Наистина това време ни изпоразболя всички.И Вики е сополива, за сега само толкова, надявам се с това да се разминем.
Бързо оздравяване на всички!
- купувахме подарък, че утре сме на кръщене. Сдобих се и с някои материали, че трябва да започвам работа
Аз се притеснявам само дали цялата работа е много законна - разпитах човека вчера, а той не можа да ми отговори много ясно. Каза че за таксата, която му даваме той поема необходимите разходи за страницата, но дали има някакви такси към държавата, казва ли ти някой
Желая ви още дъъъъъълги години да се радвате на прекрасното си семейство.
/
Аз съм подготвила апарата, ама винаги забравям да снимам

То да ти кажа и аз съм доста вързана в ръцете, ама желанието ми е голямо и на дърти години започнах да правя опити да ги отвръзвам
Но определено ми доставя удоволствие и само заради това си заслужава усилията
.Много ще се радвам да се видим.Чудя се дали да не поканя и мъжа ми....
Хем да е масовка там
Принципно си мислех днес да пиша че няма да дойде, защото само съботата ни е деня, в който можем да се видим семейно преди 7 вечерта
.НО - след толк
отписали се по една или друга причина, ще е некоректно....
Взимайте и подкрепление, че да става навалица 
- навярно в чест на празника, така че разчитам да се забавлява детенце и да се приберем изморени от емоции
, щото клубчето ми идва доста далечко, мислех да се пробвам с градски транспорт, но ще трябва да си вземем суха храна за пътя с кака Стефи, освен това имам ужасно много работа, но с едно такси и добрината Блу да ни върне обратно вкъщи и се настроих, че ще дойдем.

чакам с нетърпение да видим красоти.
чак мен ме е яд за рожденият ден,но най важното е да оздравявате бързичко