Оставих ви на 1 -ва стр. и за 3 -4 дни темичката почти свършила.
На патерица да честитя годишнините на албена влади и val stef!

Още дълги години любов и разбирателство!
Aila,честита бременност.И на финала ти пожелавам един здрав юнак(може и два де)!
Elwing,много неприятна случка.Дано всичко при вас се нареди,както очаквате.
Мама Галя ,да ти е жив и здрав рожденника и много да си те глези!
Мама Марго,всяко начало е трудно.Така че знай,че с всеки изминал ден нещата все повече ще вървят в положителна посока.
Ember,Ирен също е доста неспокойна нощем.Постоянно говори си някви работи насън.Предполагам,че преживяното на яслите през деня.
Ние в петък не бяхме на ясли,защото пътувахме и после понеделник -празник.........та чак вторник след 4 дни почивка.Вчера преди обед е стояла на пейката при лелките и сестрата и не е искала да играе с никой.Стискала си е в ръце торбичката с нощничката и не е искала да я дава.После след съня на обед е била много свежа,но някакъв татко отишъл да си вземе детето и влязъл направо вътре в спалното пред всички деца в 15.50 и тя оттогава РЕВ.Аз досега я взимах винаги към 15.45,но вчера я взех в 16.15.Смятам да удължавам всеки ден,защото другата седмица тръгвам на работа и трябва да свикне,че няма да я взимат винаги първа.Даже и може да сме едни от последните към 17.30 ще се взимаме.
Нана,спокойно!Аз не се бях отделяла от Ирен досега за повече от два часа и първите 3 -4 дни ги приех по-тежко от нея.Тя също първия ден влезе без проблем ,заигра се и даже Чао нямаше.Втория ден се започна ревът от влизането в стаята ,третия от влизането в сградата и после малко по малко свикват.Ама след почивка от 3-4 дни позабравят и кофти.
Оф спирам.Отивам да гледам снимчици.

. Все още се надявам да не се е скапал целият двигател и тези няколко метра, които карах преди да блокира, да не са фатални. Ако беше мъжа ми, щеше да види, че въпросното въженце е ремък
. Ей, такива ми ти работи. Малко е комична цялата ситуация с котката и на който и да кажа не вярва и се смее, ама... Как се е завряла там, незнам
, демек - че ритал като Бербатов. Ама то при нас си е отдавна - има един плакат с него, а и снимки на сестра ми и него, нали се снима той в реклама за банката, дето тя работи.
Както казва мъжът ми - жените само карат, да му мислят тези, които оправят после
Не се е разправял с полицаи. Обаче му беше криво точно за тази кола, а и на Влади също, защото си ходеха за риба с нея и изобщо ги откарваше на места, от които на сегашната бронята й е в окаяно състояние
Ама не ми се вярва да стане. Чудно ми е и откъде ще му намерят номера примерно.
.А и Булинс си намират колите принципно
имайки предвид колко много народ гласува за Али/! 
Сладурки са и другите, но Али си е най-най!