През ФЕВРУАРИ сме роденИ, а вече хапваме засмени!

• 23 122
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
  • София
.....Обличайте се, че зимата дойде. А как обичам Коледа, едно хубаво и романтично! Това ще е първата Коледа на бебетата ни. Ех че хубаво!!!.....

Алинка, снощи с моя мъж точно това си говорихме. Много обичам Коледа, такова настроение ми носи! Hug А пък греяно червено вино......ммммм..... Heart Eyes Благодаря за пожеланията! Hug

# 16
Кас - много се смях на захранването с филията Joy То и при нас се случи нещо подобно.....ама със Зайо байо - онези царевичните пръчици. Каката като си хапва и давала на малката, а онзи ден една комшийка ми предлага да почерпи бебето, но аз категорична.... Naughty...че още й е рано за такива неща и ще почакам още малко, пък каката вика: "ООООО, тя Габи много ги обича, аз винаги и давам, защото много жално ме гледа." Shocked
Та така, оказа се, че вече ядем и царевични пръчици, а  онзи ден я заварвам да гризе обикновена бисквита.....питам каката- откъде?..., а тя ми вика..."Ами нали аз когато имам разстройство и повръщам ям само обикновени бисквитки, и ми минава...."
И при нас е доста весело, както виждате Grinning

Аз също много обичам Коледа....много ми е уютно...с всичките тези приготовления и подаръци... Heart Eyes

Хайде, отивам да гладя!

# 17
  • София
Мери, съжалявам за загобата ви. Съчувствам ти.

Голдънче, на Халкидики бяхме, в Неа Мармарас.  Много са ви хубави снимките, Георги се влюби във феята и ми каза, че я помни Лили, с която играл в парка Grinning

За първите обувки- Георги проходи с буйките на КиК, бяха му много удони, вчера ги извадих само да ги премеря на Камен- първо са му големи( най-малки номер) и второ не ги понася- както беше седнал се скъса да рита и да стърже пода докато не ги събу, после им обърна гръб и тръгна да пълзи в другата посока. Ще погледна за друг вариант, ако не намеря по- нататък ще му купя такива.

Аз ставам да стягам багаж(тъкмо вчера го пибрах окончателно от морето) утре сутрин заминаваме за Пловдив, а оттам в Раковски и може би ще останем седмица там.
Така че, следващите два уикенда сме по главната и центъра на Пловдив, в Градската градина, само да е хубаво времето. Който ни разпознае- да се обажда  Grinning

# 18
  • Sofia
                                КУ- КУ тук съм.

Шпионирам редовно , но кой да те остави да пишеш Whistling

Станала съм в 6 с каката. Закуски, чанти -манти, прически, тоалети... Тамън я изпратих в 6.45 и тайно се надявах да полегна, малкия дзвер реши, че се е наспал и е време за приключения.  Поиграхме доволно и заспа. Таткото се върна от нощна смяна и легна малко.
Да ама тийна стана. С него пък само подканяне направи това, направи онова, изми ли се, нареши ли се, до полудяване.... Преди 20 мин се изстреля. Нямал нищо за учене ooooh! и миналата година беше така, докато не донесе торбата с двойките.
Сега малко междучасие имам. Малчо спи /вече не #Crazy/и чакам каката да се прибере.
Така момичета. Програмата е пълна.  Joy
Новината за днес е, че се изправихме сами в леглото. Значи и там не мога да го оставям сам.
Ето да погледате, но е с лошо качество http://www.vbox7.com/play:5b3ccf5f.
Довечера ще поздравявам поименно

# 19
Бррр, голям студ. Имах намерение да се поразходим с кенгуруто, но скоропостижно се върнахме след половин час навън, хем си бяхме навлечени. Готи, защо не опиташ да му смесваш плодовото пюре с кашата? Моят дундак така прояде плодовите пюрета и сега дори не слагам кърма в кашата - правя си я с преварена вода. Моето захранване днес никакво го няма. Шишо облиза бурканчето "Зеленчук със сметана" на HIPP и лъжичка не ми остави Crossing Arms
Еее, ама мноого сме нервни, капризни и ревливи тази седмица ooooh!

