Общ Рожден Ден ще има! Съмнявате ли се в АВГУСТовската дружина!?

• 12 961
  • 310
  •   1
Отговори
# 180
Mama_Galia_66, може ли така, бе жена...цял ден съм на солетки, защото явно все пак Т и разтройството на ГОго са вирусни и така и аз, и татито сме с разстройство и повръщане. И влизам аз тук за морална подкрепа и какво да видя - ядене, пиене и секс.... #Crazy Mr. Green

И аз много, много ви завиждам за хубавото изкарване и искам пак среща... Crossing Arms

Дани, знаеш ли какво разбрах в началото като прочетох поста ти...нали беше много щастлива, че си купи нови слънчеви очила (и аз реших, че имаш тях предвид), но понеже вече няма слънце, затова си ги носиш само вкъщи и т.н...... Mr. Green При второ четене вече схванах... Mr. Green

# 181
  • гр.София
 Ни снимки, ни вечеря...

Водихме Пепи на един РД в Арена-Младост, зарязахме го там и отидохме до Камбаните. София беше много впечатлена. Аз също-голям резил,че ходя за първи път.

# 182

Слагам масата.Десерти няма да предлагам, че баш кулинарите не мога да впечатля.... BlushДано да има и кой да седне... Rolling Eyes,че явно фотографките не ги блазни..... Sad
Сега ще се чудим как да ги подкупим newsm78

# 183
Салата,

ракия,

вечеря

и за днес приключвам с изхранването ви.

Ще си отмъстя със снимконеподаване следващия път  Naughty

Децата ми скъсаха нервите днес и започнах да раздавам пижамите.
Вярно, че съм изнервена от недоспиването, ама и те се държаха криво, като за световно.
Митето вече  отмърка, остана ми още един звяр за приспиване и точно в този момент оценявам жеста на мъжа ми да остави кучето на вилата до утре сутринта, та една грижа отпада.

# 184
Вермар, много сме единодушни, че и едно и също сме сготвили  Joy
И аз отрязах десерта - да си дояждат тортата  Crossing Arms

# 185
Вермар, много сме единодушни, че и едно и също сме сготвили  Joy
И аз отрязах десерта - да си дояждат тортата  Crossing Arms
Тъкмо и  аз щях да пиша същото Joy Дублирали сме се в  менюто.Ама вече не знам с какво може да ги омилостивим.Това си е абсолютен игнор Crossing Arms.Не е честно...

# 186
Ей, цял ден на работа си мисля че ще гледам снимки като се прибера. Crossing Arms Ама сте много хубави всички. Hug
И каква женска компания се е събрала. Ивчо да не отсрамваше сам мъжката част от групата. Wink

# 187
  • София
 Joy много е апетитна темата напоследък  Laughing
Анди, бързо да се оправяте всички!  Praynig Peace
Кайли, освен споменатите вече татковци, имаше още двама мъже - Миташки и Дани на Пепеджинс  Simple Smile
Блан, камбаните още ли се седят? Ходила съм доста отдавна и се чудех дали някой ги поддържа, но явно да.
Я да питам нещо много умно - давате ли на децата да гледат Властелинът на пръстените? Иво миналия път много се впечатли, само повтаряше колко е страшно, но не се отлепя от ТВ. Сега също, ама на моменти на мен ми е гадно за гледане, та май не е редно да гледа и той  Rolling Eyes

# 188
Елфче- срам и позор- и аз не съм гледала тия актуални Властелини , Хари потъровци и т. н... Crazy  А и вкъщи мечтаем да гледаме новини на големия телевизор, койот е окупиран от Дария.Там излъчването е на repeat track Пипи дългото чорапче, Ну погоди, Пчеличката Мая ooooh!
С удоволствие  бих й пуснала дори и филм на ужасите ако й хареса Sick,само и само да престане този постоянен тормоз   с гореизброените филмчета и да разнообразим Blush

# 189
Елфче, вашия тате случайно не се ли прибра, да качи снимките  Thinking За Властелина - нямам идея става ли за две годишни, защото не съм го гледала. Спи ли ти спокойно слъвчицето след това? Ако спи - мисля, че не е страшно.
Велмар, заменям 4 годишен принц, гледащ непрекъснато само Трите прасенца и Червената шапчица, за двегодишна принцеса, гледаща Пипи и Пчеличката Мая.
Митето преди година упорито се очертаваше като телеман, обаче напоследък освен музика, друго не гледа, а за цяло филмче - забрави. Не знам да се развам ли или да плача. Друго си е, все пак, за си осигури човек 30-40 минути спокойствие, че стоенето нащрек 24 часа в денонощието ме влудява.

# 190
Малииии днес цял ден софри и чудеса, а снимки йок  Crossing Arms

Иначе и нашия ТВ е окупиран, нищо не съм гледала не помня от кога.....Направо откачам още с отварянето на очите си към 7:00 и се почва - айде Дора, айде мамо пускай Дора (Dora the Explorer) Направо от таз ТУдора вече откачам  #Crazy, сега сме на нея вълна заедно с Телетъбисите, Татко Барба и Червената шапчица....вече ги знам наизуст  Crazy И тая вечер с татито уж филм си дръпнахме да гледаме след като заспи тя, но ето на тя още гледа и не е заспала... за разлика от милото  Joy hahaha

# 191
Валка, Дора от нета ли дръпна или   го купи на диск?Племенничката дето  е във Франция е луда по темата , та и Дари прихвана Crazy
А за мъжо, какво да ти  кажа- слагай очилата Joy

# 192
Elwing, когато започна, Гого видя Ам-Гъл и започна да обяснява: Мамо, тоа плаши! Shocked, така че бързичко го сменихме...но направо ме изуми, досега никога не е имал подобна реакция. А и по принцип не му пускам детски, но тези дни е гледал Мечо ПУх при братовчедка си и само това повтаря...

# 193
И Тони обича да гледа филмчета. Grinning На компютъра - "Татко Барба"- на френски (Валка ако го имате на български давай насам), " Весели крачета" - за едно пингвинче, Телетъбисите. На ДВД-то гледа  "Въздушния Бъд"- 3 епизода, "Том и Джери", "Крокодила Гена" като сам си сменя дисковете и само ми подава дистанционното да  ги пусна. Но обикновено върти един филм по няколко дни, а в повечето случаи филма е като фон на играта, но не може да се спира и да гледаме ние каквото решим. ooooh!
Още се надявам на снимки тази вечер. Но може и да остане за утре сутрин.

# 194
Аааа Кайли и ние на френски го гледаме...надявам се от толкоз гледане най-накрая да го науча тоз език  Laughing

Анди, прав си е Гоги, тоя Ам-Гъл и мен ме плаши  Laughing

Велмарче, от Замундата го дръпнахме, ако не го намериш свиркай ще потърся линковете  Wink
А за очилата късно е чедо да ги слагам...като го гледам тука как се е надупил и обърнал към стената, едвали му е вече до моите цайси  Laughing По мое усмотрение поне втория си сън сънува вече... Пък мОе в него да е с някоя чужда кака с цайси, за ко да му развалям на човека рахатлъка   Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт