Общ Рожден Ден ще има! Съмнявате ли се в АВГУСТовската дружина!?

• 12 972
  • 310
  •   1
Отговори
# 150
Ами аз без Лори най-вероятно няма да успея, има вероятност татито да замине, така че сме си комплект. Ако сте без деца ще чакаме следващата среща.

# 151
Аз започвам да подгрявам
а и е добра занимавка чашката докато чакаш СНИМКИ Mr. Green

# 152
  • софия
аз не мога другия уикенд.баба лу има р.ден в събота.а после започва октомври и аз на 11 има р.ден ...ставам на 33,може да черпИМ,след това на едно парти  lalalala Wine Glass Drunk cheers smile3546

# 153
  • софия
и аз вече съм го ударла на пушене с биричка и чакам блу Grinning и пепето  Grinning

# 154
и аз вече съм го ударла на пушене с биричка и чакам блу Grinning и пепето  Grinning
Ей, не те е срам... А на  партито се прави на праведна, а  Crossing Arms
( лелееее, ще ни баннат за спам Blush Блууууууу-  давай снимките, вече пълним сметката ти.Смили се над нас Praynig)

# 155
  • варненка от София
Аз пък така без мъж нали съм икато казахте твърдооо....., недейте така бе дами, едни пикантни работи в главата ми нахлуха!

Много беше приятно, хареса ми, харесахте ми, страхотни деца, страхотни майки, ако става нещо до 15-ти октомври, мое и ние пак с кака Стефи да додем  Blush Та ви накърти от нас Mr. Green

# 156
ей- гледай какви работи  ти се въртят в главата.... Embarassed Хапни малко торта и си лягай.ТО и аз май така ще направя, 4е взе да ме хваща виното.. Crazy и не знам дали ще до4акам фотографките.Моят мъж спи  на дивана Mr. Green Та- и аз съм като теб Joy

# 157
  • софия
анО,правя очи,бе мацка  Flutter
марулка,айде ,ще се черпим,за мойто одъртяване  Rolling Eyes

# 158
  • софия
Моят мъж спи  на дивана Mr. Green
по едно време си мислех да седна да му направя компания,за по един бирок  Joy

# 159
Е- що не му направи....ТОй  се отчая човека  и това ще му е първо и последно присъствие по такива мероприятия. Нямаше да се дърпа Peace А така  -умря от скука.Нали е с мен и не смее да гледа по чуждо Wink, и компания си нЕма ( на Ваня мъжо й по-срамежлив от моя.... Joy).Та- се чуди кво да прави  2 часа там.Само дето  се сконфузил че сръчкал Пух и я объркал за мен.... Embarassed
Уф- млъквам вече Sick и оставам  няма докато не пристигнат снимките Sunglasses

# 160
  • гр.София
 Велмар,ако го водиш по-често,ще свикне и ще му хареса.
 И аз му завидях за биричката Simple Smile

# 161
  • софия
и аз,ще слагам найа да спи и ще видя дали и аз няма да се умъртвя до нея...,а татито ме чака,че от два дни голям мерак го гони(понеже вече трябва да ходя с очила и вкъщи си ги нося,но навън ме е още нещо срам)  явно имал човечеца разни такива фантазии и днес сутринта ми разказа,за какво бленувал  Joy hahaha аджеба

# 162
Цигари, бири, торта, вино, твърдо, малей, какво правите вие по нощите  Thinking
А фотографките никакви ги няма - дали ще ни измъчват до сутринта, да почна от сега да приготвям закуски и кафета за подкуп  newsm78
Без да се заричам, но другата седмица нямам нощни смени - само една-две дневни и ще следя идеите за среща. Обаче съм с ремаркетата, че няма кой да ги гледа.
Дани, това за очилцата си е фантазия /призната или не/ на поне 80% от мъжете.

# 163
Не искам да  ви отчайвам, но Блу  изчезна и от кюто.... Rolling Eyes Какво друго ми остава освен да  си сложа очилата и да ходя да будя мъжо Mr. Green

# 164
Какво друго ми остава освен да  си сложа очилата и да ходя да будя мъжо Mr. Green
Joy Joy Joy
Останахме си без снимки, ще се надяваме утре да започне приятно денят  Wink
А моето диване още не е заспало и като я гледам няма такива намерения  ooooh! А утре трябва да я будя по-рано и незнам как ще стане  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт