ДИДКА -ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ ЗДРАВА,ОБИЧАНА И МНОГО ЩАСТЛИВА

Елфче,радвам се,че бързо си намерихте колата,дано опасенията които имаш,да не са верни

Нана,браво на Кало за бързото адаптиране и аз следя темата за ясленците,ама засега по-рядко пиша там,защото още не сме тръгнали,ще видим как ще е при нас адаптацията
Валка мила не се ядосвай,на такива конкурси никога неможеш да докажеш за кой са били пуснати най-много sms,то е ясно че си нагласят както си искат,
-това за Али от Даяна 
Ади,на мен пък стана смешно за котката

От снощи и махнах на Даяна биберона и почти не сме спали,днес ме попита пак за нея,казах и че тя е загубила и след час и половина въртене в кошарата заспа
,незнам колко дни ще продължи така,но дано да ми издържат нервичките и да не отида да купя друга Майче е време за заглавие на нова темичка
Приятен ден от мен,аз отивам да поспя малко

Сега мисля да гася тока и да си ходя, че Инка от снощи е с температура и кашлица и искам да си я гушкам много 
Бързо да се оправя Ина! И дано двете навиете тати и скоро да се похвалиш!
Ама така малко ми е по-приемливо, колкото и идиотско да звучи, иначе ми беше много странно.
Сега сериозно - ситуациите, с които тепърва ще се сблъскваме в живота изискват повече хладнокръвие и подтискане на емоциите. Аз съм доста емоционална натура, но специално към детето гледам да си ограничавам емоциите - най-вече негативните, за да не му се отразява на него, защото той усеща. Другото е, че аз просто нямам избор. Трябва да ходя на работа, следователно той на градина. Помисли го от друга гледна точка - всяко прекалено нещо е вредно, включително прекаленото "залепване" за детето. Не само за теб, а най-вече за него. Ина е достатъчно контактна и има нужда от хора на нейната възраст, а не баби, лели и прочие възрастни люде около нея. Ще видиш, че след време тя сама няма да иска да си тръгва от градината, а ти ще се гордееш с постиженията й
Има пак някакъв вирус и почнаха да се разболяват децата. А като се прибера и почвам "трета" смяна с Тони. Още като ме види и почва да гони баба си и иска само аз да го занимавам. Сега иска само да танцуваме с "Дансинг старс".
, ама представям си на нея какво й е било
...., ама бързо се отърсих от тази мисъл. Добре, че е само акумулатора. Възможно е пък на крадците това само да им е трябвало и просто да са се преместили на по-дълечно място докато си вършат работата....