София - Дружбенски мами (3)

• 29 398
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро, ние малко се поуспахме, но сега сме на линия.

Май не е много студено навън. Казвайте, може да забегнем донякъде за 2 часа да си поиграят децата. Hug

# 181
Айде, тук съм вече.Къде ще ходим.Някъде към 13 часа ще успея.Миа, ако кажеш къде ще излизате с Муци и ние ще дойдем като се оправим.

# 182
  • София
След 10-ина минути ще се чакаме пред нашия блок и
ще решим. Най-вероятно на манастирчето- по магистралата посока Пловдив. Завиваш към Лозен (след ЛукОйл) и първата в ляво. минаваш под магистралата, показваш се от другата страна и завиваш на дясно. Манаситрът се пада от дясно и се вижда от пътя.

# 183
ЕЕЕЕЕ, браво бе.Аз както съм скарана с посоките все съм го намерила smile3514

# 184
Ах как тайно забегнахте вие  Joy
Сега се връщам от упражнения и трябва да готвя.........а за мое огромно съжаление и утре съм заета.
Така че момичета-купонясвайте и за нас с Лъчи  Hug

# 185
  • София
Добър вечер!

Честит празник на всички празнуващи днес!
Да сте живи издрави и много щастливи!

Иначе в съботата си направихме страхотно излетче.   Nature Sun With Face 1swing photo Децата поскачаха
из природата, хапнахме, пийнахме и хайде обратно.
Времето се опита да се развали, ама не успя!  Mr. Green

Приятна вечер на всички и успешна седмица!
Не забравяйте да си превъртите часовниците. Heart Eyes

# 186
Добро утро мацки Simple Smile

Муци - ще чакаме да видим снимки от излета ,радвам се , че сте се забавлявали.  Hug

Нети,Женя- ще ходим ли на разходка днес?

Много усмивки днес на всички

# 187
 Браво на вас, сериозни излязохте!
 Ние от седмица кашлим всички в къщи.
 Чакам снимкии!

# 188
Светле, няма днес да излизаме, че имам страшно много за чистене.Нали два дни се довършваше изолацията и е лудница.Пък и времето не ми харесва нещо много-много.Иначе се надявам утре да е по-приятно и да излизаме.

# 189
Здравейте момичета!
И аз покрай тези очни и болести се позагубих но вече сме на линия  Hug
Муцка така и не ти звъннах че малката цяла седмица беше болна
 с вирус но се надявам скоро наистина да се видим че ще се забравим  Sad

# 190
Здравейте,момичета.Чета ви редовно,но само това май мога да правя.С моите смени,не успявам да дойда на срещите ви.завиждам ви благородно,че сте си в къщи повечето.Моите деца пораснаха и трябва да се работи,а как ми се почивааа.

# 191
  • София
Добро утро мили маминки!

Писанке
, важно е, че вече сте добре! Тръгнахте ли пак на ясла или още се се доукрепвате?

Мими, кажи как са ти смените и все ще измислим нещо?
Все някоя събота или неделя ще ти се падне да почиваш? newsm78

Женя, ходихте ли на Темпо вчера? Хубаво ли беше?

Забравих да ви кажа, че в съботата след излета успяхме и Бебемания да разгледаме.  Mr. Green За снимки, ще си помислим....Нали MIA? Heart Eyes

Хайде до скоро! 
bouquet

# 192
Муци,права си че можем да измислим нещо за срещичка.Ама е лошо когато съм и баща и майка.Мъжо е командировка и аз се оправям сама с малките мъже в къщи.Обаче,може и без децата да се видя с вас,като ги пратя на градина и училище.Утре например през деня съм в къщи,защото съм нощна после.

# 193
  • София
E, да ама някой от нас работят през деня.. Mr. Green Така ,че аз не ставам за таквиз седмични дневни разходки.
А, по повод на това, че се си с двете дечица какво те притеснява? Баткото е голям до колкото виждам , а бебчо е още малък да прави лудорий....Така, че хич не му мисли! Пък и ще помагаме ако се наложи...Аз тичам бързо и скачам високо, мога да играя на футбол и да се боря като мечка....още искаш ли... Joy hahaha

# 194
  • София
Хахахах, Муци, голяма си скица. Joy

И аз да се разпиша за екскурзийката ни в събота, беше много приятно, децата се нащуряха на воля, а и доста окъсняхме, уж за 2 часа, пък не ни се прибираше  Crazy Другият път, а дано се съберем повечко и да си измислим пак някое хубаво местенце за излет  newsm68

А за снимките, Муци, може да пуснем някоя и друга да покажем манастира, и децата как си играят с котетата Party

Общи условия

Активация на акаунт