# 20
  • София
Кам4о ,браво на Светльо smile3501 ,не те ли е страх,че какъвто е дълъг ще прехвърли решетката  Rolling Eyes ,тя Вики откога се опитва да изкочи от леглото си...,кой ли ден ще успее  ConfusedМного зъбчета си имате,а ние още нито едно,но за сметка на това е кисела,кисела...

# 21
Да се разпиша докато Алинка не е пратила специалните сили да ме издирват.  Heart Eyes
Преместихме се най-накрая в новата квартира и бяхме малко без нет, а пък и има сто неща д оправям. Мразя да се местя, искам си собствен дом, да си го направя какво искам, не да търпя разни стари мебели и боклуци на хазайте.  Cry
Тука е голям студ, направо какво ще правя на зима не знам. Пламен е с ританки, чорапи и терлици, две блузи и елече. Как така свърши лятото не разбрах.
Аз вече не се хваля колко зъба имаме, че те си никнат един подир друг и няма спиране. Станаха 6. Тъкмо викам ох свърши се и почва следващия. Аз му свикнах на нервенето и кисненето, ами почна и много да хапе. Като беше малък нямах такъв проблем, а оня ден така ми захапа зърното, че вчера се наложи да го мажа с Гермастан, има раничка чак.  Cry Аз съм упорита и си кърмя, той дано се отучи да хапе така.
Оплаках ви се, връщам се назад да чета какво е ставало, че сега като е студено сме навъртели страници.

За Миа и Тео. Flowers Rose Flowers Rose

# 22
Здравейте в този мразовит ден!
Имаме си и рожденик:
ESTELITA - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Много здрава и щастлива да си , и много обичана майка и жена!

Камчо, браво на Светли за изправянето. Нямаш ли къде да го оставяш да пълзи, или той не иска? Моята мома е на път да се изправи като него, но се придържа по мебелите, спалнята, детското столче на Вики и др.

Слава богу днес сме по-добре. Няма такава Т, а и сополите ми се виждат по-малко. Дано се разминем само с това.

Всички болници да оздравяват! Ще пиша пак довечера.

# 23
Пух, страх ме е да не се погнуси от кашата, ако в нея има пюре, че спре ли да я яде, става страшно! Рецептите ти  съм ги копнала и като отидем при майка ми и ги връчвам и да му бърка разни блюда!
Стана ми тъпо, защото вчера купихм пюрета и се оказа, че в едното на Хип, което и за 4 месец ИМА СОЛ! Това е пюрето  от сладка царевица с картофено пюре и пуешко месо. Сега няма да му го давам. Имаме и още две такива, пак на Хип - едното с ябълки и шипки - в него ИМА ЗАХАР, а в другото - Нежни зеленчуци с ориз има пълномаслено мляко! И фтези две пюрета са за 4 мес.
Хипп нещо почват да ме разочароват!? Минавам към Гербер, но те не са толкова рекламирани и търсенето им, респ. предлагането, е ограничено.
Толкова ли е трудно да се направят пюрета без сол, захар и мляко?

===========================================================================================

ПЕТ ТЪЖНИ месеца, без НЕПРЕЖАЛИМАТА МИА Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 16:01 от gotika80

# 24
Много ми хареса темата ни, браво за не само грижите, които е положила Алинка за оформпнето й, а за настроението,което е внесла в нея. БРАВО !!!! Ти си прекрасна, момиче  Hug Hug гуш,гуш,гуш....  Laughing Laughing Laughing Laughing

Трябва да се видим със сигурност, софиянки. А относно дзъндзъркането (студа) е ужаС, добре че родих февруари, че малко поне да се влюбя в този сезон.
Готи, не се вталявай толкова с тези пюрета  Hug, то и месо като гледам какъв % има, направо не е истина.
Мъжете на Чара и жените на Голдън са страхотни сладури.

Миа,мъничко наше февруарче, поклон. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Тео, момченце...почивай в мир.

