Общ Рожден Ден ще има! Съмнявате ли се в АВГУСТовската дружина!?

• 12 946
  • 310
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Валка, освен и другите да са организирали така нещата  Rolling Eyes Кой ги знае. А измами винаги е имало. Нищо чудно да е било решено още преди гласуването, пък те да са си събрали парите само.  Rolling Eyes
Мимс, мерси, сега ще го прочета  Peace

# 271
  • гр.София
 Е, с тези победители списанието няма да има разходи за транспорт и нощувка Thinking
 Пожелавам на Али тепърва да печели в живота.

Мама Галя-много късмет,здраве,пари и любов на половинката ти!

Албена, и аз се впечатлих,как баща ти е водил преговори направо с бандитите. Иска се баЯ кураж Peace.

# 272
  • софия
леле много ме е яд,за али smile3515
къде видяхте кои са спечелили(снимки)?

# 273
леле много ме е яд,за али smile3515

И мен ме е яд. Close

Мама Галя честит ти рожденик и все така да те обича.  bouquet

При нас е лудница на работата и нямам минутка почивка. Сега обаче майка е при нас и не мога сутрин да се включвам рано-рано. Утре ще пусна изследванията на Тони за яслата. Ядосвам се че джипито не ми даде за всички направления и ще се наложи да си платя част от тях,но нямам нерви да се разправям.

Нана браво на Кало за доброто поведение в яслата. При Тони незнам дали ще мине толкова спокойно. Но се надявам да го преживее по леко като го води майка в началото.

Иначе моя син е фен на "Танцуващите звезди". Направихме весела танцова двойка двамата и танцуваме заедно с звездите ( нищо че мама е уморена). Mr. Green А като свърши танца иска още. Laughing

Лека вечер на всички! Hug

# 274
  • софия
валка,моля те дай линкове на тая "дора",че нито в замунда,нитов арена я намирам  Praynig

# 275
 Hug Heart Eyes  Страхотни сте   bouquet

валка,моля те дай линкове на тая "дора",че нито в замунда,нитов арена я намирам  Praynig

В мен е вината мило, в замунда наистина май не могат да се сърчнат, аз ги имам от зимата и съм забравила, че не съм ги дърпала от там  ooooh! а от тук:
http://thepiratebay.org/search/Dora%20The%20Explorer/0/99/0
Има колкото си искате ТУдори  Joy Joy Joy

Ей тук са дечицата :
това е момиченцето победител:
http://admin.moetodete.bg/gallery/?gall=Album&g=28&i=27831&u=253
а това е второто място:
http://admin.moetodete.bg/gallery/?gall=Album&g=28&a=0&a … u=253&i=27661
сладички са си спор няма, ама се чудя на тия от списанието що не обявяват никакви резултати като брой смс-и пуснати за всяко едно от 10-те дечица....макар, че и с това може да се спекулира винаги де  Wink

# 276
Добро утро от мен в този мрачен и дъждовен ден Confused
Искам да честитя Рождения ден на Дидка Hug Диде, бъди жива и здрава ,все така усмихната и лъчезарна и  много щсталива с твоите двама мъже  bouquet

Валка, Али ни е всеобща любимка и без тези нагласени конкурси си знаем че най-най Heart Eyes НЕ се ядосвай Peace

# 277
Добро утро (без кафето че още не съм го сложила)!
Знае ли някоя от вас нещо по въпроса за прехвърлянето на майчинството след втората годинка?! Това било друга програма, не в "Подкрепа на майчинството". Нещо за бабите...
Ставам за кафето и ...после ще пътувам до София. Ще водя американеца в "Шоуто на Слави". Ако имам време ще позвъня на някоя от вас, където имам телефон, но...така като гледам ще е кръгом обратно. Ако не излъчат шоуто тази вечер, ще е на 1-ви. Тогава освен американския културист ще гостувала и вокалистката на Бони М.
Ставам че...кафееееее!

# 278
  • София
Val  Thinking чудя се и аз за конкурса... Яна така и не я избраха никога, колкото пъти пусках нейни снимки. Обадиха ми се веднъж като

бяха закъсали, детенцето, което е трябвало да се снима било болничко. Мисля , че беше победител в същия конкурс, а Яна въобще не беше в

10ката. То си получи наградата, а за нас имаше един гол ... , но все пак ни остана спомен и един не разпечатван брой. Много ме разочароваха   

тогава и не си купувам вече списанието, само преглеждам страницата им . Сега пак ме разочароваха Crossing Arms Crossing Arms

# 279
Каримче, обади ми се ако ти остане време.Делят  ни 20 метра от БТВ Wink( аз в момента съм на работа).
За тази програма- тя не е продължение на майчинството, а удължаване на програмата за детегледачките PeaceИмаше по-рано тема в подфорума на СНБМ  Thinking

# 280
Добро утро, мацки!

val_stef , сладки са, ама нали знаеш...нашто си е най-хубаво... Embarassed Hug

Karim , ние теб искаме да те видим....културистите са общо взето еднакви... Mr. Green А, и в тази връзка - оказа се, че в залата, в която тренирам, се провеждат репетициите на Денсинг старс и докато се оправях дойде девойката, която танцува с Андрей Б.  #Crazy

А и мен ме интересува програмата за бабита, ама още нищо не съм проверила...

Ади, наистина много нелепа случка и щеше да е много смешна, ако не ставаше въпрос за толкова пари. Rolling Eyes

Днес след 10 мин обяснения, успях да се измъкна без ревове и истерии от вкъщи и дори ми каза чао, мамо.... Heart Eyes През нощта пък за първи път ядохме...кремче... #Crazy Изведнъж като ревна иккааааммм кремче си помислих, че това е част от нощните истерии, но му донесох и детето си изяде половината спейки. (а кремчето беше всъщнност крем нишесте и грис заедно...просто баща му решил да сгъсти крема... Mr. Green

Нори, ама не го ли публикуваха тогава???? #Crazy

# 281
  • София
Добрютро и от мен   food010 и чаша ароматно кафе

То толкова новини за няколко дни, че направо не знам откъде да почна  Thinking

Елфче много лошо за колата, дано БулИнс да я открият или поне ви платят достатъчно. Те наистина имат такава слава ( даже се носеше слух, че крадците са при тях  Wink или ги държат на списък, та ако искаш да не ти крадат колата - по-добре я застраховай там). Доколкото знам ако не открият - изплащат - защото и това беше проблем преди при други застрахователи....

Нана - браво на Кало, дано бързо се адаптира.

Ади  smile3556 това с котката направо ме уби....А как въобще се е пъхнала там ( на топло при двигателя....). Аз лично трудно отварям дори капака на автомобила ( поне десет минути търся къде е и обикновено изнервени мъже по бензиностанции например, го отварят преди да съм се сетила)...а пък карам много и всеки ден....Честно казано нямам и намерение да подобря познания и умения в тази част - има си мъже за това, пък ние трябва да си пазим ръцете и маникьора  Mr. Green

Валка - не се ядосвай  Hug Али си е най-сладка за нас. Ще има и други конкурси.

Ние също открихме отоплителния сезон ( добре, че сме на газ) та сега е топло.

Миташки въобще не гледа телевизия като изключим някоя и друга реклама или музикален клип. Гледа Кой е по-по най отвреме на време заради децата и песните. Аз всъщност съм доволна от това, че няма нужда още един телеманиак в къщи. Властелинът на пръстените не бих позволила да гледа и 5 годишно дете дори - няма нужда от кошмари през нощта. Книгата е детска, ама филма не е. Аз съм му голям фен, ама съм и голяма  Joy

А за партито - няма да повтарям останалите - много беше хубаво. Лошата новина е, че Миташки, който преди не ядеше и отказваше категорично торта, тогава яде и сега всяка вечер очаква да му дам торта. Аз го лъжа, че кашата на Хип за лека нощ е "торта-каша" и той засега ми се връзва, ама не за дълго.

Аз пък имам приятна новина за мен и мъжа ми. Да кажа бързо, че ще почиваме само двамата, да не настане пак едно голямо чудене  Grinning. Като си платим и всичко е сигурно ще кажа  Wink
айде доскоро  Heart Eyes  

# 282
  • София
...м да..то от толкова писане - все ще забравя нещо.

Програмата е продължение за програмата за детегледачки, като се увеличава кръга от детегледачки, за които може да се ползва. Досега те трябваше да са безработни, регистрирани в бюро по труда и тн. Сега допълниха и пенсионери ( тук естествено ако бабата или дядото е пенсионер също влиза). Гласуваха го. Обаче ще почне от нова година, щото оттогава ще има бюджет. Аз го следя, защото мисля нашата леля, която е пенсионерка да се опитам да мина по този път. Като науча нещо ново ще пиша.

# 283
  • София
анди публикуваха го  Mr. Green мисълта ми е , че си завързаха гащите без

пари, дори някакви мострички не ни дадоха, нито поне една играчка НИЩИЧКО, но си спасиха броя. А аз не бях наясно преди да се

съглася  Naughty и вече  имам 1 наум Crossing Arms

Пух ще чакам да се похвалиш..

Айла безкрайно много се радвам за теб, възхищавам се на силния ти дух и ти желая леко бременеене  bouquet  bouquet

Дидка  newsm59

# 284
  • гр.София
Нори,да си кажа пак-страхотна си ТИ на тази снимка!

Велмар, понеже държа връзка с Карим, а тя вече не чете тук-пращам ти мобилния й номер на ЛС с молба да ми напишеш твоя-аз ще й го пратя на СМС.

Сега суша на София обувките над един котлон,че сутринта порядъчно поджапахме в локвите (но пък не е студено) и ако Карим измисли удобен час може и да разходя С. до НДК.

Общи условия

Активация на акаунт