Общ Рожден Ден ще има! Съмнявате ли се в АВГУСТовската дружина!?

• 12 938
  • 310
  •   1
Отговори
# 45
писах й вече Joy

# 46
  • у дома
аз също съм и писала да се похвалва и в нашата темичка, ама тя си има и друга работа дето се вика  Joy hahaha

# 47
Открих я много бързо. Първия профил в който влязох беше нейния. Благодаря на blanc  че ми отвори очите.
Много се радвам за нея защото тя много го искаше.  Laughing
Е добре де, аз не мога ли да кажа на всички коя е? В крайна сметка не съм обещавала нищо на никой.    Mr. Green

# 48
  • гр.София
 Още жокер-майка-героиня е тя. Поне в моите очи.

Ембър,нещо не мога да копирам тук. В подфорум нашите деца имаше тема. Сега е на стр7 Авторката е N_VIA. Тема- "Много странно поведение за момиченце на 2г.,съвети?". На 2-ра стр се е включил и психолог. Виж там.

# 49
Ехххх, какви сте лоши  Crossing Arms Sad

Ембър, дано да отмине, много е гадно. И Лори някой път ми се буди и плаче нощно време, с нищо не мога да я успокоя и нямам идея на какво може да се дължи  Thinking После ще потърся темата, за която говори Блан  Peace

# 50
Още жокер-майка-героиня е тя. Поне в моите очи.

Peace Peace Peace

Miss_74, моите съболезнования!  Cry

Аз пък забравих да се похваля от вчерашния ден - бабата на Гого дойде и аз веднага след работа отпраших на фитнес (като ми е ниска заплатата, поне да използвам всички фирмени привилегии Mr. Green) и след това дългааа обиколка по магазините. Е, сега съм с мускулна треска, а пък Гого повърна 3 пъти през нощта, защото беше преял с пържени картофи...(поне аз така си мисля, защото само това беше съдържанието Sick)

# 51
  • София
И аз знам вече, благодрение на подсказка на ЛС  Laughing Честитя й!  Hug  bouquet Лека и красива бременност! Определено е майка-героиня!  Simple Smile Много се радвам, че се множим!  Grinning Хайде, дайвате и другите!  Wink Като гледам и Блу май иска  Whistling Laughing
Ембър, дано не се случва повече!  Praynig

# 52
  • гр.София
 Блу,тогава няма да те изключвам от списъка!

Анди,а освен с мускулна треска,не се ли прибра и с някоя покупка?
 Дано Гого наистина да е повръщал от картофите.

# 53
Ех, добре че са ЛС-тата  Laughing  bouquet
Много лека, безпроблемна и красива бременност на прекрасната ни мама   bouquet Hug

Анди, доно Гого да е ок  Hug

Мен нещо много ме скапва тоя студ  Sad Нямам никакво настроение, не ми се и излиза, ама какво да се прави, няма да си мъча детенцето. Навличаме се и ще направим една кратичка разходка  Laughing А и брат ми ме е побъркал от вчера  Crazy - сега има нова идея  Laughing Магазинчето ни всъщност май ще се окаже интернет магазинче. Уредил ми е среща довечера с човек, който ще изработи страничката  ooooh! А аз нямам идея какво толкова ще продаваме там  Crazy

# 54
Ей, Ванче- я дай малко повече увереност и оптимизъм Hug  Ще чакаме с нетърпение развитието!  Wink

# 55
  • София
  Здравейте,
съжалявам че чак сега пиша в темичката  за да се похваля с новината, но вчера за пръв път бях на преглед и вече съм сигурна. За съжаление Николета е леко болничка и няма да мога да дойда на общия рожден ден.
  Ще се опитам да се включвам по-често и да прочета какво сте писали в новата темичка  Simple Smile

# 56
  • София
Честито Айла,

лека  и безпроблемна бременност ти желая   bouquet  Искрено ти се възхищавам за смелостта

# 57
  • София
  Мерси  Hug,
както и бъдещите каки  и това слава богу засега едно бебче, не беше планирано и стана от веднъж непазене, вече свикнах и дори се радвам на бременността обаче. Засега май я карам по-леко от предишната и нямам никакви оплаквания освен по-голямата чувствителност на гърдите, особено когато засучат, но се надявам скоро бавно и постепенно да се отбиват. Остава само проблема с работата, дали ще успея да се върна веднага за да имам шест месеца на нормална работна заплата, за да получавам добри парички после. Другата седмица ще ходя в офиса да поговорим по въпроса. Днес занесох изследванията на малките в яслата и от вторник и те тръгват, иначе мислех да си ги гледам докъм пролетта, но новото бебче ми обърка малко плановете.

# 58
Айла  Hug Много хубава бременност ти пожелавам и едно кротко и здраво бебче накрая, с най-послушните каки  Peace Много ти се радвам и възхищавам. Браво    bouquet

Велмарче  Hug Духна ме малко вятъра и сега съм по-добре  Wink Сядам да го мисля, че довечера ще се изложим пред човека  Crazy И дано да мога да се похваля с развитие, че брат ми непрекъснато има някакви идеи, ама все не стигат до реализиране  Laughing

# 59
Aila пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност. Каките много да слушат и помагат на мама. Ти наистина си майка-героиня. Hug

Общи условия

Активация на акаунт