Общ Рожден Ден ще има! Съмнявате ли се в АВГУСТовската дружина!?

• 12 942
  • 310
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Привет!  Simple Smile
Пух, развесели ме за Миташки и лепенката  Hug А това с ритането, докато го боцкат и Иво го прави  Crazy
Марулка, ужасен сън наистина.  Rolling Eyes Три пъти четох какво си написала, защото ми звучи... Иначе и аз съм го чувала това, че е на хубаво  Peace , но все пак усещането след такъв сън е много скапано.  Sad Интересно ми стана за новата бъдеща мама. Чакам да си каже.  Simple Smile Няма да се правя на детектив тоя път  Laughing
Нана, жалко че пак ще пропуснете общия рд  Sad Бързо оздравяване!
И аз не знам да има изследвания на 2г, но по принцип мисля да направя скоро.
Кайли, това за бележката ме учуди  Rolling Eyes , практика ли е така?
Ммилена, и ние сме така - някаква авария има в цял Люлин и тези дни се къпем с поливане  Close Братовчедчето, милото, хем улучи лошо време, хем го плицикаме по първобитния начин  hahaha Кофтито при нас е, че след 1 седмица май ще ни я спрат окончателно, заради неплатените сметки на входа - доста под 50% са  Confused

# 31
ЛЕлеееее, Марулка, какви кошмари сънуваш..... Crazy Аз напоследък спя бързо и нямам време за сънища  Laughing Ама Дари е започнала да бълнува нещо... newsm78 Явно  се събират повече емоции...
А за бременната мама- аз я знам коя е  Mr. Green

# 32

Ааа, пак ми събудихте любопитството рано-рано. Ще има да мисля докато си каже сама.

Елфче бележката я искат допълнително ( не е в списъка с необходимите документи), предполагам заради ремонта който предстои. Искат да намалят броя на децата ходещи редовно.

# 33
  • гр.София

Смилете се бе,хора Praynig
 И не е ли време юнакът на Ели78 да излиза?

Марулке,за Стефани- Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

И аз,откак смених леглото всяка нощ сънувам много наситено,после не помня,но се събуждам утрепана,вместо отпочинала.

Ей,как ме е яд за отпадащите от РД.

# 34
  • София
Леле.... Марулка какви сънища сънуваш бе......сигурно е ужасно  Sad       то аз като четох за сънят ти леко се вледених - защото в съня ти щом Шушето си играе с Миташки значи са на едно място.....и ....и той е.....и въпреки че, и  аз знам, че е на хубаво....ама...

Нана дано Коло да се оправи бързо.

Като чета имам чувството, че различните педиатри работят с различни здравни каси ( ама не е така за съжаление). Та изследванията на кръв и урина се правят задължително и се поемат от Здравната каса на две години, независимо дали детето тръгва на ясла. Това го казвам с чиста съвест - нашият педиатър е частен, който работи обаче със здравната каса и когато нещо се заплаща от нея си минаваме по здравната каса...така стана и сега. Освен това той много добре знае, че Миташки няма да ходи на ясла ( нали той го препоръча). Аз на времето смених педиатърката си със сегашния ни педиатър, защото ме излъга, че изследванията при ортопед на 2 месеца не се покриват от здравната каса Twisted Evil - като отидохме първото нещо което ни поиска ортопеда беше направлението и се оказа, че това се покрива....Та едно е да нямаш направление, защото са свършили, друго е директно да излъжеш, че не се покрива  #2gunfire

Велмар ще ти кажа повече за ваксината утре. Имаше в интернет инфо за нея, ще го принтна и ще го донеса. Ваксината се намира и в България, но бързо се изчерпва, миналата седмица беше се изчерпала в София и педиатърът ни я беше поръчал от Пловдив.

