Общ Рожден Ден ще има! Съмнявате ли се в АВГУСТовската дружина!?

• 12 951
  • 310
  •   1
Отговори
# 225
Успех на Кало в първия ясленски ден HugНанооооооооооо, да се стягаш Naughty Какво има да ти е никакво.Нито ти е бил нон стоп за полата, нито ти си някоя крехка психически.....Ще видиш как ще се върне  със сума ти емоции и още повече магарии в репертоара Hug Я пийни едно хууубаво и продължително егоистично кафе Mr. Green, разплуто полегнала на дивана чаак до обяд Wink

# 226
  • софия
нане,дано всичко мине,като по вода  Hug

# 227
  • София
Стегнала съм се бе Аноооооооо  Mr. Green Ама мойто детИ е златно. Заведох го, обух му пантофите и като видя, че имат пързалка в залата, хукна да се пързаля и ми вика отгоре: Мамоооооо, Кало пързаля, чао!
Направо си ме изхвърли дет се вика  Joy

Дани  Hug

Лелката обаче успя да ме нервира рано рано. Казвам й, че Кало още е с памперс и тя: Мииии що така? Емииииииии щото така искам. Баси. Както и да е, има един жълт картон вече, да видим кога ще вадя пушката  Mr. Green Simple Smile

# 228
  • гр.София
 За Калоян- fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Нощес до никое време четох темата за Биг Брадър и сега ми се спи зверски.

# 229
  • София

Вие почти сте изписали темата, браво, много сте активни! Аз се записвам само в последните редици  Embarassed още не съм чела

# 230
Nana77, лека и бърза адаптация на Калоян. PeaceТака като те чета, щом сам е влязъл няма да имате проблеми.
MamaMargo, айде вече само с хубави новини да се включваш! Peace

Вики днес не е на ясла, от петък е сополива и решихме и днес да я оставим в къщи.Ще видим утре след 4 дни в къщи как ще е положението... Tired Simple Smile

# 231
  • София
Привет!  Simple Smile
Нана, браво на Калоян! Дано все така лесно да е!  Peace
.Нито ти е бил нон стоп за полата, нито ти си някоя крехка психически.....
Тука точно ни описа нас  Blush
Блан, и аз така - с темата за ББ  ooooh! (Марго - ББ=Биг Брадър) Поне се успокоих, че и други мислят че ще вкарат и мъже. А тези са  Crazy
Ммилена, я не говори глупости, страхотно си излязла на снимката!  Naughty Hug
Ембър, бързо да се оправяте! Анди, вие как сте?
Ние имаме нужда май от заразяване с разстройствен вирус, че Иво пък се е запекъл и реве при всеки напън.  Tired
За колата - надявам се да са точни и този път застрахователите. Както ви писах, много работа по нашата кола имаха Tired, все си я изпълняваха. Иначе беше БМВ 3-ка.

# 232
Добро утро и от нас  Hug
Браво на Кало, все с такова желание да ходи в яслата  Hug
Много гушки и на Вики, да се оправя и да тръгне лесничко на ясла  Peace
Ох, и аз вчера се опитах да чета и за ББ и за танцуващите, ама много пишат там  Thinking и се отказах. И реших да си пусна приятна музика, открих много любими песни и откарах до 5 сутринта  ooooh!
Елфче, ти намери как да му разрешиш проблема на сладуркото  Laughing Милото мишле, не му е лесно с тоя запек  Sad

# 233
Браво на Кало, дано все така с желание да ходи на ясла.  Peace
Аз днес пратих Боби на детска за първи път тази учебна година. Не беше много ентусиазирана, ама... Сашко със сигурност тръгва на 1-ви октомври, най-накрая, свърши ремонта. Оказа се, че и на нас ни искат Васерман, та тепърва ще си правя  Rolling Eyes. Добре все пак, че имам време  Grinning.
На всички болнички бързо оздравяване  Heart Eyes.

