Общ Рожден Ден ще има! Съмнявате ли се в АВГУСТовската дружина!?

• 12 936
  • 310
  •   1
Отговори
# 15
  • гр.София
 Блу,благодаря за темата и заглавието!

Мис,съжалявам много! Чети ни и се разсейвай,ако можеш.

Успешен ден на всички.

# 16
  • Бургас
Привет и от нас!
Честит Имен Ден на всички,които празнуваха вчера и специално на малката София!

Честит Рожден Ден Нана(със закъснение)!Много здраве,любов от любимите хора и успехи в кариерата!

Мис ,моите съболезнования за вуйчо ти.

Бързо оздравяване на всички болни мами и дечица.

# 17
Аз само да се разпиша с днешна дата, че не знам кога пак ще мога да включа компютъра. У нас вече половината къща е с краката нагоре, утре и другата ще е така Mr. Green По този повод с децата ще се изнесем към Лозенец и ще си дойдем като ги няма майсторите.
Ние успяхме най-накрая да стигнем до поликлиниката. Деница е станала цели 89 см, но от много време все е 11 кг. Сложиха й и последната засега ваксина. Като се пооправим у дома ще ги заведа и двамата да им пуснат кръв и урина, че отдавна не са правени тези изследвания.
Ставам да закарам баткото на училище.
Хубав ден на всички, макар че е доста студено Hug.

# 18
  • София
Привет!  Simple Smile
Много студено наистина  Rolling Eyes , не знам вие как ги обличате за разходка, но аз минах на
зимните дрехи  Rolling Eyes Много ми е странно - до вчера - с потници, сега...
Братовчедчето си тръгва утре, така че на рд сме без него, само да сме здрави.
Иво днес е невъзможен.  Confused
Пух, каква ваксина слага вашия д-р, стана ми любопитно. Албена, а вие сега каква минахте? И аз мислех да му направя едни изследвания, че скоро не сме, но като знам какъв рев е като го боцкат...

# 19
  • София
запис и от мен

Блу   bouquet за темата

Елфче - ваксината се казва Пневмо 23 ( за разни пневмококи и тези на горните дихателни пътища ...май  newsm78 ) докторът каза, че била с много добри резултати. Бие се еднократно.Може и по-късно - например на три да я сложи и така. Ще видим при нас как ще е.

Днес Миташки го водихме да му вземат кръв ( за стандартните изследвания на 2 години). Винаги е понасял много добре боцканията - само малко рев докато го боднат. Днес беше ужас  #Crazy - рев, рев, едни крокодилски сълзи - дори ритна сестрата по крака. Та за се чудих за лакътя ли да го държа -за крака ли  Joy. и така .........дори след като излезнахме продължи да плаче....аз се притесних и понеже той си стискаше пръста и течеше малко кръв реших да му сложа лепенка.....Познайте - нали доста често влизам в състояние на кукувица - чак докато пътувахме и чакахме в едно задръстване видях, че съм сложила лепенката на другия пръст  Joy .... Пък Миташки си гледаше превързания пръст ( нищо,че не беше боден там) и отвреме на време хлипаше ..... Wink голямо лигаване падна...  Нещо почна да се глези доста - та ще видим  Twisted Evil

# 20
  • софия
мис,съболезнования,миличка  Flowers Rose Flowers Rose...
pouh,много ме разсмя  Laughing.аз пъкне знаех,че трябва ина 2г. да ги водим,.за кръвни  Rolling Eyes..,а урина?

# 21
И аз не знаех за изследвания на 2 год Thinking.Уж нашето педи стриктно по тия неща....Пухче, я раздуй малко повече за таз ваксина( или ме прати да чета някъде Mr. Green), че ДАри нали все ми прави проблеми  от там....Иначе пентаксими ли слагахте вие...Абе- дай инфо, да съм подготвена прееди да питам доки Grinning

# 22
Елфче, нашата беше полиомелитната ваксина, нали сега е на инжекция, а не на капки. И аз не знаех, че на 2 г. се пускат кръв и урина, но аз проявих желание и лекарката ни каза по принцип, че може да им пусне, но другата седмица.

# 23
  • София
Доколкото аз знам на 2 години НЕ се полагат изследвания на кръв и урина. Само ако детето тръгва на ясла му се пускат такива. Поне така е казала педиатърката на нашето приятелче София  Wink

Кало ми е със сополи и температура, така че ще се лишим от рождения ден. Sad Дано до вторник оздравее, за да тръгне на ясла. Предполагам, че не е вирус, а настинка, защото той не се е събирал с други деца.

# 24
Ей, голям студ тези дни. А какъв вятър духа в Пловдив - направо ще ме отвее.  Mr. Green
Днес ходих до яслата и другата седмица ще пускам изследвания на Тони, но ще тръгнем на 06.10. При нас искат и Васерман на двамата родители + служебна бележка че съм вече на работа. Посленото е защото ремонта ще се извърши в крайна сметка без да спира работа яслата и ако не съм на работа няма да вземат Тони сега.  ooooh! Колкото и да не ми се иска да бързам с пускането, няма кой да ми помага дълго време. В момента майка е при нас и дори ще го води докато свикне и почне да остава по цял ден. Аз от 01.10 вероятно почвам стажа,като се надявам да не съм по цял ден и да мога да организирам воденето и вземането на Тони от яслата.
Днес бях на обиколка по магазините с една приятелка,че началото на октомври съм на сватба и си търся тоалет. Успях да си купя една пола и сега ще търся останалата част от тоалета към нея. Wink
Pouh  Joy .
albena_vlady 5 прием на полиомиелит ( който беше на 24 месеца) отпадна след като започнаха инжекционата полиомиелитна ваксина. Вие кой прием сте сложили сега.  newsm78
Мис съжалявам за тъжните новини.

# 25
Кайли, не знам точно кой прием е, но го отлагаме от м.март,  все по някакви причини. Късмет с търсенето на тоалет Hug

# 26
  • варненка от София
Благодарско за новата темичка. Аз тези дни се опитвам да работя и да влизам в ритъм с гледането на малката, работата и домакинстването и като цяло за сега върви добре и съм доволна.
Снощи сънувах Миташки на Пух, беше много странен сън, Шушето беше умряла и си играеше с Миташки и страшно се забаляваха. Събудих се ужасена, гледах я диша ли, пипах я топла ли е, абе гадно беше. Легнах и някак продължих да сънувам от там където бях спряла. КОШМАР, ЗЛОВЕЩТО беше, цял ден ми е криво, ама вчера се карах с мойто мъж и майка му и е възможно това да е предизвикало гадните неща Tired Не се караме често и явно това ме изкарва от релсите. Но пък Миташки беше както винаги много сладък!

Радвам се за общия РД, ще додем с кака Стефи, няма начин.

Сега ставам да свърша някои неща.

Скора май ще се хвали някоя мама, че чака наследник, така мисля аз  Mr. Green Да прегледам картинки с щъркели ли, кво ли  newsm78, че като си каже тя да имам готовност

# 27
  • у дома
лелееее кви са тези сънища бе, marulkeeeeeeee  Crazy Shocked #Crazy и си трайкаш цял ден, а  Twisted Evil

Скора май ще се хвали някоя мама, че чака наследник, така мисля аз  Mr. Green Да прегледам картинки с щъркели ли, кво ли  newsm78, че като си каже тя да имам готовност

опааа, така, така, няма лъжа  Mr. Green залагания ще има ли  newsm78 Mr. Green щото мисля да прибера голяма пачка пари  smile3508

# 28
А така сега, пак ми събудихте любопитството по никое време  Crossing Arms Laughing Издавайте бързо тайната, че съвсем няма да мога да заспя  Crazy
Марулка, много неприятен сън  Sad Ама нали уж казват, че като сънуваш такива работи е на хубаво  Rolling Eyes  Hug
Кайли, и на мен ми е адски студено, хич не ми се и излиза навън, вече пуснах радиаторите навсякъде  Laughing Дано да успееш да се организираш за яслата и Тонката да свикне бързо  Peace
Нана, дано не е нещо сериозно и бързичко да се оправи Кало  Hug
Пух, и нашата лекарка ни препоръча да купим една ваксина, която не е по програма  Laughing Не знам дали става въпрос за същата  Thinking, че не запомних за какво е  Embarassed Но каза, че я продават само в чужбина и не е зле да си направим разходка до Гърция и да я купим - аз нямам нищооооо против  Mr. Green
А кръв и урина ние правихме скоро на Лори, така че тя каза, че няма смисъл пак да я бодем.

# 29
 Марулка и аз знам,че като сънуваш някой,че е умрял  значи ,че нещо хубаво ще му се случи. Peace
Ха сега,коя ли ще е следващата ни бременлийка  Thinking и аз умирам от любопитство............  Rolling Eyes

И на мен ми е ужасно студено.... и направо не ми се мисли за следващите 4-5 месеца............... Sick
А до 6-ти октомври няма да имаме топла вода ,защото сме в профилактика и направо е егати ужаса с тия тенджери и канчета с които правим опити да се къпем..........а миенето на чинии е докато ти премръзнат ръцете и започнеш да ги изпускаш  Close

Общи условия

Активация на акаунт