Мис моите съболезнования за вуйчо ти  Hug

Laughing  ...и аз знам коя е бременната, ама няма да кажа, щото обещах  Crossing Arms  Stop 

# 35
  • София
Привет!  Simple Smile
Велмар, Пух, чакам ЛС с клюка Whistling Wink  Laughing Пък аз ще си трая   Wink

# 36
Ей, сърце нямате вие...сега за какво да мисля по-напред....за работата или за новата клюка... newsm78

Привет!  Simple Smile
Велмар, Пух, чакам ЛС с клюка Whistling Wink  Laughing Пък аз ще си трая   Wink

И аз, и аз.... Mr. Green

Марулка, наистина много странен сън...представям си как си се чувствала сутринта... Tired

# 37
Здравейте!
Мис, моите съболезнования, мила!  Sad  Flowers Rose  Flowers Rose
Аз незнам, коя е бременната мама, но залагам за Блу, Марулка или Бубчето  Mr. Green, а и честно казано, незнам защо се крие Rolling Eyes.
Аз също знам, че изследванията на 2 години са задължителни, поне при нас е така  Peace.
Марулка и аз да ти кажа, този сън е на хубаво  Peace  Hug.

# 38
  • у дома
а и честно казано, незнам защо се крие Rolling Eyes.

определено НЕ се крие  Mr. Green Mr. Green

miss, моите съболезнования  Sad  Hug

# 39
  • гр.София
 Щом не се крие... ( Аз бих крила в началото)
 От Младостките майки е. Щом Марулка е в течение.И не е Бубчето.

# 40
Аз пък залагам на Блу, щото и Пух знае. А Марулка и Блу са си дружки големи покрай тез торти.  Mr. Green

# 41
  • гр.София
Аз пък залагам на Блу, щото и Пух знае. А Марулка и Блу са си дружки големи покрай тез торти.  Mr. Green
Студено,студено Simple Smile. Пък и Анди щеше да знае.
 Прочети ме отново-предишния пост!!

# 42
Иии, ама сте лоши! Mr. Green
Сега как ще  работя?Дано бързо да сподели бъдещето майче новината. Peace

Marulka_s, на хубаво ще е съня.
Nana77, бързо оздравяване на Кало. Peace
Miss_74, моите съболезнования. Flowers Rose

Ние бавно свикваме с новия режим и яслата.Вики два дни вече ходи без да плаче, мрънка малко докато я облека, ама само толкова.Вече я оставяме по цял ден и няма проблеми - спи, яде си, слуша, не плаче.Само със децата още не се заиграва, все търси леличките да слуша мохабет. Simple Smile
Имахме малък проблем и вече се чудех какво да правя, но вече две вечери всичко е ок.Надявам се да е отшумяло.Събуждаше се посред нощ да пишка (вече сме и нощно време без памперс), но се събужда с рев (не се сеща да каже, че има пиш).Изпишквам я и уж всичко е ок и като почне един рев, ама чак до истерия. ShockedТакова чудо от както се е родила не съм виждала.Пищи, цялата се тресе, не дава въобще да я пипна, рита, посяга да ме удря...Ужас!Първия път се уплаших, имах чувството че ще и стане нещо.И няма успокояване.По един час се дере.И това в продължение на 4-5 вечери, по едно и също време 1 - 2 часа през ноща.С баща й бяхме като сомнамбули.
Като се успокои все едно нищо не е било, колко приказки изприказвах, обяснявахме...и на следващата вечер пак. ooooh!
Снощи беше спокойна, пу-пу!
Оплаках се едно хубаво, ама вече сериозно се бях притеснила.
Извинявам се за словоизлиянието. Blush

А как са другите ясленчета?

# 43
  • у дома
хахахаха

хихихи blanc, Dreams, при положение, че не знаете кой е, защо изключвате хора   
smile3508 smile3533

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 12:05 от blueeye®

# 44
  • София
Вижте какво, пишете на мамата ЛС да се появи тук и да разкрие сама новината, щото иначе после да не плюете пак, че журналистите сме били гадни и нахални  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

P.S Верен информатор ми подшушна коя е мамата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт