"Рапорт даден, рапорт взет!", започна СЕПТЕМВРИйският отчет!

• 14 697
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Честити бебета на Моарейн, Бора, Ина и Беба
Подкрепям напълно Асето относно храненето. Нито с Виктор, нито сега съм се ограничавало от нещо в храната. Ям това, което ми се яде и когато и по колкото ми се яде.
Май само ние сме още без колики Grinning, ама за сметка на това вече си имаме хрема  Sad. Виктор беше малко сополив преди 2-3 дена и как пък малкият веднага прихвана. Баткото е с баща си на пазар за обувки, анцузи, че нещо студеното време пак ни изненада. Та поръчах да купят и Риномер да пръскам в нослето на Оги. И днес няма да има разходка  Cry - такъв зверски вятър духа навън. А прогнозата за следващите дни е дъжд...Аз си мислех, че със септемврийско бебе ще тръгна веднага по разходки.То пък какво стана. Правих си сметките без кръчмаря.
А нашият татко си е златен - и чинии мие и закуска прави, памперси сменя. Вечер заедно къпем малкия, но после той го маже с олио и го облича. Мазането още от раждането на Виктор все той го прави. Понеже работи с доста агресивни материали, казва, че бебешките мазила много добре му действат на кожата на ръцете. После къпе и баткото в банята. Абе само дето не може да кърми.  Laughing. Така като се замисля без него не бих се справила с две деца.

# 241
Минавам да изкукам (много се надявам да е за последно Praynig)

Муцоу, либим те ма! Га ше я покажеш тая твойта щерка да я редим за синето, ъ? (ако синето не ни изненада като на Моарейнката) Laughing

Флучка, ми начи няма мърдане, слънце. У МД ще сме и двете утре, пък квото сабя покаже!

Честит син Максим на Беба!!!

Аз имам да черпя днеска - сестричето ми има рожден ден! Айде наздраве!

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 11:03 от Шматка

# 242
Честити рожби на всички нови маменца!   Hug  bouquet
При мен нищо ново! Вече почвам да си мисля, че това момченце не ще да е дева, ами везни.
Някои има ли представа кога слънцето влиза във везни?

# 243
Веч, една от октомврийките беше проверила, та девата е до 18ч. на 22.09., после везна  Hug .  А на мен да знаеш как ми се иска да устискам до тогава-малко остана  Praynig . Но твоя термин е цяла седмица преди моя, представям си как си се изнервила  Sick .

# 244
Веч, една от октомврийките беше проверила, та девата е до 18ч. на 22.09., после везна  Hug .  А на мен да знаеш как ми се иска да устискам до тогава-малко остана  Praynig . Но твоя термин е цяла седмица преди моя, представям си как си се изнервила  Sick .
Ах, добре ме успокои,  щото ако не излезе до 25, ще ми пускат пак таблетката за предизвикване. Twisted Evil Crazy

# 245
Здравейте  Hug
Ние след като си нарушихме малко "режима"снощи тази сутрин спа от 5 до 10 часа Mr. GreenИии кеф,че майка и е като бомба като я събудят!!Мале кога ще се очовеча и няма да съм изнервена като не съм се наспала не знам!!Сега бодува!!Ей на преди час е яла и само мрънкя и плачка  Crazy
Асеее много си сладка като си ядосана Heart EyesАма нали ни знаеш!!Бременните ни мозъци а сега пък с тези бебешори на ръцете сме една картинкаа CrazyИначе аз помня какво си казала!!Ама нали у нас има Много баби и бебето ще стане хилаво накрая #Cussing out
Шейле крава съм и аз и се пробваме да се слагаме ама след като помпата малко е пооформила нещата че иначе зор голям!!
Времето е чудесно и искам навъъън!!А наш тати отиде на фитнес #2gunfire ooooh!Чакам го да се прибере и се мятаме за малко на вън дано не стане по-студено до тогава!!Ама  не можах да го спра!!! Sick
Честито на Беба!! Много да я радва бебчето,бързо възстановяване и желая!!!Ихааа какъв кеф че ще и дадът бебето толкова рано!!На мен чак на другия ден късния следобяд #Cussing out
Оставям ви че ревеееем
П.С. Момичета не остана вижте как една по една окапваме хайде още малко и всички ще си гушим бебоците!! Hug

# 246
ЧЕСТИТО НА ВЕЧЕ ОБЕБИЛИТЕ СИ МАМИ

момичета, свършва ми инфаколика, а лошото е, че човекът, който ми го донесе, няма път към гръцко!

СЛУЧАЙНО НЯКОЯ ОТ ВАС ДАЛИ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ, АКО ИМА НА КОЙ ДА ПОРЪЧА,  ДА ПОРЪЧА И ЗА МЕН 2 ОПАКОВКИ?

# 247
Честито на Бора!да е здрава и усмихната малката Мила  bouquet
Честито и на Беба!Да е здрав и щастлив Максим!  bouquet
Муце-къде зачезваш,мари?Тенкю за поздравите Hug
Пееща-аз подкарах вдигането на краците LaughingНищо,че още ми вървят лохии,нали има презервативи Wink
ВАЕ-крушите действат разхлабващо,ако си прекалила с тях... newsm78
Диде-изакахме сеееее PartyСнощи и тази сутрин!Тази сутрин чак беше нацапала дрехите си през памперса LaughingОх,успокоих се!По всяка вечроятност е било от грешното забъркване на добавката Close
По този повод-Асе-проблема с кърмата ми е,че не достига.Цедя с помпа и събирам по 50,60,понякога 40...вчера например пък изцедих цели 100!Ама със зор!Затова давам АМ като добавка.Разбира се винаги я слагам на гърда!Наливам се с лактогонни чайове,вода,ям елда,но уви!Явно не съм млечна SadСъс сина ми пак бях така...
Софи- HugНезнам от къде поръчват капки,но докато намериш опитай с нещо от нашият пазар,да не се мъчи детенце Peace

# 248
Честити бебета на Моарейн, Бора, Ина и Беба. Чакаме ви комплект с бебоците в стройните ни редици
Джинджи е кацнала на рамото ми в очакване да се оригне след поредното пиршество. Втора нощ - няма нормално спане. Двете се въргаляме на едната спалня. В интервала между 1 и 6 се буди толкова начесто, че няма смисъл да я оставям в нейното легло... Rolling Eyes Rolling Eyes Работата е там, че като се събуди за хапване и суче по много малко, след което пак се унася, пуска гърдата, после лигави зърното. Оставям я до мен - защото се изривявам и ми се спи и след 5 мин пак се буди. По едно време установих, че 1 час съм спала с нея на гърдите ми. Иначе от друго не мога да се оплача. През деня е ок - гушим се, спинка, хапва...
Флуч, днес не си се разписала. Да не би...  Praynig
Шейле, а ти защо цедиш, душа? Аз предния път цедих, но сега покрай съветите на Асето реших, че няма... засега устисквам положението.
Веч, скоро и твоята одисея ще свърши, но дано минеш без хап. В сравнение с първото ми раждане, при второто контракциите ми бяха много по-болезнени.
Деска, а като я гушиш пак ли плаче?
Муцката, така е чудесно - като наминаваш де  Wink

Мамите с малки батковци и сестри, как се държат децата? Спаси нещо май прекалява... никога не е бил по белите, а сега само се чуди какво да направи. Не мисля, че търси начин за привличане на вниманието, тъй като съвсем явно му отделяме почти цялото време, но за 2 дни вече толкова пъти му повишихме тон, че..  Sad започвам да се притеснявам.

Сега се чудя да се къпя ли или да спя, докато го няма с мъжа ми.

# 249
Иринии, цедя се, защото едното ми зърно беше като рана направо и не го храних от тази страна. След това по навик, обичам да произвеждам повече отколкото ми трябва в началото. И ще почна да си събирам в хладиника запас, да ми е спокойно на душата.
Сега това което цедя се пие от щерките, че много им харесва.
Иначе моите не ме ядосват още, само му се радват на малкият и го целуват по цял ден. Но те са и по-големи и това помага сигурно.

Мирка, закача ли се малката на цицата? Какъв е точно проблема?

Уанда, защо мислиш че не ти достига кърмата? Не съди по цеденето, някой жени просто не могат да се цедят добре, но бебето няма никакъв проблем да си смуче което му трябва. Колкото повече даваш АМ, толкова по малко кърма ще произвеждаш. И обратно, колкото повече малкото суче, толкова повече кърма ще правиш.

И къде е Асето да ви оправя с тези кърмачески проблеми? Аз знам разни работи, но не съм спец като нея.

# 250
Шийла-гледам да не давам много АМ,напротив!Цедя кърма и й давам на следващото ядене,след като съм я сложила на гърдите си да суче.А кърмата ми наистина не достига.Цедя с помпа за кърма,а и като си пипам гърдите.... ooooh!А ти направо ме заби и ми увисна носа с твоите 400гр #CrazyБраво на теб!щом можеш и трите си деца да храниш така Laughing/шегувам се разбира се:)/Де такъв късмет и при мен де...Я да те питам за фитнеса-нали казват,че не било добре да се тренира докато се кърми,че токсините отивали в кърмата newsm78На мен вече душата ми мрънка да поспортувам Mr. GreenМоже би по-леки тренировки newsm78

# 251
Здравейте, мамета и коремчета Simple Smile Добро утро и добър ден! А това си го знаем: КУ-КУ!
Ирини,  за жалост съм си у дома. Единствената промяна е, че след прегледа за разкритие вчера имам кърваво течение Sad Снощи беше по-силно, днес сякаш намаля. Знам, че е нормално да се получи нещо такова, но все пак ми е притеснено и постоянно се следя. Иначе не ме боли, а и бебинка е активна - тропка си хорце вътре детето Simple Smile
Беба, ЧЕСТИТО СИНЧЕ МАКСИМ! ДА Е ДОБЪР И ПОСЛУШЕН И МНОГО ДА ПАПКА!   bouquet
Шматароче, да е жива и здрава сестричката ти! Мерси за почерпката Simple Smile Точно тортичка ми се мезваше!
Дианченце,  Hug
Софи, и аз се присъединявам към молбата ти за капките. Дано някой се отзове, че отсега много ме е страх от коликите.
Елс, браво за идеята с албумчето. Сега ще кача там снимките на Адриан на Бижу и на Борис на Ане Simple Smile
Емичка, честит празник и на вас! Да нацелуваш малката Рени и да й нащипкаш бузките от нас!
Аз момичета досега правих и папах палачинки Simple Smile Много добре се получиха и милото ги похапна с кеф Simple Smile Нито една не ми се разпадна, а и на бибинки не станаха  Grinning

# 252
Емичка-честита ви месечинка HugГоляма да порасне малката Рени Hug
Шамат-честит рожден ден на сестричката ти!Само хубави неща да й се случват Heart Eyes

# 253
Уанда, просто знам че доста жени не могат да цедят добре с помпа или на ръка, изобщо. Това не означава че нямат кърма. Също ако се опитваш да увеличиш количеството, много е хубаво да храниш бебо или цедиш по нощите - имаше нещо, че тогава най-влияело на количеството.
Но пак на въпроса, ти защо реши че нямаш достатъчно кърма?

За фитнеса - ако не прекаляваш, няма проблеми. Ако гладуваш и губиш много килограми, тогава токсините в тялото стават повечко. Но ако си ядеш добре, тренираш нормално и внимаваш да отслабваш бавно, няма за какво да се притесняваш. И аз едвам дочаквам да се оттърва от тази хрема. Много ми се ходи на йога/пилатес.

# 254
Хей!

Вижте какво получих от Адиктед!!!!!!

Днес сутринта около 08.00ч. моето любимо момиче ме дари с най голямото щастие - Любо    newsm51 newsm51 newsm51  . Сладура е 55 см. и 4050 гр. и суче като за световно. Голям лакомник. БЛАГОДАРЯ И  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт