Общ Рожден Ден ще има! Съмнявате ли се в АВГУСТовската дружина!?

• 12 986
  • 310
  •   1
Отговори
# 105
Децата и тате оздравяха, сега са озверели от глад и ще ми изядат ушите.
От сополи покрай захладяването се отървахме /иска ми се да си мисля, че имам заслуга за това със закаляването през лятото/
Моята бронхопневмония нито минава, нито дава изгледи на излекуване, във вторник ще навестя личната за повече информация.

Чак ми се реве от яд, че не мога да дойда. Добре, че не навих децата предварително, а оставих идването да е изненада. Че иначе днес щяха да опищят главата на баща си, а него хич го няма по такива мероприятия.

Да ви се оплача - Митето е станал невъзможен - като не стане неговата, сухия му рев и дране може да продължат с часове. Крайния резултат - мама с главоболие, Милен - изнервен на поразия, а самия Митко - с прегракнало гърло. Тоя инат взе вече да ми идва в повече.

# 106
  • гр.София
 Ади,елате,разбира се!( Не го казвам заради парите!)

# 107
  • София
Ей, значи  Sad Тогава задължително ще правим друга среща скоро. Чакаме Пепи и Боби днес!  Simple Smile Дано и Ния получи позволение за идване!  Praynig
Аз пък да похваля Иво, че седя и гледа кротко някакъв филм, не детски, по ТВ, докато аз поизчистя. Или нещо се е объркал, или ми става по-дборо детето.  Simple Smile

# 108
Наистина гадното време ни изпоразболя. Sad
Аз днес съм се хванала да чистя, подредих дрехите на Тони като извадих есенно-зимните, а летните прибрах. Като гледам няма да стане толкова топло че да го пусна пак по къси панталони. Сега оглеждам с какви дрехи разполагам и какво трябва да купя допълнително за да имам резерви за яслата. Решила да не нося памперс, (понеже вече не ползваме) а повече резерви за смяна в началото ако има фалове.
Следобед ми предстои да печем чушки на терасата, а утре съм на работа. Тази дни си постоях в къщи докато не ми беше добре, но другата седмица ми е доста натоварена като смени, а и с писмена работа. Дано да ми остане време да си я свърша спокойно,защото вече в къщи няма да мога да довършвам.
Лек ден на всички! Hug

# 109
  • София
Ние продължаваме да се борим със сополите. Т я овладяхме - вчера и днес не е вдигал, сополи обаче има още. Прозрачни и по-малко, ама ги има. Слагам Виброцил и снощи мама го изкъпа с много топла вода и му намаза крачетата отдолу със свинска мас. Ми колкото и да съм против такива бабешки лекове - имат резултат мдааааа. Сутринта нямаше никакви сополи. Сега пак малко се появиха, та довечера ще приложа същата тактика.

Иначе успях да му намеря платнено елече с цип за яслата по съвет на моя приятелка. И то сравнително евтино. Ние сме си с памперс така че едва ли ще цапа много дрехи. Освен ако лелите не решат да му го махат там.

Валка злато, не е странно да видиш двама млади, които се обичат , но да видиш двама възрастни, които продължават да се обичат е най-чудната гледка на света. Това е моето пожелание за вас!   bouquet Heart Eyes

# 110
  • София
Мда, гадното на това време е, че се разболяват хората. Иначе определено повече ми допада от 40-градусовите жеги.  Blush Но искам есен, а не зима направо Crossing Arms

# 111
Болничките, бързо да оздравяват Praynig
Момичета, аз малко изгубих нишката Crazy
Моля ви  коригирайте , изваждайте и добавяйте хора, които съм пропуснала...
Така! Ето списъка до момента:

Албена- Влади + Деница
Велмар и Дария
Адрианска и Сашко с Боби  ?
Нори и Яна ?
Дани и Найа  ?
Бланк и София( + Пепи)
Пух и Миташки
Елвинг и Ивчо
ВСТ и Лори
Блу и Ния
Марулка и Шушелия
Ммилена + Марти
Пепър?
Цвети и Боян
Анди и Гого
Дано не съм пропуснала някой... Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 12:53 от velmar

# 112
  • София
Елиона писа че няма да дойдат, Дидика също.. Нори и Яна май също са под въпрос, тя нали каза че има някаква работа тези дни. Анди и Гого не ги виждам в списъка, но се надявам да дойдат

# 113
... да видиш двама възрастни, които продължават да се обичат е най-чудната гледка на света.

Ами да пусна една снимка с милото, та да видите какво правят възрастните след 20 години семеен живот  smile3534 smile3534. Чак ме е срам да си призная, че още се обичаме.  Wink

Нана, за какво ви е това елече? При нас в детската е много топло, а пък сега и с новата дограма, предполагам, че ще се сваряват дребосъчетата. При нас поне /докато баткото беше в яслата/ ги оставяха да вилнеят на воля и винаги си го прибирах вир-вода, хем с късо ръкавче.

Мамчета, а в ХЕИ къде се оставя акото за изследвания, че нещо не разбрах какво ми обясняваше лекарката /нали и двамата ми пищяха на главата/ И за колко време става?

# 114
Галя, не е задължително да носиш в ХЕИ.Там е по-тромава процедурата откъм срок.Занеси го в нормална лаборатория.В ХЕИ не занм къде точно се носят.... Rolling Eyes

# 115
Велмар и на мен ми е по-лесно в обикновена лаборатория да го занеса, че майка ми работи в такава, ама направленията ми са за урина, кръв и два вида ако, като едното се носело в ХЕИ.
Нямам спомени да съм правила такива изследвания за Милен  newsm78
Страшно много ми се иска, да успея да стана готова с всичко за 1 октомври и да пусна Митето на ясла, че наистина вече бера душа. Хората Дюканки станаха, а аз свалям по три кила на седмица ей така, просто от умора. /Е, това беше просто споделено не се оплаквам, защото така или иначе имам да свалям още поне 20 докато заприличам на човек и изляза от формата си на футболна топка/

# 116
  • у дома
Галя, не е задължително да носиш в ХЕИ.Там е по-тромава процедурата откъм срок.Занеси го в нормална лаборатория.В ХЕИ не занм къде точно се носят.... Rolling Eyes

не е точно така  Naughty  Grinning

много малко лаборатории в софия правят това изследване, ХЕИ-то просто е сигурно  Peace НО НЕ работят със здравната каса  Crazy от към задния вход на ХЕИ таксата е 8лв и резултатите са готови за ден и половина  Peace като взимах резултатите се оказа, че от другата страна на ХЕИ било 4 лв - предполагам главния вход, който е откъм Сливница newsm78 там се носи едното ако и стъкълцето с лепенка, с която се взима пробата сутрин, веднага след сън преди тоалет  Peace акото може и предишния ден, съхранено в хладилник (така ние направихме)

# 117
Я каква разлика между двата входа  Wink
Блу, а какво занесе в ХЕИ - само едно шишенце ли? Че за другите изследвания се погрижи мама и не разбрах какво ми остана на мен като задача.

# 118
  • у дома
там се носи едното ако и стъкълцето с лепенка, с която се взима пробата сутрин, веднага след сън преди тоалет  Peace акото може и предишния ден, съхранено в хладилник (имам предвид да прибереш пробата от акото предишния ден, не да го носиш  Joy(така ние направихме)

Peace  Hug

# 119
Сърдечно благодаря за отговорите.
Кой ще е фотографа довечера? Нали ще има и малко снимков материал за нас, несериозните преработващи се  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт