Мис,съжалявам много! Чети ни и се разсейвай,ако можеш.
Успешен ден на всички.
.
за темата
) докторът каза, че била с много добри резултати. Бие се еднократно.Може и по-късно - например на три да я сложи и така. Ще видим при нас как ще е.
- рев, рев, едни крокодилски сълзи - дори ритна сестрата по крака. Та за се чудих за лакътя ли да го държа -за крака ли
. и така .........дори след като излезнахме продължи да плаче....аз се притесних и понеже той си стискаше пръста и течеше малко кръв реших да му сложа лепенка.....Познайте - нали доста често влизам в състояние на кукувица - чак докато пътувахме и чакахме в едно задръстване видях, че съм сложила лепенката на другия пръст
.... Пък Миташки си гледаше превързания пръст ( нищо,че не беше боден там) и отвреме на време хлипаше .....
голямо лигаване падна... Нещо почна да се глези доста - та ще видим
.Уж нашето педи стриктно по тия неща....Пухче, я раздуй малко повече за таз ваксина( или ме прати да чета някъде

Дано до вторник оздравее, за да тръгне на ясла. Предполагам, че не е вирус, а настинка, защото той не се е събирал с други деца.
Колкото и да не ми се иска да бързам с пускането, няма кой да ми помага дълго време. В момента майка е при нас и дори ще го води докато свикне и почне да остава по цял ден. Аз от 01.10 вероятно почвам стажа,като се надявам да не съм по цял ден и да мога да организирам воденето и вземането на Тони от яслата.
.
Не се караме често и явно това ме изкарва от релсите. Но пък Миташки беше както винаги много сладък!
, че като си каже тя да имам готовност
и си трайкаш цял ден, а
, че като си каже тя да имам готовност

Ама нали уж казват, че като сънуваш такива работи е на хубаво 

, че не запомних за какво е 
и аз умирам от любопитство............