни и нас.

# 98
Здравейте,

Зайка Байка- надявам се ,4е си по-добре. Аз са6то не работя,поне през деня.
Ако искате може да ходим заедно на разходки,но до събота съм заета,че правим ремонт в къщи. Иначе съм ЗА Simple Smile
Женя- нищо,че сте по-малки от нас,то не пречи ,пък и на Лъчи ще му е добре,все момиченца имате Simple Smile
Лек ден

# 99
я кажете какъв е вашият режим с яденето и спането през деня,за да знаем как да действаме с разходките.Лъчи яде в 8,после в 10 спи,яде в 12 и към 2 пак заспива.После в 16 яде и спи 4ак в 20 4аса. Така че ние можем на разходки м/у 8-1о и 12-2 и след 16 4аса

# 100
Стефания навън не спи, като се приберем си заспива сама когато й скимне, така че се съобразяваме с другите.Но 8 на мен ми е много рано, тъй като съм от тия дето бавно и продължително отварят очите.Така че 12 и 16 часа когато кажеш сме на линия.

# 101
  • София
Ето ме най-после и мен! Mr. Green

Женя, благодаря за инфото. Преди да го отворят изглеждаше доста обширно и пълно с разни тунелчета и т.н....Сигурно са променили идеята в последствие. newsm78

Зайке, как така ти се парализира крака??? Това много страшно ми звучи....На лекар ходи ли?

Светлушке, от малък го оринтираш към девойки, а? Joy

Аз през седмицата пък работя и се прибирам към 18,00 ч. Предполагам ще е доста късничко , пък и студено по това време за мъниците. Иначе събота и неделя съм на линия.
  bouquet

# 102
Муци - за мацките трябва да си знае от малак,че после по-страшно  Joy

Вече след 18 часа си е студеничко за малките,но събота и неделя щом си free ок. Ще се радвам да заформим ГОЛЯМ отбор от мами .

# 103
Светлушка, изпразни си кутията, че не мога да ти пратя съобщение да се разберем.Аз толкова бавно реагирам че досега си преинсталирах уиндоуса. #Cussing out

# 104
Женка- изпразних си я,въпреки че имах само 5 съобщения вътре. Къде са другите мами,никой не пише?

Общи условия

Активация на акаунт