Общ Рожден Ден ще има! Съмнявате ли се в АВГУСТовската дружина!?

• 12 982
  • 310
  •   1
Отговори
# 120
Val_stef, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bouquet

Наистина това време ни изпоразболя всички.И Вики е сополива, за сега само толкова, надявам се с това да се разминем.
Бързо оздравяване на всички! Peace

# 121
И аз съм болна, ама не е от времето  Laughing От вчера нямам нет и за пореден път установих колко съм зависима от него  Rolling Eyes Поне моята болест няма да ни спре за партито  Laughing
Иначе цял ден сме из улиците  Crazy - купувахме подарък, че утре сме на кръщене. Сдобих се и с някои материали, че трябва да започвам работа  Mr. Green Надявам се скоро да мога да ви се похваля с нашето малко кътче в нета  Praynig Аз се притеснявам само дали цялата работа е много законна - разпитах човека вчера, а той не можа да ми отговори много ясно. Каза че за таксата, която му даваме той поема необходимите разходи за страницата, но дали има някакви такси към държавата, казва ли ти някой  newsm78
Аз пък много се радвам на нашите каки и батковци, незнам защо се притеснявате да ги водите  Naughty Hug

Мила, Валка, честита годишнина  Hug Желая ви още дъъъъъълги години да се радвате на прекрасното си семейство.
/слагам ти тази снимка, че ми напомни на прекрасният ти аватар  Heart Eyes/

А за снимките - ще се надяваме на Блу, както винаги   bouquet Hug Аз съм подготвила апарата, ама винаги забравям да снимам  Crazy

# 122
Мацки, и ние отпадаме - Гого вдигна вчера за 20 мин 38.5 Т и направо изпаднах в паника - надрусах го с лекарства, заспа до 6.30 и днес не е вдигнал. но просто не смея да рискувам.

Пожелавам ви да изкарате много хубаво и да нацункате малките съкровища от нас! Heart Eyes

# 123
  • София
  Аз много се надявах този път поне да дойда, Ники се оправи, но разбира се от сутринта Ваня е с разстройство, надявам се и на нея бързо да и мине, но определено няма да рискувам да дойда.
  vst_80  успех с начинанието, винаги много са ми харесвали нещата които твориш ти и мамите готвачки също, защото аз за съжаление съм схваната в ръцете и нищо подобно не ми се удава

# 124
Много гушки за Гого и Ваня  и всичките ни болнички мишленца:hug: Бързичко да се оправят  Praynig
Айла, мерси, мила   bouquet То да ти кажа и аз съм доста вързана в ръцете, ама желанието ми е голямо и на дърти години започнах да правя опити да ги отвръзвам  Laughing и да се уча сама на неща, от които си нямам и идея  ooooh! Но определено ми доставя удоволствие и само заради това си заслужава усилията  Embarassed

# 125
ПОСЛЕДНО - ще има ли празник  днес newsm78 Да не взема да се изтърся сама..... Confused последо преброяване, момичета.... Hug
Хайде, че ще хартиса много торта и ще развалим  фигурите Joy

# 126
Велмарче, аз съм с теб, мила  Laughing Моята фигура няма на къде повече да се развали, така че няма страшно  Embarassed

# 127
Ванче Hug.Много ще се радвам да се видим.Чудя се дали да не поканя и мъжа ми.... newsm78 Хем да е масовка там Joy Принципно си мислех днес да пиша че няма да дойде, защото  само съботата ни е деня, в който можем да се видим семейно преди 7 вечерта Crazy.НО - след толк Crazy  отписали се по една или друга причина, ще е некоректно.... Rolling Eyes
Така че- там сме Peace Взимайте и подкрепление, че да става навалица Grinning
Между другото Дари днес реши да спи...( и още спи) Thinking- навярно в чест на празника, така че разчитам да се забавлява детенце и да се приберем  изморени от емоции Peace

# 128
 Joy Joy Joy
Ох, как ме разсмя само  Hug Май като гледам може и да сме си само двете  Rolling Eyes Иначе и нашето тати ще е с нас - нали ни е шофьор  Laughing Така че ще си правят компания  Peace

# 129
  • варненка от София
Аз също се чудах да идвам ли newsm78, щото клубчето ми идва доста далечко, мислех да се пробвам с градски транспорт, но ще трябва да си вземем суха храна за пътя с кака Стефи, освен това имам ужасно много работа, но с едно такси и добрината Блу да ни върне обратно вкъщи и се настроих, че ще дойдем.

От сега Шушето е завикала ден ден Тушето, за това да сме на ясно, чий рожден ден празнуваме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хайде отивам да правя сандвичи за из път, че след малко ще трябва да тръгваме.  Joy

# 130
добре, че отворих темата и се уплаших, че няма да има общ РД, а ние се подготвяме да ходим
Сега правим финансите, тати иска да ходим да вземем една плазма и ще ни докара, да не взимаме отново такси в тази посока днес. Цунки, нали ще има празник

# 131
pepejeans , ще има разбира се Hug Очакваме ви Party

# 132
  • София
Ааа, не сте само вие, ние с Блан идваааме  Grinning

# 133
Завиждааааам, много ви завиждам.
Елфче, бъди приятелка, донеси на прибиране едно парче торта  Laughing

# 134

Вал,Честита годишнина!Пожелавам ви още много години така да се обичате и да имате хубави поводи за празнуване! Е ще се радваме на още една мома за другият ни мъж Wink Joy Heart Eyes

Албенка,Честита годишнина и на вас!(с малко [/color]закъснение)Много любов и разбирателство ви желая!
   Благодаря ви много за пожеланията,и аз се надявам да се роди бебчето по рано,че осми много далеко ми се струва Rolling Eyes
  vst_80 успех с начинанието Peace чакам с нетърпение да видим красоти.
  Много болнички Sad чак мен ме е яд за рожденият ден,но най важното е да оздравявате бързичко  bouquet
  Хайде ще чакам снимчици да гледам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт