Общ Рожден Ден ще има! Съмнявате ли се в АВГУСТовската дружина!?

• 12 959
  • 310
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз на Иво за Ам-гъл му казах, че е бебенце, за да не се плаши  Mr. Green , ще му изкривя представите на детето.  Crazy Blush Спането и без това не му е спокойно. Иначе при нас минаха мании на Ледена епоха и Шрек.  Crazy Наизуст ги бях научила, при това - недублираните Laughing то понеже много сложно   Joy Хари Потър и аз не съм го гледала, но четох книгата с голям кеф  Blush Тази Дора за сефте я чувам.
Мама Галя, мъжо си дойде, като чудо по-рано днес, навивам го да качи снимки сега като стана от компа и утре може да ви огрея с моите мижави бройки. Оказаха се 7-8  bowuu

# 196
момичета,кажете ми спешно лека и читава антивирусна, че.... #2gunfire

# 197
  • София
Велмар, ние сме с НОД32, ама нямам представа добра ли е, лека ли е   Rolling Eyes

# 198
Ей най сетне ви прочетох,но не се знае може от толкова четене да си сложа очила и после....  Mr. Green
Аз за жалост липсвах пак поради здравословни причини,нещо здраво ме е захапал куцуза и не ме пуска  ooooh!
Тъкмо ми мина зъба и сега ново 6 ,сецнах си кръста и 3  дни бях инвалид сега се движа ,но трудно,а дългото седене и много мъчително...,просто нямам думи ,толкова съм уморена от болката ,от 30 август все нещо ме боли и то яко...
Оплаках се  Embarassed
Сега искам да честитя новата бременност на Мария (Айла) ,толкова се радвам и наистина и се възхищавам за силите които намира в това крехко телце  Hug дано мине леко и да се радва на здраво бебче!

Искам да честитя на патерица годишнините на Бени и Валката,пожелавам ви много да се обичате ,да не забравяте никога какво ви е събрало и винаги да помните само добрите моменти!   bouquet

Бубче ,много криво ми стана и като те прочетох ,но съм сигурна че ще намериш сили да се пребориш,ти винаги успяваш,гледай да сте здравички с Ина ,не се натоварвай с лоши мисли ,понякога нещата неочаквано се оправят,прегръдки и на сестра ти и наистина ще се моля детенцето и да се оправи  Praynig
Ако имате нужда от дрехи,лекарства или нещо друго с което мога да ви помогна сега пиши ми !!!

Мис моите съболезнования за вуйчо ти ,но аз вярвам че добрите хора никога не ги губим завинаги,след като дойде нашето време пак сме с тях  Hug Hug Hug

На всички болнички ,да знаете съчувствам ви и се моля и вие бързо да оздравеете и темата да е така весела както в последните няколко страници  Hug Peace

Ние тук чакаме снега  Mr. Green,чудя се дали да не купя кънки за лед на Ники вместо ролери ,както той иска,първите ще са по дълго в употреба  Wink
Освен че ходя като 90 годишна ,нещата поне във финансов план се по закрепиха за момента,получихме тук и някои оферти и ако е рекъл Господ се надявам скоро да сме по добре.
Днес си купихме пердета за детската стая ,нещо ни омръзна да гледаме луната и прелитащите самолети ,много са свежи от ИКЕА :
http://www.ikea.com/ca/en/catalog/products/20124033
На живо изглеждат по добре  Peace
Иначе ходих и на първата родителска среща на Ники тук.Учителката му е една млада еврейка ,на не повече от 25 г, много ентусиазирана ...да видим  Thinking
Не бях много очарована как след един въпрос може ли да променим съчинението за домашно което започва :"Ако загубя големия пръст на крака си ...",с нещо друго защото идеи на тази тема нямаме ,тя ми обясни че няма нищо против ,но когато попитах ,а как върви Ники в училище ,тя отговори :"Много време отделихме на Ники "  Shocked ,явно все пак въпроса ми не е бил по вкуса и  Wink
Очевидно трябва да свикна че тук да си учител не значи че ти пука за децата.
През ден през два ме рекетират и от разни организации намерили училището като лесна примамка за пари,но какво да се прави ,явно нещата няма да са много по различни от БГ.
Еличка милата още се бори с никнещите кътници ,днес успя да заглуши дори Бохемска рапсодия ,когато и отказах да я кърмя ,много ме болеше кръста за това упражнение.
Като цяло обаче нямам оплаквания,любопитно,чаровно и много сладко дете е ,чак се притеснявам понякога като е толкова хубаво да не е на лошо....ей такива глупости си мисля,хубаво че поне не ги сънувам  Tired
Хайде дайте снимките ,да спра да пиша де...

# 199
Като най-ранобудна, да се погрижа за събуждането
http://gsm-3923.yoosms.com/
за закуската

и кафенцето

Мама Марго - то за чете нищо тия дни в кулинарната надпревара, по скоро за разглеждане - седиш  си, гледаш и трупаш калории.
Честити ви нови перденца за детската. Харесаха ми на картинката. Радвам се, че си се оправила със зъба, обаче с кръста - кофти.
Очевидно учителстването във всяка държава вече се е опорочило и последната им грижа са децата.
Радвам се да чуя, че финансово нещата се развиват вече както трябва, че то си е страшничко иначе в друга държава и с парични грижи и деца.
Бързо израстване на кътниците ви пожелавам, че ако са като на Митето - не ви завиждам.

Така като ви чета, доста от децата не са се озъбили с всички 20 зъба - ние поне това свършихме като хората, преди да стане на 2 годинки. Беше ад, но свърши слава богу.

И аз в очакване на снимки ще зяпам в монитора и ще тероризирам клавиатурата.

# 200
Добрутро и от мен! Laughing

MamaMargo, а я кажи от какво са тез болежки в кръста...от годините не е, така че... Mr. Green Дано това да са последните неприятности вече и скоро да пишеш само колко добре се чувствате в сбъднатата ви мечта. Hug Перденцата наистина са много сладки, а темата на съчинението е просто без коментар....това със сигурност е свързано с обучението към толерантност, но все пак е доста странна... #Crazy

А гого тази сутрин се събуди в 6 ч. с крясъци: Иккаааамм козана! и добре че баща му се сети след 10 мин, че това били кроасани, че скоро цялата къща щеше да е на крака... Mr. Green

# 201
  • софия
добро утро  Hug
последната страници само черпни,но ефект -нема!повече папу на аванта да не слагате  Naughty
марги,радвам се,че вече сте о.к  Hug!а,кръста как го сецна  Wink...
само да ви кажа,че онази вечер аз си заспах с детенце,а пък вие явно сте се правили на учителки и мед.сестри  Joy
по въпроса,за филмите  ooooh!...не ми се разправя този "кунгфу панда" по колко пъти на ден се гледа.и тя със ставането започва като али да повтаря до втръсване ,че иска филмче,но тя повтаря  smile3514 М-Е-Ч-ОООООООО!
та мисля да сваля сега,за дора  Laughing
айде лек ден от мен

# 202
  • софия
МАЦКИ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 203
  • варненка от София
Мацки, сега ще кача снимките на Блу в албумчито, че да се успокоите. Вчера бях зарината от работа и проста нямах време за снимки, но пък добре почерпихте  Mr. Green
Хубавите неща стават бавно!

Относно филмчетата ние въртим всичко възможно, има над 20 диска и просто няма време да ми омръзне. Горещо ви препоръчвам Алиса, Пинокио, Снежанка, Пепеляшка. Анимациите на Дисни, много са красиви, с много песнички и детенце танцува и се радва много. Друго любимско е и Шрек, а тук в София гледа за Доналд и за Гуфи.

На Пиксар нещата също са суперски и аз си ги гледам, особено любимо ми е Таласъми ООД. Но стига филми, отивам да качвам снимки.

Насам, народееее, топли снимки, парят! не съм ги надписала, някоя добра душа, ако има време може да го направи.  Blush

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 11:13 от marulka_s

# 204
  • София
И за се включвам с "хубави" вести - откраднали са ни колата тази нощ  Tired Да им изсъхнат ръчичките и да станат импотентни!  Close За първи път си позволявам да проклинам. Дано ми простите. Колата е застрахована срещу кражба, ама ми и много криво.
Марго, дано няма повече неприятности при вас, че много ти се събра!  Praynig Hug
И аз имам качени снимки вече на компа, остава да се преборя и с новата Снимка.бг, която остаря, аз докато я сефтосам.

# 205
Марулка, благодаря, че задоволи любопитството ни. Знаех си аз, че с блага дума и топла храница могат да се постигнат чудеса. Определено е било весело. И определено моите двама кавалери щяха да се чувстват превъзходно в толкова изискана женска компания, ама не било писано.
Ще бъде добре, ако някой надпише снимките,  че не познавам някои от мамите. Имам си и любима снимка вече  Wink

Елфче, ръцете да им изсъхнат, дано. Безобразие. Новата снимка.бг е по-лесна от старата и могат да се качват по много снимки накуп.

# 206
Elwing , направо нямам думи... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Това нали е колата, която таткото ви много харесваше и отдавна искаше...

започвам със снимките...

# 207
Ауууу ужас  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Елфче, евала мило, че сте я застраховали поне  Hug

# 208
  • гр.София
 Леле, и аз се ядосах  и ще го ползвам за пръв път -  #2gunfire

Марулка-  bouquet. Сега ще погледам.

Валка, това пусто списание,поне не дадоха ли резултатите от конкурса?!

# 209
  • София
Благодаря ви за пищовите  Hug Да, харесваше я мъжа ми, ама какво да се прави. Така е в нашия любим квартал  Tired И моите снимки са качени вече. Ама и те не са надписани.

Общи условия

Активация на акаунт