Аз се включвам докато имаме ток, защото след цяла нощ нямане, преди малко го пуснаха.Хич не се зарадвах на този дъжд, защото имам две излизания днес, и то с Деница. Колкото и да не ми се иска ще ползвам колата, макар, че е близо
Пух, аз не знаех, че са гласували промените за пенсионерите, не че мисля да се възползвам.
Ставам, че сега Влади учи на компютърното бюро, а ние с Деница трябва да кротуваме в другата стая, обаче как ще стане, идея нямам

Относно детските забелязвам, че Деница не иска да ги гледа много. Само казва "Това не искам", "От това ме е страх" и харесва само животинската програма, особено много се радва на зоополицаите, които спасяват разни изоставени животни. Друго любимо нещо са й книжките и списанията

Отделно мъж ми си е забравил тел. и днес ще го раздавам телефонистка, а тел. му не спира

Приятен дъждовен де на внсички
) , но снощи удари голям рев, за да му дам шапката, за да спи с нея
И сега пак я нахлупи. Дали е повод да потъсря консултация с психолог? Имам чувството, че намира нещо като сигурност в нея. Като се срамува от някого навън, я дърпа над очите си. Ама вкъщи няма непознати
Сега баща ми още виси там, защото мъжо, естествено, е на работа и няма как да дойде
Много се радвам, че сте я открили
Тя обаче не е в период на срам, даже много се отваря пред непознати.
Ама Али си ни е слънчице и от цялата ситуация само те губят