Общ Рожден Ден ще има! Съмнявате ли се в АВГУСТовската дружина!?

• 12 957
  • 310
  •   1
Отговори
# 210
Ейй хубави снимки   bouquet Heart Eyes

Да бе тоя конкурс - странна работа, даже и участниците нямат идея до къде са стигнали  Crazy Но щом победителя пътува в периода от 19-26 за снимки, а ние хабер нямаме значи не сме ние  Joy

# 211
Много хубави снимки!Много са ни хубави децата, пък и майките им не отстъпват! Hug
А Mmilena има разкошна снимка.Направо ми останаха очите.Браво на фотографа! Peace

Elwing, много неприятно. Confused А за крадците  #2gunfire
Добре, че поне сте я застраховали.

Само ние ли не гледаме филмчета?
Вики въобще не се задържа пред телевизора, само на музика за малко.
То и не трябва де, очния ни предупреди само по половин час на ден TV.

# 212
елфче, да им  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire на тия идоти Close Ей- няма отърване от таз пасмина. Аз помня като ден днешен как  се опитваха д ами крадат нещастната колица преди време, а аз седях и крещях през терасата от 7-мия етаж.Ох- ужасно чувство.Но- всичко се връща.Не се ядосвай за това. Застрахователите или ще намерят колата или ще ви з изплатят.
Отивам да гледам снимки сега Party
Мерси на Марулка Heart Eyes
( а къде се изгуби Блу Thinking)

# 213
Ember и ние не сме от гледащите. А телевизора у дома работи 24 часа в денонощието.
И при баткото беше така - започна да гледа миналата година есента чак в детската градина.
Но пък си имаме хоби, да не си помислите нещо. Види ли врата /входна, на стая, на шкаф, на микровълнова, лук на пералня, на хладилник и прочие/ не мирясва докато не я отвори/затвори поне стотина пъти. Ей, луда ставам - мъжа ми през три дена оправя пантите на вратите.
Но пък хобитата му се менят на човечето - до миналия месец /преди периода на вратите/ беше дежурния ключар. Види ли ключ - смей да не му го дадеш - леле, и в Младост ни чуваха.
Фази разни, ама защо трябва  всяка фаза да е придружена с такъв инат и толкова децибели  Laughing

Елфче и твоите снимки са много добри. А Ивчо е пораснал много от последната ни среща.
Така като ги гледам отстрани децата, имам чувството, че Митето е като бебенце пред тях. Сигурно защото се стопи покрай чревния вирус миналата седмица.

# 214
Прекрасни сте всички на снимките. Hug А Дария и Найя едва ги разпознах - големи госпожици са станали и са се източили на височина.
Елфче   #2gunfire #Cussing out #2gunfire на тези идиоти. Наистина е много неприятно.

# 215
  • гр.София

А Mmilena има разкошна снимка.Направо ми останаха очите.Браво на фотографа! Peace

Абсолютно!

ВСТ,страхотна е новата ти прическа.Добре,че са снимките,да те видя по-добре Grinning

Въобще не разбирам,как се надписват снимките след новостите в сайта.

# 216
  • София
Съгласна и аз - за снимката на МмиленаPeace А на Вст прическата успях още там да я видя. Много е добре.  Peace
За колата - не ни върви с нея. Разбиваха я, удряха я, даже последния месец и една катастрофа с нея направихме, ама аз май не съм ви казвала. Явно не е било писано да я имаме за хубаво.  Rolling Eyes Странното е, че я купихме като бях бременна с Ивчо, а ето сега - пак съм бременна и вече я няма. Както и да е. Вярвам че всичко се връща, или поне така ми се иска.
Я кажете смятате ли да гледате ББ4?

# 217
Здравейте  Hug
Честит празник и от мен!

Благодарности на фотографките   bouquet Лори днес много се зарадва на снимчиците  Peace И каза,че иска да ходи пак при дечицата - на едно мнение сме  Laughing

Елфче, нямам думи просто  Sad Тези хора са ужасни. И въобще недей да се извиняваш за думите си - заслужават си ги напълно  #Cussing out Ох, на мен продължава да ми се иска да е вярно, че след всяко зло идва добро  Laughing Та ще чакаме скоро да се похвалиш с нещо много хубаво  Hug

Марги, съжалявам, че повода да не пишеш пак е неприятен. Много те гушкам и се надявам и при вас вече каръщината да е накрая си и да сте тръгнали нагоре по пътечката  Laughing Скоро гледах един филм и много ми хареса нещо което казаха там - човек пада, пада и в един момент стига дъното, няма накъде повече да пада и не остава нищо друго освен да започне на се изкачва нагоре  Peace Радвам се, че сте закърпили поне финансовото положение  Peace

За филмчетата - Лори гледа много - Айнщайн, Мики Маус, Мечо Пух, а от скоро по неволя Бейби ТВ /понеже майка и направи нещо и сега колонките на комп не работят  Embarassed/

ВСТ,страхотна е новата ти прическа.Добре,че са снимките,да те видя по-добре Grinning

Joy
Блан, Елфче, благодаря ви   bouquet Незнам дали е толкова страхотна, но този път е много лесна за подръжка  Peace

За ББ - ами незнам, напоследък гледам рядко тв. Определено танцуващото шоу ще ми е по-интересно, но незнам дали ще го направят като хората. Има едно предаване - Мислят си, че могат да танцуват - е, това го гледам с невероятно удоволствие всяка вечер като заспи Лори. Много са готини  Peace

Аз сега се чудя дали няма да останем без сушилня - издава много странни звуци  Thinking А какво ще правя без нея като нямаме простор, незнам  Sad

# 218
Здравейте!
Elwing, много неприятно, че са ви откраднали колата. Че няма да я намерят, няма, ама дано поне ви я изплатят подобаващо  Peace. Каква беше?
Мама Марго, бързо да ти се оправя кръста и по внимателно с "гимнастиките"  Wink.
Ние на последък сме на вълна "Шрек" и много гледат, особено Боби, едно детско, което веднъж даваха по БТВ. "Спирит" се казва, за едни кончета  Peace.
А, аз какво печеля, за това, че надписах снимките  Rolling Eyes. А, пък Блу я няма на нито една снимка  Rolling Eyes. Що не я снимахте, бре?  Crossing Arms
Отивам да потренирам малко.

# 219
  • София
Здравейте и от мен!
Ние сме в предстартова треска - утре сутрин с бодра крачка, ново ясленче ще плачка  Joy
чак го ударих на поезия.
В крайна сметка аз съм с възпален синузит и се лекувам с....кайсиева ракия  Mr. Green
Елфче съжалявам за неприятностите, дано нямате много разправии със застрахователите.

Четох четох никъде не видях някой да е зарибен от Тононурката Фракин /Костенурката Франклин/, но ние вече сме с три диска с по 15 епизода, които се въртят нон стоп от сутрин до вечер и най-вече Митко е научил и пряката реч  hahaha Иначе сцените са познати - щом посегнеш към дистанционното и следва боен вик: Фракииииииииииииииииннннннннннннннннн!

Добре че имам телевизор в кухнята. Но онази вечер това се усетих - 2-годишният ми син опънат на спалнята гледа Франклин на големия телевизор, ние с баща му свити на кухненското диванче гледаме на 14 инчовото Нео. Е, не знам след 10 години може и там да не гледаме  Mr. Green

# 220
  • у дома
опа! ето ме  Mr. Green ние бяхме извън софия за два дни и хубаво си отпочинахме и наспахме  Mr. Green

малииии изпуснала съм бая почерпки и парички, пфууууу  Crossing Arms добре, че бях изпратила снимките на marulka, иначе чак тази вечер щеше да ви се отвори парашута  Joy hahaha

Elwing, нЕмам думи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire каква беше колата?

# 221
Привет и от мен....
На 2 на 3 прочетох страничките назад............то било голяма веселба,почерпки...Дани ви е подкокоросала да слагате очилата и по леглата  Party
Така, сега да се отчета-на Общият РД събрахме 122.50лв.Казвайте дали да ги пращам или да си направиме и Коледно парти на което също може да посъберем нещичко и да изпратиме паричките на куп за празниците?
За партито-беше супер,успяхме да си поговорим,а дечицата си играха самостоятелно и почти никой не плака. Peace

За снимката която споменавате-предполагам тази с балона-(не знам кой ви подведе първи-май Елфчето)....обаааачеее е ужасна.Аз нахилена,лицето като Луна,двойна брадичка и т.н. Sick

Много съжалявам за колата на Елфчето....,дано ви я намерят,че май бая се чака за обещетение от застрахователите. Praynig
На мама Марго пожелавам със снега да дойдат и по-лесните,щастливи и безпроблемни дни в Канадско. Simple Smile

После ще попиша пак,че гледам както и вие едновременно ББ4,Денсинг старс ,чатя и дори се опитвам и да гладя.

П.П в събота вечерта и в неделя вечерта(въпреки че бях с Марти) хубавичко му отпуснах края..... Crazy

# 222
Само да се разпиша с едно Привет Момичетааа! Тук ми е лудница с американския гост..предполагам все някоя е гледала новините по БТВ където го показах мъничко. Малкия пак е с хрема и кашлица и пак сме със сиропите така че...това ни беше с яслите.
Ще пиша пак скоро...надявам се с хубавите новини за книжлето си. Още е в печатницата.. newsm78
Топли прегръдки за Лека нощ!

# 223
Признавам без бой че имаше известно напрежение в тази област  Blush,но истината е че станах рязко от неподходящ стол и така се повредих  Rolling EyesВече съм по добре ходя без помощ,даже разходих Елица сутринта близо 3 часа .
Най накрая снимки !!!!Марулче,Елфче благодаря! Hug
Елфче не мога да ти пожелая друго освен по бързо да ви предвижат въпроса с обезщетението ,а на крадците ...всичко изброено по 3  Twisted Evil

Какво е ББ4?  Rolling Eyes
Май съм изтървала новини напоследък  Blush
Мама Галя давай го твоя юнак насам ,някои врати у нас са така боядисани, че имат нужда от сериозно разработване за да се отварят без помощта на всички групи мускули в тялото  Mr. Green
Браво на починалите си,имате нужда ,знам от опит  Wink
Ние сме на Пчеличката Мая,Татко Барба (френската версия),Ну погоди,и разбира се Бейби МакДоналд,това дете така обича крави ,прасета и въобще всякакъв добитък ,че май ще ставаме ветеринари ,но лошо няма.
Ваня честита прическа ,много ти отива !
Шушето пак какви чепици извади.....не е истина и какви хитри физиономийки прави,а Дани на Пепеджинс едва го познах,толкова е порасъл.Ивчо е просто завършен малък джентълмен,а момиченцата са толкова чаровни ,нямам думи,напълнихте ми душата пак,благодаря!

# 224
  • София
Добро утро!

Заветният ден настъпи. Тръгваме за яслата. Стискайте палци. Калоян е много ентусиазиран, да видим докога ще му е ентусиазмът.  Wink
Малко ми е едно такова никакво, но определено това е по-добрият вариант за детето. Както и да е...ще се отчитам после. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт