Общ Рожден Ден ще има! Съмнявате ли се в АВГУСТовската дружина!?

• 12 976
  • 310
  •   1
Отговори
# 135
Блу каза "ще има да чакате" Mr. Green Трябва да я омилостивим някакси.... Thinking Ще я питаме за тарифата на снимка Laughing

# 136
Как мина купонът? Много ме е яд че не успяхме да се домъкнем и ние. Чакам снимки. Hug

Блу  Praynig моля те.

# 137
  • софия
партито беше връх  Grinning!одумахме тези които не дойдоха,разпихме се,децата на самотек оставихме,абе с две думи поживяхме си  smile3533 smile3534!

# 138
  • софия
тя блу си каза,5лв. на снимка  Laughing

# 139
  • София
И аз да кажа, че беше много хубаво и се радвам че се видяхме  Simple Smile Беше ми приятно да се запозная с Шушето, Деничка и Дани и сладките им мами  Heart Eyes Мама Галя, имаше наистина торта в повече, дадоха ни и за вкъщи Crazy, ако бях прочела по-рано можеше и да ти донеса едно парче.  Rolling Eyes

# 140
  • гр.София
партито беше връх  Grinning!одумахме тези които не дойдоха,разпихме се,децата на самотек оставихме,абе с две думи поживяхме си  smile3533 smile3534!
 Joy

И Блу ще омилостивяваме, и Пепеджинс за снимките...

Благодаря на кавалера Ивчо,че ни достави у дома. Почва да ме хваща срам. Ще изкарам книжка направо категория за автобус-че да развозвам августинчета-да си връщам    bouquet

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 21:37 от blanc

# 141
Торта-а-а-а.
Снимки-и-и-и  Cry
Дани, много си лаконична  Praynig

# 142
  • София
Блан, за нас беше удоволствие!  Hug
Снимки аз направих само няколко, понеже се оказа, че си нося фотоапарата, но без батерии  Crazy , добре че Вст имаше резервни  Laughing Ама ще ги кача като се приберем, сега сме на гости на баба и дядо  Simple Smile

# 143
Тя ВСТ, беше напълнила един джоб с резервни батерии /които като никога бях заредила/, ама не направи нито една снимка  Embarassed Апаратчето си отлежа на масата  ooooh! Татито е направил опит за 1-2 снимки и клипче, но или са размазани или се вижда само под  hahaha Та давайте да събираме парички за Блу и Пепеджийнс  Peace, че и аз на тях се надявам.
Срещата беше супер приятна - ИСКАМ ПАК  Embarassed  Laughing Лори не искаше да си тръгва, разсърди се и в колата и направи голяма драма, че трябва да се върнем при дечицата, че й паднало пръстенчето. Ама май не търсенето на пръстена беше повода, а дечицата  Laughing

# 144
  • софия
ами,айде пак среща  Hug!този път без торта,а само твърдо  Mr. Green

# 145
Аз не се шегувам  Laughing Казвайте кога и съм готова - само утре сутринта сме на кръщене, иначе сме свободни  Wink Joy

# 146
ами,айде пак среща  Hug!този път без торта,а само твърдо  Mr. Green
Peace Peace СЪГЛАСНА- С 2 РЪЦЕ!!! Може и без деца..Предлагам да не го гласуваме... Whistling, че губим много време...

# 147
Аз не се шегувам  Laughing Казвайте кога и съм готова - само утре сутринта сме на кръщене, иначе сме свободни  Wink Joy
И аз съм напълно сериозна...А мисля - и останалите Wink Хайде другата събота или неделя- пак.Хем и Дриймсчето ще е на линия с Токи, а и другите ще са оздравяли

# 148
Аз съм на линия и двата дни  Wink   Hug

# 149
  • София
Сериозно ли?  Simple Smile И аз съм навита  Hug Последно - с деца или без?

Общи условия

Активация на акаунт