Общ Рожден Ден ще има! Съмнявате ли се в АВГУСТовската дружина!?

• 12 950
  • 310
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Е, момичета, не говорете така! Все едно вие си стоите вкъщи и си клатите краката! Просто се налага да ги дадате на ясла, защото няма кой да ги гледа. Не се обвинявайте!  Hug Важното е, че те се справят добре!  Simple Smile
Относно "навиването", аз отсега обработвам Ивчо колко е хубаво да ходи на ДГ и той, като минем покрай нея, все ме дърпа да влиза там  Laughing , ама знам че няма да е много лесно като му дойде времето.
Мимс, към Булинс сме. На мъжа ми му казали, че се случвало и да се обаждат за откуп  Shocked , ама досега не са. То това и остава  ooooh!

# 241
Здравейте и от нас  Laughing
Много хубави снимки,всички дечица и майки изглеждате супер  Peace
Айла,честита бременност,леко и безпроблемно да мине и да гушнеш едно здраво бебче,направо ти се възхищавам   bouquet Hug
Елфче,много неприятно това с колата,аз миналата година за едни откраднати части се чувствах зле,а представям си на вас какво ви е  Cry,дано поне бързо да ви платят застрахователите  Praynig Peace
Нана,браво на Кало за яслата,а при нас ремонтите все още продължават,вероятно ще тръгнем на ясла през ноември,дано да ми стигне отпуската  Mr. Green,иначе и Даяна е още с памперс,неиска да казва,неиска на гърне,имам чувството че скоро няма да ги махнем  Simple Smile
Марго,дано следващия ти пост е само с хубави новини,вие го заслужавате  Hug Peace
Мимс и Даяна не стои хич на едно място,а да я накарам да гледа филмчета е абсурд,най-много да изгледа рекламите и веднага тръгва нанякъде  Laughing,а на теб успешно започване отново на работа  Peace
Хайде спирам,че прекалих,студено ми е и ставам да си пускам климатика  Mr. Green

# 242
Ние открихме отоплителния сезон Laughing Мъжът ми като се прибра от работа, запали парното и сега е мноого приятно Laughing
Елфче, последната открадната кола баща ми си я върна като плати откуп, обаче какво обикаляне беше в София ooooh! После веднага я продаде, защото й беше блокиран двигателя Close
Забравих да похваля Деница - има два наполовина пробили кътника, не сме и разбрали Grinning
А пък тази вечер забравих да й сложа памперса ooooh! и очаквам включване. Приготвила съм резервно бельо и пижами за всеки случай, ако случайно забрави да се събуди или пък се напишка.
Лека нощ от мен Hug

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 22:36 от albena_vlady

# 243
 Момичета,знаете ли някакъв мнооого ефективин лек срещу хрема във вид на водичка.На Марти днес направо литри водни сополки и изтекоха от нослето... Sad Имаше някакво кремче....за петички... Confused Много се измъчи миличката изобщо не може да спи.

# 244
капки Виброцил са за водни сополи, морска вода( заради солта свива... Crazyтам каквото тр. да се свива), чувала съм за  по-гъста отвара от лайка- капват се по няколко капки  , няколко пъти на ден, и накрая- вит. Ц-
това е от мен.... Rolling Eyes
Целувки на Марти  HugИ бързо да се оправя

# 245
Момичета,знаете ли някакъв мнооого ефективин лек срещу хрема във вид на водичка.На Марти днес направо литри водни сополки и изтекоха от нослето... Sad Имаше някакво кремче....за петички... Confused Много се измъчи миличката изобщо не може да спи.
Миленче, Pulmex baby е кремчето,загрява и много помага,мирише приятно,аз мажа синусите които са между веждите с него ,иначе има и едно което се маже вътре в носа ,но с толкова редки сополки не е добра идея.И аз впръсквам Стеримар ,давам и Коризалия през час,хомеопатично е. Hug Peace

Успех на ясленците ,браво на Кало,аз като знам какъв ужас преживях с Ники... ooooh!

# 246
Миленче, и Лори беше така преди седмица  Sad И аз слагах Виброцил, Пулмекс само ако няма Т, често пръскане със Стеримар и инхалации  Peace Първата вечер не можа да спи въобще, но след това се подобри и за 1-2 се оправи. Гушки и от нас за Марти и дано бързо се оправи  Peace Hug

И ние сме с включени радиатори навсякъде вече седмица - аз не вирея на студ  Embarassed

# 247
  • София
Аз пък само вървя и спирам духалката и климатика след мъжа ми и свеки. Дали съм се повредила от хормоните, не знам. Ама ако още остега почнем с отопляването, какво ще правим на -20?  Rolling Eyes Пускам ги само за малко, докато преобличам Ивчо примерно, а мъжа ми иска да работи по цяла нощ  Crazy
Ммилена, бързо да ви минава хремата!  Praynig Peace
Албена, ще падна направо с този откуп!  ooooh! Не направихте ли клопка с полицаи, или много филми гледам  Blush Честити ви кътници!  Simple Smile

# 248
Здравейте пак в късен час от мен. То май само аз съм луда по това време във форума. Ама като не ми се спи............. Shocked
Маги е в отпуска от яслата за тази седмица. В четвъртък вечерта се появиха сополи и на следващия ден започна и да кашля, защото сополките слязоха към гърлото. Вече е значително по-добре, но не иска да духа това носле и това е. Само помпичката ни спасява - когато е на кеф, разбира се.
Иначе в яслата поревава по малко, но ще свикне. Даже в четвъртък като я взимах и ми казваше как "уте Мити Бате доди цунка и гуш Маги в гинка" - Митко Бербатов ще ходи да я гушка и цунка в градинката.
Милата е влюбена в този Бербо - като го покажат по ТВ и се започва една радост - целувки по екрана, писъци от щастие. Голямо чудо.
Хайде лека от мен. До скоро.

# 249
  • София
Добро утро!

Аз вече съм на антибиотик. Този мой прословут синузит ми разката фамилията този път, та снощи си самоназначих Оспамокс, че по-зле ще стане положението.

Миленче, Кало ми беше така миналата седмица и колкото и да съм против прибягнах до бабини лекове - изкъпах го с много топла вода и след това му намазах петите с мас. Чорапи и веднага в леглото. Маста загрява и две вечери след тази процедура сополите спряха.

Аз пия първото си кафе и чакам да мине още малко време да будя ясленеца. Да видим днес как ще е.

# 250
Добро утро.
Предлагам днес за запием от рано - скъпия ми съпруг има рожден ден.
Да почерпя за негово здраве

Радвам се за адаптиращите се в яслата деца. На нас това ни предстои  другата седмица и тогава ще се хваля или ще плача.
Пазете се от настинки.
Нана, аз от вчера съм на трети антибиотик от началото на месеца, без някакви положителни резултати. И всичко започна от един синузит  Mr. Green

Ние почти не сме откривали отоплителния сезон. Само в детската стая пускам привечер за малко една духалка, обаче децата не са щастливи, защото им става топло и им съхне въздуха. Моржчета си отглеждам аз  Joy

# 251
  • София
Такааааааа

Вторият ден започна с кански рев. Иначе стана облече се, стигна до градината, даже сам се качи горе и вече като му обух пантофите и го пуснах вътре настанаааааааа  ooooh! Ама няма какво да правя. Ще стои, ще пореве и ще се успокои. Поне се надявам.

# 252
Нана, спокойно /въпреки че не звучиш притеснена, а реално оценяваща обстановката/
Аз като минала през историята наречена - адаптация в ясла - имам следните наблюдения:
Първия /понякога и втория/ ден - влизат с кеф, защото има играчки, обстановка, други деца и нещо по-различно от мама.
втория ден - тръгват с желание, защото си спомнят кефа от игра с приятелчетата, но на вратата се запъват като магарета, защото се сещат, че играта е вътре, ама мама я няма, а има правила за спазване и глезотиите не помагат  Wink
Трети ден - истерията започва още от дома  Mr. Green
Времетраене на истерията - между пет и 15 дни, като винаги понеделник е ад поне първите два-три месеца.

# 253
Ох, и Вики сутринта голям рев...тя още от вкъщи взе да мрънка, че не иска да ходи.
Дано бързо се успокои. Praynig

Nana77, ще се успокои, като се заиграе и ще забрави. Peace
Вие на обяд ли го взимате?

Mama_Galia_66, честит ти рожденик!Да ти е жив и здрав!    bouquet
Elwing, като споменах на моя мъж за колата и той ми каза за този сценарий.Обаждат се за откуп и ако не платят блокират двигателя и връщат колата.Дано не е такъв случая. Praynig

Бързо оздравяване на всички болни. Peace

# 254
  • София
Гале то маймунчето от вкъщи взе да се пазари - Мама оди на работа, тати оди на работа, Кало не ика на гадина. Питам го: Е, кой ще те гледа бе диване. И той: Деде  Joy hahaha
Абе не можеш да го излъжеш. Ама тръгна след известни пазарлъци.

Така или иначе аз избор нямам. Една година Митко и баща ми го гледаха, но с цената на много липса на сън от страна на Митко и бягане от работа от страна на баща ми. Естествено всичко това рефлектира върху мен, щото за единия се притеснявам да не удари влака и да изтрепе пътниците, а за втория да не го хванат и уволнят, че тогава на 57 години кой ще го вземе.

Та така...Мъчно ми е, чувствам се виновна, но от емоционална гледна точка това е съвсем нормално. Все пак рационалността и разума на Девата не са ме напуснали, иначе досега да съм си го прибрала.  Wink

Ember на обяд го взимам. В тази ясла са категорични, че първата седмица децата трябвало на обяд да се взимат.

Общи условия

Активация на акаунт