# 234
  • София
Отчитам се за първия ден:

Много си е играл, малко е поплакал, но както каза лелята "да маркира"  Mr. Green Ял е малко от закуската, но за сметка на това си е изял супата цялата плюс две филии хляб, като е отишъл и сам е поискал втората. Ял е и малко от боб яхнията и ябълка. Много бяха доволни.
Лелята го похвали, че много пее и им разказал целия репертоар от приказки и песни  Mr. Green
В крайна сметка Кало каза, че е много хубаво, "плаче не" и утре "ика пак оди на гадина"  hahaha

Аз също съм доволна от тях за момента - сменили са му памперса, пил е вода, стоял и на гърнето, но естествено нищо не е правил. Утре обаче ще му облека по-дебели дрехи, че ми се стори леко хладно вътре.

# 235
Браво на Кало  Hug. Опитах се и аз да си представя Сашко в тази роля, но нещо никак не ми се връзва. Той със сигурност ще е пълната противоположност  Confused.

# 236
  • Някъде там...
В крайна сметка Кало каза, че е много хубаво, "плаче не" и утре "ика пак оди на гадина"  hahaha

Поздравления Нана  Peace

Аз направо се чудя Виктор как ще реве 1 месец  newsm78 . Тръгва от 1.10 сигурно, но може и от 6.10 де. Ще го решим с директорката, че са все още няква сборна група. А аз от 13.10 почвам работа  Cry

Иначе и аз само чета ББ4, но чакам мъжете, че иначе ще е много тъпо.
Елфче много гадно бе душицо. Вие към коя застрахователна фирма сте, че и те са едни мафиоти.... Дано да вземете паричките.

Като говорите за филмчета, ами Вики въобще не се заглежда в детски  newsm78, той не може да седи мирно и 2 мин. Ако седне някъде за 10 мин. ще дигна банкет  Mr. Green

Айде лек ден!

# 237
  • София
MimSss не се настройвай така. Кумата ми - психолог е - казва, че децата усещат настроението на родителя и несъзнателно го копират. Така че дори да ти е свито сърцето, не показвай пред детето и не си мисли, че ще плаче. Не знам доколко е вярно, но аз на Кало от няколко месеца му разказвам, че е много хубаво в градината, че е като голям клуб  Mr. Green
Макар че дълбоко в себе си се чувствам виновна. Знам, че е добре за детето да е сред други деца, знам всички останали причини Кало да тръгне на ясла и въпреки всичко се чувствам виновна. Че принуждавам детето си да ходи толкова малко на ясла, че не мога да го гледам...абе щура работа. Сега като заспа на обяд два пъти се разплаква на сън жално жално. Със сигурност преживява, което ме накара да се почувствам още по-зле.

Както и да е...избор нямам.  Sad

# 238
Макар че дълбоко в себе си се чувствам виновна. Знам, че е добре за детето да е сред други деца, знам всички останали причини Кало да тръгне на ясла и въпреки всичко се чувствам виновна. Че принуждавам детето си да ходи толкова малко на ясла, че не мога да го гледам...абе щура работа.
Със сигурност преживява, което ме накара да се почувствам още по-зле.

Както и да е...избор нямам.  Sad

Все едно аз съм го писала за Вики. Tired
Вече разказах какъв проблем имаме вечер.И вече съм сигурна, че една от причините е яслата.
Сега почивните дни се успокои и силно се надявам от утре да не се започне пак целия екшън отначало. Praynig
Знам, че ще мине, ще свикне там, ама ми е много жално да я гледам като плаче...И нали сутрин я оставям аз в яслата...все едно я изоставям...Тъпо звучи, но е факт.
Само се надявам по-бързо да се адаптира. Peace
А иначе Нана е права.Децата усещат настроението ни.И ние Вики я подготвяхме един месец по рано, че ще ходи при децата да си играе докато мама и татко са на работа.И уж с желание тръгна...

# 239
Нана, дано Калоян все така ходи на ясла ентусиазирано Hug Успех и на другите, които тепърва ще тръгват  Hug
Ембър, много прегръдки и за Вики, дано почне да понася по-леко раздялата Praynig Hug
Не е истина каква тема сте подхванали след детското парти Crazy За паричките - съжалявам, че не оставих, аз останах с впечатлението, че на Коледа ще ги събираме Embarassed Както и да е, следващия път ще дам и аз Peace
Елфче, съжалявам за колата. Знам какво е и те разбирам напълно. Дано поне ви възстановят бързо парите за застраховката Peace

Общи условия

Активация на акаунт