Общ Рожден Ден ще има! Съмнявате ли се в АВГУСТовската дружина!?

• 12 949
  • 310
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Привет и от нас!
Оставих ви на 1 -ва стр. и за 3 -4 дни темичката почти свършила.
На патерица да честитя годишнините на албена влади и val stef!  bouquet
Още дълги години любов и разбирателство!

Aila,честита бременност.И на финала ти пожелавам един здрав юнак(може и два де)!

Elwing,много неприятна случка.Дано всичко при вас се нареди,както очаквате.

Мама Галя ,да ти е жив и здрав рожденника и много да си те глези!

Мама Марго,всяко начало е трудно.Така че знай,че с всеки изминал ден нещата все повече ще вървят в положителна посока.

Ember,Ирен също  е доста неспокойна нощем.Постоянно говори си някви работи насън.Предполагам,че преживяното на яслите през деня.
Ние в петък не бяхме на ясли,защото пътувахме и после понеделник -празник.........та чак вторник след 4 дни почивка.Вчера преди обед е стояла на пейката при лелките и сестрата и не е искала да играе с никой.Стискала си е в ръце торбичката с нощничката и не е искала да я дава.После след съня на обед е била много свежа,но някакъв татко отишъл да си вземе детето и влязъл направо вътре в спалното пред всички деца в 15.50 и тя оттогава РЕВ.Аз досега я взимах винаги към 15.45,но вчера я взех в 16.15.Смятам да удължавам всеки ден,защото другата седмица тръгвам на работа и трябва да свикне,че няма да я взимат винаги първа.Даже и може да сме едни от последните към 17.30 ще се взимаме.

Нана,спокойно!Аз не се бях отделяла от Ирен досега за повече от два часа и първите 3 -4 дни ги приех по-тежко от нея.Тя също първия ден влезе без проблем ,заигра се и даже Чао нямаше.Втория ден се започна ревът от влизането в стаята ,третия от влизането в сградата и после малко по малко свикват.Ама след почивка от 3-4 дни позабравят и кофти.
Оф спирам.Отивам да гледам снимчици.

# 256
Здравейте!
Мама Галя, честит ти рожденник! Да ви е жив и здрав, все така да се обичате, както го описваш!   bouquet   bouquet    bouquet
Нана, напълно подкрепям написаното от Мама Галя за последователността и дните на рев. Аз имам същото наблюдение. Само че, съм сигурна, че при Сашко изобщо няма да има първи дни на радост и игра, а ще е драма от самото начало.  Rolling Eyes Дано и Кало и всичките ни ясленчета бързо преминат през този период.  Hug
И при нас има драма с едната кола. И то с тъй наречената ни нова кола. Онзи ден я взех да ходя на тренировка с нея и като запалих нещо отпред при двигатела "изгърмя" и колата започна да издава странни звуци. Обадих се на мъжа ми и той каза да я оставя и да ходя с моята кола. Обаче пусти мерак да му я карам. Едно от момичетата, с които бях забеляза, че от долу стърчи нещо, наведе се и го издърпа и всички заедно решихме, че е някакво въженце, което се е омотало някъде и затова е работела странно. Запалих, вече не "ръмжеше" и тръгнах и точно след 100 метра блокира от всякъде, всичко. На другия ден, дойдоха и я взеха с Пътна Помощ и като я отворили се оказало, че вътре при двигателя имало котка  Shocked. Като съм запалила съм я убила, омотала се е около някакъв ремък (въженцето, което ние издърпахме  Embarassed), скъсала го е и е разказала играта на целия двигател. И сега колата е чисто нова и е в гаранция, която обаче не признават, защото причината не е в някоя част. Днес мъжа ми ще ходи при застрахователите да видиме дали те ще признаят застраховката, иначе ще се бъркаме за нов двигател  Shocked, който струва майка си и баща си  Sad. Все още се надявам да не се е скапал целият двигател и тези няколко метра, които карах преди да блокира, да не са фатални. Ако беше мъжа ми, щеше да види, че въпросното въженце е ремък  Tired. Ей, такива ми ти работи. Малко е комична цялата ситуация с котката и на който и да кажа не вярва и се смее, ама... Как се е завряла там, незнам  Confused.

# 257
  • София
Привет!
Мама Галя, да ти е жив и здрав мъжа! Много да те слуша и радва!   bouquet Hug
Ади, това вашето с колата ми звучи ужасно Rolling Eyes Не разбирам от коли, но дано се оправят нещата с възможно най-малко разправии и дано ви признаят и на вас щетите. Стана ми жал и за котето, извинявай, на теб сигурно не ти е до него, ама...  Rolling Eyes
Нана, да се оправяш бързо! Както и всички подсмърчащи!
Дидика, и Иво е фен на Бато  Mr. Green , така го нарича. И като играе с топка даже, вика "Бато рита"  Joy , демек - че ритал като Бербатов. Ама то при нас си е отдавна - има един плакат с него, а и снимки на сестра ми и него, нали се снима той в реклама за банката, дето тя работи.

# 258
  • София
Взех си го. След като съм си тръгнала се е успокоил. Не е акал, не е плакал, пял песнички, беше ял и на обяд, но си беше разсипал таратора върху панталончето. Купих му количка  Mr. Green Не е възпитателно, но му казах, че ако не плаче в яслата ще му купя голяма кола  hahaha

# 259
МамаГаля, жив и здрав да ти е рожденника  bouquet  bouquet  bouquet
Ади, направо изстръпнах ShockedНе ми прозвуча смешно, но предполагам и аз щях да реагирам така Peace Както казва мъжът ми - жените само карат, да му мислят тези, които оправят после Mr. Green
Елфче, при баща ми беше малко смешна случката, понеже той се пазари с крадците и си свали откупа до приемлива цена, ама нали е търговец човека Wink Не се е разправял с полицаи. Обаче му беше криво точно за тази кола, а и на Влади също, защото си ходеха за риба с нея и изобщо ги откарваше на места, от които на сегашната бронята й е в окаяно състояние ooooh!

# 260
  • София
Браво на Калоян!  Hug
Албена, разби ме с това пазаране  hahaha Laughing На мъжа ми и от полицията, и от застр.д-во са му казали, ако се обадят за откуп, да ги уведоми newsm78 Ама не ми се вярва да стане. Чудно ми е и откъде ще му намерят номера примерно.  Thinking

# 261
Елфче, намират номерата ,душко, намират ги.... Аз  моя номер си го държа на таблото Joy.Надявам се да не се счита като покана  за крадци и откуп Crazy .А и Булинс си намират колите принципно Wink
Аз да ви кажа че току що си взех Дари от ясла и пътьом й купих нов диск- плодчетата.Не мога да повярвам- седи и гледа и не мига Shocked Ще се възползвам да свърша малко работа Grinning

# 262
  • София
 Laughing браво на Дари!
Намират ли ги наистина от Булинс?  Rolling Eyes Много съм неинформирана. Дали са на мъжа ми срок от 2м, пък да видим.

# 263
Срока си е все толкова и при други компании.СПоко.Ако не я намерят, тр. да я изплатят в пълен р-р според оценката.Аз няколко години бях при тях, но се отказах  преди 2 години... Преди годии поне  такава им беше славата Wink Моята, за щастие не са я крали, само с опит останах..... Sick

# 264
Mацки, само да ви кажа че изобщо не сме се класирали с малката дори и второто място не е наше  Cry
http://www.moetodete.bg/spisanieto/p3_1091_0.html
..........Благодаря ви много, че всички гласувахте и ни подкрепихте в тоя конкурс /в който имам вече съмнения, че резултатите не са вярни..  Close имайки предвид колко много народ гласува за Али/!  
Благодаря ви! bouquet  bouquet  bouquet

# 265
  • Някъде там...
Намират ги Елфче, нали Бул инс са бившите СИК, но странно защо пък са ви откраднали колата, като по принцип не се крадат такива от тях  Sunglasses

Валка   Hug за нас Али е най-красива! Не се ядосвай!   bouquet

# 266
Елфче, при нас се получи така, че вътре имаше моб.тел. Звъни моя и се изписва "татето ви търси", а баща ми седи срещу мен и не ми звъни  hahaha. Усетихме се, че е от забравения тел. и така продължиха пазарлъците.
Валка, жалко, че не сте класирани, но важното е да знаеш, че за всички нас тук Али е най-хубава Hug Не се ядосвай много, има и други конкурси, а Али тепърва ще става все по-хубава и по-хубава Hug

# 267
  • София
Валка, не се ядосвай, миличка!  Hug Heart Eyes Сладурки са и другите, но Али си е най-най!  Hug
А това, че били бившите СИК хич не го знам  Crazy Нека им е на крадците! Да си получат заслуженото  Twisted Evil
Албена, при вас си е било направо като за филм  Laughing
И да ви дам пример за време, което ми харесва - днес ми беше добре навън  Simple Smile

# 268
 Hug Благодаря ви!

То не толкова ме е яд, че не се е класирала....колкото до съмнението ми за невярните резултати ...Вие гласувахте, роднини, близки, пуснах го на обща мейл листа във фирмата (към 150 човека сме) и сумата и хора и те ми върнаха, че са гласували за нея...не мога да си обясня колко смс-а трябва да са пуснали другите    Crossing Arms
Абе пак мошенически конкурс де  Close

# 269
  • Някъде там...
Елфче ето прочети това , малко е старо. http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=blackfirm&Number= … ollapsed&sb=5

Общи условия

Активация на акаунт