Общ Рожден Ден ще има! Съмнявате ли се в АВГУСТовската дружина!?

• 12 962
  • 310
  •   1
Отговори
# 165
Дани, нЕма кво да го мислиш. Слагай очилата и действай  Laughing.
Партито беше наистина екстра. И аз се радвам, че се запознах лично с Марулка, Албенка и pepejeans. Аз почти си бях без дете. Тя Боби си е супер, та успях да си побъбря сладко. Сашко после се зарадва на тортата, та всички сме доволни  Laughing.
Сега и аз като вас ще се наредя да чакам снимки  Crossing Arms  Wink.

# 166
  • София
 Joy страшни сте!  Hug И аз си имам очила  Sunglasses  Laughing Снимки явно утре ще се гледат. Среща не разбрах кога - след 11-ти?  Simple Smile Ще гледам да си осигуря детегледачи, че иначе няма да мога да ви видя нормално, както стана и днес.  Rolling Eyes Даже и биричката на Симо не съм забелязала  ooooh! Crazy И понеже съм клюкарка - коя беше едната от каките? Тази, мулатката. Много ми е позната от някъде, но с Блан не можахме да се сетим откъде.

# 167
Е само аз ли си останах на сухо тая нощ, като си нямам очила  Crossing Arms
На мен не ми е позната каката  Thinking

# 168
  • София
Вст, то и аз най-вероятно ще остана на сухо, че нещо хич ми го няма мерака в момента Blush Само с очила не става  Joy
Лека ви нощ!  Heart Eyes

# 169
Само с очила не става  Joy

Joy
До сега се смяхме с татито, че тъкмо докато ви го пишех, той тръгна да си ляга и ме попита дали няма да си лягам и аз  Wink Ама пък и на мен страшноооо ми се спи, да не повярва човек, че е едва 1 ч.  Embarassed
Сладки сънища и от мен  Hug
И дано фотографките се смилят над нас  Hug

# 170
  • Sofia
А ле-ле, аз пак изпуснах голямото парти. То като чете последните страници, хич не ми се връзват за темата "родени 2006", а по-скоро "ХХЛ" Joy Joy Joy Дай биже всекиму.
ВСТ и аз имам очила, ама си пратих мъжа в ЮАР и сега съм си само по очила.........остана ми да ви чета и да ви се радвам!
Блу, ей от мен и пусни 200 снимки Hug

# 171
  • гр.София
 И моят човек ме харесва с очилата с диоптрите. Пък то било фетишизъм Joy някакъв.
 На следващата среща-всички с очила,че съм любопитна,как изглеждате.

Аз съм си сама тази нощ с децата. Гледам някакъв шашав филм с Джони Деп,дето не прилича на себе си.

# 172
  • варненка от София
То и аз съм само по очила, останалото ми тековинка е у Варна Blush. Детенце спи а аз кво се кумя още не зная newsm78.
А, да, исках да кажа, че снимките от Блу са и при мен, нооооо, много късно бе Tired, хайде една ви мятам, за да спите спокойно, кой с очила, кой по без.... Mr. Green

# 173
Я, Марулка се смилила - боже, каква торта, каква вкуснотия.
Много сте свежички всичките. А за тази изложба от моми, моите юнаци могат само да съжаляват  Wink

# 174
Подмаз, подмаз, цяла нощ не спала, пекла кифлички

само си ги притоплете, моля, че докато станете, ще са изстинали

и кафе машината е заредена.

Блу, Елфче и кой още от снимащите - хапнете, пийнете и се смилете над любопитните ни души  Praynig

# 175
Благодаря за пожеланията!  Heart Eyes

И ние сме станали в ранините и  чакаме още снимки като мама Галя smile3508 Мисля, че подмазката трябва да мине и да се приеме моментално.... само като гледам какви неща е спретнала в тоз ранен час   bouquet Тъй че давайте снимките  smile3534

И направо ме замислихте едни очила ли да взема да си сложа...  newsm53  Joy

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 08:24 от val_stef

# 176
  • София
Добро утро на всички!

Страшно ви завиждам за прекрасния рожден ден, щото при мен детето се оправя - пу пу, ама аз макар и с очила с диоптри от 25 години не само, че не намазах, ами съм и болна  Sad И то качествено. Сега се наливам с някакви прахове, ама нищо не става.

# 177
Май са още гладни девойките.
Подмаз, подмаз - с топла супичка,

манджичка,

и десерт, естествено

Дано това стига, че ми писна цял ден над котлоните да стоя  Wink

Моите хора се прибраха от вилата в ужасно настроение. За капак на всичко, не са взели кучето и са забравили половината зеленчуци, които съвестно брах и сортирах два дни.
Митето не е спрял да реве от два часа - ей така просто на инат. Добре, че от недоспиване съм пооглушала и ме е хванал непукизма, че иначе имаше да пази стената наказан цял ден.
Имам малка светлинка в тунела - утре идва да кандидатства за обучение и работа една девойка - стискайте ми палци Peace

# 178
  • гр.София
 Мама Галя,стой на котлоните,че много вкусно готвиш. Направо ще събера домочадието около монитора.
 Снимки не чакам ( Тази,дето е пуснала Марулка е страхотна-Истинско женско царство!), понеже каквото е трябвало съм го видяла наживо Simple Smile

Милена,хайде,свърши ли ти нощното парти? Разкажи нещичко!

# 179
  • София
Леле, мама Галя, стахотни софри си наредила  Laughing Само дето аз не мога да сложа снимки сама, а мъж ми го няма  Blush
На следващата среща-всички с очила,че съм любопитна,как изглеждате.
тогава да няма мъже, че току-виж нещо им станало  Joy hahaha
Ама вярно на тази, дето е сложила Марулка са само жени, плюс главата на Ивчо  Joy То и без това момченцета бяха малко.
А ле-ле, аз пак изпуснах голямото парти. То като чете последните страници, хич не ми се връзват за темата "родени 2006", а по-скоро "ХХЛ" Joy Joy Joy Дай биже всекиму.
така е то, Дани щом почна да пише пак  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт