Общ Рожден Ден ще има! Съмнявате ли се в АВГУСТовската дружина!?

• 12 938
  • 310
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро и от мен Hug Аз се включвам докато имаме ток, защото след цяла нощ нямане, преди малко го пуснаха.
Хич не се зарадвах на този дъжд, защото имам две излизания днес, и то с Деница. Колкото и да не ми се иска ще ползвам колата, макар, че е близо Confused
Пух, аз не знаех, че са гласували промените за пенсионерите, не че мисля да се възползвам.
Ставам, че сега Влади учи на компютърното бюро, а ние с Деница трябва да кротуваме в другата стая, обаче как ще стане, идея нямам ooooh!
Относно детските забелязвам, че Деница не иска да ги гледа много. Само казва "Това не искам", "От това ме е страх" и харесва само животинската програма, особено много се радва на зоополицаите, които спасяват разни изоставени животни. Друго любимо нещо са й книжките и списанията Peace
Отделно мъж ми си е забравил тел. и днес ще го раздавам телефонистка, а тел. му не спира ooooh!
Приятен дъждовен де на внсички Hug

# 286
  • София
Честит рожден ден на Дидка! Здраве, любов и много усмивки!   Heart Eyes Hug

# 287
Дидка, Честит Рожден Ден! Здрава, щастлива и много обичана да си!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Хъмм Нори, ти ме уби  ooooh! Още повече ми паднаха тия в очите...ама майната им  Laughing
Както казва Бланк - вие сте прекасни на тая снимката   bouquet

Благодаря ви за комплимансите, ама всичките ни деца са приказни, нали са си наши  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 12:19 от val_stef

# 288
  • гр.София
Дидка25, Ч Р Д! Много здраве и любов и да ти върви като по вода във всичко!( Предвид днешните атмосферни условия)

# 289
  • София
Май днес ще има нова тема  Simple Smile
Аз не знам дали някога Ивчо ще иска нощем нещо да яде, предвид на това колко е ящен (като изключим страстта към ш-д и близалки  Close ) , но снощи удари голям рев, за да му дам шапката, за да спи с нея  newsm78 И сега пак я нахлупи. Дали е повод да потъсря консултация с психолог? Имам чувството, че намира нещо като сигурност в нея. Като се срамува от някого навън, я дърпа над очите си. Ама вкъщи няма непознати  newsm78 Много ли е странно? Или аз вече полудях.

# 290
  • София
Не, не е странно. Нормално е децата на тази възраст да се срамуват. Период е, ще отмине.  Hug

Хайде и днешният отчет.

Ден трети. Отиде спокоен, влезе спокоен, докато му обух пантофите. Тогава ме прегърна и му се насълзиха очичките и само ми каза: Мамо, не оди на аботаааа  Sad После обаче лелята го взе, плака докато влезе в залата и след минута вече си играел с някаква количка. Хубавото е, че от днес в същата група е и третото му приятелче - София, та се надявам да са си играли и да са били спокойни. От понеделник ме предупредиха, че ще спи там. Да видим как ще е.
Като цяло съм спокойна - детето се адаптира добре - не е от най-тежките случаи.

# 291
  • София
 Peace мъж е Кало  Simple Smile
За срамуването - знам че е нормално, ама тая шапка вкъщи  newsm78

# 292
Елфче, само незнам как може да ти хрумнат подобни неща... Naughty Heart Eyes

какво толкова странно има детето да иска да седи с шапка вкъщи, за мен това е просто вид игра...Гого пък иска да си ходи със "сините сандали" вкъщи...или пък си носи възглавници на главата и казва имам шапка, а пък вчера обясняваше, че един плюшен Тигър му е шапката...

Нори, все едно ви гледам с Оги на корицата. Wink Hug

# 293
  • София
Ми, Анди, на кукувица само такива неща ще й хрумнат  Embarassed Blush
Аз пък да ви кажа какво стана днес - излизаме на разходка и минавайки пред съседния блок, баща ми поглежда в пряката и вика "А, това не е ли вашата кола?" И наистина - тя е  Shocked #Crazy Shocked Просто щях да падна. Паркирана си прилежно Shocked Веднага застанахме на пост, звъняхме на полиция и застрахователи.  Crazy Сега баща ми още виси там, защото мъжо, естествено, е на работа и няма как да дойде  Confused И чака да дойдат на оглед, да свалят отпечатъци и т.н. Просто не знам какво да мисля. Освен, разбира се, че ме е страх да не са сложили бомби, да е бърникано вътре и такива неща.  newsm78 Предполагам и сега трябва да мине на преглед.  Rolling Eyes Егати одисеята  ooooh! Май е вярно, че техни коли не се крадат все пак, или че винаги ги намират.  Crazy Защото подозирам тяхно участие в "откриването" й  Thinking

# 294
Леле Елфче, странна случка наистина... Ако е така със застрахователите тия от Бул инс за убиване  #Cussing out Много се радвам, че сте я открили  Heart Eyes аз м/у впочем не разбрах каква марка беше колата  Blush И за шапката няма лошо, що пък не, явно си я обича детето  Heart Eyes

Нанче, браво злато, Кало си е мъж един път и ще се адатира както трябва!  Hug

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 14:53 от val_stef

# 295
Елфче, дано няма нищо, свързано с опасенията ти Praynig Peace
Анди, аз ти завидях като четох да нощния крем на Гого, ама не че е ял, а че таткото го е направил Hug При нас, ако изобщо таткото гледа Деница, сигурно ще кара само на АМ, милото Mr. Green Хич няма и да му хрумне на баща й да й направи крем или грис Rolling Eyes
И Деница си слага разни книги, калъфки или играчки и твърди, че е шапка Grinning Тя обаче не е в период на срам, даже много се отваря пред непознати.

# 296
Честит рожден ден на Дидка и на мъжа на мама Галя /със закъснение Embarassed/   bouquet

Елфче, много се радвам, че сте открили колата  Laughing Дано сега всичко да е наред с нея  Peace И татито много се учуди като му казах къде е застрахована - не ги крадяли като видели, че е при тях  Thinking Laughing

Валка, много съжалявам за конкурса  Sad Ама Али си ни е слънчице и от цялата ситуация само те губят  Wink

Днес нета ми е ужасен и направо ме побърква  Twisted Evil

# 297
  • гр.София
 Я,какво криминале с колата на Елфови Hug
 А от Булинс специално да благодарят на августинки-к`ва реклама им ударихте тук Simple Smile
 Дано всичко е наред с колата.
Адрианска, и на вас успешно ремонтиране и малко разходи (стана ми жал за котката)

Елвинг,ако за всяка странност се тичаше при психолог ooooh!
 Остави детето,студено му е без шапка.

# 298
  • София
И аз не знам какво да мисля. Само дето ще ме е страх да се возя в нея на първо време. Rolling Eyes И е гадно, като знаеш, че някакви хора са я пипали  Confused
Може да се прочели, че им пожелах да станат импотентни и да се се стреснали  hahaha 
Аз за воденето на психолог - идея си нямам и къде, така че само си питам дали ви се струва странно  Simple Smile

# 299
  • гр.София
 Нещо важно за младостките майки,дано не досаждам. Бубче,може да те касае. Ще има в събота ново класиране за ново ОДЗ. Ако си на опашките за градини,виж си Кореспонденцията.

Общи условия

Активация на акаунт