Общ Рожден Ден ще има! Съмнявате ли се в АВГУСТовската дружина!?

• 12 935
  • 310
  •   1
Отговори
# 300
Привет и от мен  Laughing

ДИДКА -ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ ЗДРАВА,ОБИЧАНА И МНОГО ЩАСТЛИВА    bouquet

Елфче,радвам се,че бързо си намерихте колата,дано опасенията които имаш,да не са верни  Peace
Нана,браво на Кало за бързото адаптиране и аз следя темата за ясленците,ама засега по-рядко пиша там,защото още не сме тръгнали,ще видим как ще е при нас адаптацията  Laughing
Валка мила не се ядосвай,на такива конкурси никога неможеш да докажеш за кой са били пуснати най-много sms,то е ясно че си нагласят както си искат,  Heart Eyes Heart Eyes-това за Али от Даяна   Wink
Ади,на мен пък стана смешно за котката  Embarassed,дано бързо да си оправите двигателя и да мините "по тънко"  Peace
От снощи и махнах на Даяна биберона и почти не сме спали,днес ме попита пак за нея,казах и че тя е загубила и след час и половина въртене в кошарата заспа  Simple Smile,незнам колко дни ще продължи така,но дано да ми издържат нервичките и да не отида да купя друга  Mr. Green
Майче е време за заглавие на нова темичка  Rolling Eyes
Приятен ден от мен,аз отивам да поспя малко  Grinning

# 301
  • София
Бланк,благодаря ти Heart Eyes,аз вчера видях,че са ми писали и я сложих на първо място новата група,пък да видим, но не се надявам особено да стане нещо Crossing Arms
Моя племенник го изписаха след едномесечен престой в болницата,дали са направление за клиниката по детска церебрална парализа, надявам се оттам да кажат,че нещата са в норма при тази ситуация. Иначе е голям сладур и много му се радвах онзи ден. В тази връзка,помните ли кога започваха да реагират като им се плесне силно до ухото и кога започват да се обръщат по посока на гласа, който би трябвало да чуват, защото малкия все още не прави нито едното от двете неща.
Пух,аз сигурно ще мина на лични, но да ти кажа,че вчера дойдоха от новата фирма собственик на нашата и ни съобщиха,че с приключването на сделката на 31.10 прекратяват трудовите договори на всички ни, със съответното предизвестие по договор, като не уточниха ще го работим ли това предизвестие или ще ни го изплатят Rolling EyesВсъщност дори не ни правиха някакви предложения за оставане в тяхната компания!Не знам законно ли или не, но е факт.
Дани, тя Ина отдавна обяснява, че е кака на Любчо, но от една седмица върви след баща си с репликата "Татииииииииии, искам бат'че!"Та съм взела да се надявам,че двете като мнозинство може и да наделеем Twisted Evil
Елфче, най-вероятно застарахователите са си свършили работата по заобиколни пътища, закарайте я на един щателен преглед и се надявам всичко да е наред!
Нана, като слушам за адаптацията на Кало се представям себе си в тази ситуация и знам,че ще съм издута от рев пред градината, аз сега не мога да я пусна в Сандански за една седмица,че ще полудея тука, не знам как ще го преживея този период. Съзнавам, че говоря за мойта адапатция, а не за нейната, но съм наясно,че аз ще го преживея по-трудно, защото тя е много контактна и игрива и сигурно ще го понесе доста по-лесно от мене BlushСега мисля да гася тока и да си ходя, че Инка от снощи е с температура и кашлица и искам да си я гушкам много Hug

# 302
  • София
Бубче, дано всичко е наред с племенника ти!  Praynig Бързо да се оправя Ина! И дано двете навиете тати и скоро да се похвалиш!  Hug Heart Eyes
Мис, ти изхвърли ли я? Аз не бих, като знам че може да ми потрябва, или ти за да не се изкушиш да я дадеш?  Laughing
Все пак липсва нещо от колата - акумулатора.  Crazy Ама така малко ми е по-приемливо, колкото и идиотско да звучи, иначе ми беше много странно.
Кайли, включвай се с идея за име на тема  Laughing

# 303
  • София
Нана, като слушам за адаптацията на Кало се представям себе си в тази ситуация и знам,че ще съм издута от рев пред градината, аз сега не мога да я пусна в Сандански за една седмица,че ще полудея тука, не знам как ще го преживея този период. Съзнавам, че говоря за мойта адапатция, а не за нейната, но съм наясно,че аз ще го преживея по-трудно, защото тя е много контактна и игрива и сигурно ще го понесе доста по-лесно от мене BlushСега мисля да гася тока и да си ходя, че Инка от снощи е с температура и кашлица и искам да си я гушкам много Hug[/color]

Бубче и аз питах Митко снощи дали пък не съм много студенокръвна  Mr. Green, а той каза, че само езикът ми бил разцепен  hahaha Сега сериозно - ситуациите, с които тепърва ще се сблъскваме в живота изискват повече хладнокръвие и подтискане на емоциите. Аз съм доста емоционална натура, но специално към детето гледам да си ограничавам емоциите - най-вече негативните, за да не му се отразява на него, защото той усеща. Другото е, че аз просто нямам избор. Трябва да ходя на работа, следователно той на градина. Помисли го от друга гледна точка - всяко прекалено нещо е вредно, включително прекаленото "залепване" за детето. Не само за теб, а най-вече за него. Ина е достатъчно контактна и има нужда от хора на нейната възраст, а не баби, лели и прочие възрастни люде около нея. Ще видиш, че след време тя сама няма да иска да си тръгва от градината, а ти ще се гордееш с постиженията й  Hug Ами това е...стискане на зъби му е майката Wink

# 304
Честит рожден ден на Дидка! Здраве и късмет!   bouquet
Elwing, радвам се, че са ви върнали колата  Peace. Дано да не липсва друго и да е в движение.
Мис, стискай зъби, ще помрънка и днес и утре вече ще е забравила.
Бубче, пожелавам ви, да ви кажат, че всичко с племенника ти е наред  Peace  Praynig.
При нас вчера са идвали застрахователите на оглед и сега чакаме решението. Иначе все още не знаеме какво й е на колата, защото никой не я прави  Rolling Eyes. Много силно се надявам, да не й е повреден двигателят.  Confused
Вчера се е обадила директорката на нашето ОДЗ на мъжа ми и ни вика в неделя сутринта да помагаме с чистенето на новооткритите групи, за да може в понеделник да има официално откриване. И живот и здраве в сряда (на 1-ви) тръгваме и ние  Simple Smile.

# 305
Кайли, включвай се с идея за име на тема  Laughing

Елфче  Hug! Цял ден бях на работа и нямах минутка спокойствие.  Tired Има пак някакъв вирус и почнаха да се разболяват децата.  А като се прибера и почвам "трета" смяна с Тони. Още като ме види и почва да гони баба си  и иска само аз да го занимавам. Сега иска само да танцуваме с "Дансинг старс".

Днес с моя мъж имаме годишнина - 3 години от както сме семейство. Heart Eyes Почерпете се за наше здраве.

По-късно ще опитам да се включа пак, че сега пак ме дърпа на "дансинга" моя малък партньор за танци. Wink Ще помисля и за име на темата, но ако някой има идеи да казва.

# 306
Здравейте сладкишчета!
Мнооого гот беше на Тра-ла-ла на Рожден ден ела...
като има време ще кача снимките и ще чета
Радвам се че се запознахме мамчета и дечковци и двама татита имаше.
За среща в събота, неделя, няма да дойдем от снощи повръщаме и акаме редичко.
Кайли, пожелавам ви много любов и дълго очарование!
На 15 ние направихме 10 години заедно. Важното е да се обичаме.
Целувки
Лека нощ

# 307
АВГУСТИНСКИТЕ сладури цял ден мислят лудории щури!

Това ми хрумва след като Тони вчера заключил баба си на терасата. Mr. Green

# 308
  • София
Кайли, чесита годишнина!   bouquet Много любов, разбирателство и щастлив семеен живот!  Hug
АВГУСТИНСКИТЕ сладури цял ден мислят лудории щури!

Това ми хрумва след като Тони вчера заключил баба си на терасата. Mr. Green
Peace , а за заключването -  Joy , ама представям си на нея какво й е било
мен все ме е страх като простирам Иво да не направи същия номер, защото се пробва няколко пъти, но го хващам навреме  Laughing
Пепеджинс, чакаме снимки! Hug И да се оправяте!  Peace Praynig
А да ви кажа как се вързах за онзи, изоставащия в ББ, даже и ревнах  Blush , а той бил актьор  Crazy

# 309
  • София
Добрютро

Миташки и той се нареди на опашката от болни, но само с хрема, която подозирам, че е свързана с никненето на кътниците. От тази сутрин и покашля, та утре може би ще го заведем да го види чичо доктор.

Елфче - честито за колата  Hug. Първоначално като прочетох, че сте я намерили на съседна улица си помислих, да не би да сте забравили къде сте я паркирали  newsm78...., ама бързо се отърсих от тази мисъл. Добре, че е само акумулатора. Възможно е пък на крадците това само да им е трябвало и просто да са се преместили на по-дълечно място докато си вършат работата....

Бубче - като си получиш заповедта за прекратяване ми пиши на лични, там ще те питам по-подробно. 

Честита годишнина на Кайли - да продължавате да се обичате все така силно и страстно   bouquet

Пепеджинс - честито и на вас на патерици....леле 10 години...ама много млади сте се взели  явно  Wink. Дано Дани да оздравее по-бързо.

На мен заглавието ми хареса  Peace

# 310
  • гр.София
НОВА ТЕМА

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=333440.0

И извинения,че я пускам аз Praynig

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 10:15 от blanc

Общи условия

Активация на акаунт