П.С
Нещо много се натъжих, ще пиша пак.........по-късно

# 25
Запис. После ще пиша..

# 26
  • София
Привет и от мен!
Големи  Hug за Гала и Чараbouquet Благодаря! Между дрегото момичета, Лили доста често ме пита кога пак ще си играе с децата на каките. Heart Eyes hahaha Хайде пак, дано по-скоро да се съберем. Особено с Георги на Чара, така е запомнила колите и нещо, което й е обяснявал за тях и само разправя, а аз...... ooooh! нищо не вдявам.....  Crazy
Готи, благодаря ти от сърце за вчерашния поздрав!  bouquet Така ме зарадва! Hug
Драконе, радвам се, че му се вижда края. За Кас също! Praynig
ЧРД на Естелита! Здраве и пак здраве!  bouquet
Алекс, желая ти съвсем скоро да се сдобиеш със собствено, уютно и топло жилище! А дано, тук мамите с нови недвижимости повлекат крак....  bouquet
Готи, да има и такива, но все пак са за деца на четири месеца и едва ли това количество ще навреди от един-два пъти. Въпросът е, да не се прекалява. Wink Както и с млечните, въпреки, че има деца, които ги хранят от трети месец с такива продукти. Thinking
Камчо, и твойта не е лесна..... Tired Ноооооо..... и нас това ни чака, живот и здраве. Peace Hug
Чара, благодаря за инфото. Ние ще сме също на Халкидики, дано да е хубаво времето, че съм взела само рокли на момата. Flutter Лили е с мама и татко на нашето Черноморие, в Созопол. Heart Eyes
Изида, чакаме те  Hug
И аз като Гала, приветствам Алинка за ведрото настроение с темичката ни. Прииска ми се отново всички заедно да бременеем. Embarassed Grinning
Миа, Cry Flowers Rose Flowers Rose Злато, Hug
Приятна вечер на всички! Hug

# 27

Естелита...честит рожден ден..  bouquet
Нека всичките ти мечти се осъществят ,много здраве и любов,усмивки и късмет... Hug

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 20:36 от бубето 29

# 28
Привет и от нас!
Кам4о,браво на момъка  smile3501
Честит рожден на Естелита!Да е жива и здрава!
Алинка,мерси за темичката! Heart Eyes
Кас и на теб ти благодаря за обясненията   bouquet
Офф,тоя студ и на нас не ни се отразява добре,как ще изкараме цялата зима в къщии незнам!
След малко ще къпем Ивчо и ще пробвам това с трънчетата и ако ми остане време ще докладвам за резултат!Това от нас за сега!

# 29
Камчо, браво на малкото юначе, но и спокойствието че детенце е в кошарката и си играе а ние да свършим някоя работа вече свърши Whistling
Бубе, кукличките ти са страхотни Hug
Момичета какво правите в студеното време, в Пловдив е адски студ в момента а и такъв вятър духа, че мога да си мечтая само за разходка Sad.
Моето момченце от скука по цял ден в къщи реши, че и той ще излиза от кошарата, но на времето аз направих грешка, че поръчах доста висок матрак понеже кошарката ми няма нива и за да ми е по удобно, но сега вече край, става и направо се надвесва надолу и това е нещото което ни е занимание номер едно, нищо не го вълнува нито играчки нито песнички Joy, слагам го да играе и веднага потегля. Не мога да го оставя вече там да си играе и да свърша нещо Whistling
Ей го на Joy:
http://store1.data.bg/bindermish/P1030793.jpg
http://store1.data.bg/bindermish/P1030799.jpg
http://store1.data.bg/bindermish/P1030805.jpg
http://store1.data.bg/bindermish/P1030808.jpg
http://store1.data.bg/bindermish/P1030804.jpg
Момичета в къщи вечер температурата пада до 21-22 градуса, чудя се дали да не пускам духалката малко като излезнем от банята да не му е студено в спалнята. Иначе в банята от парата се затопля и термометъра показва 28 градуса, но после в спалнята студено newsm78
За нашите ангелчета...Боже, сърцето ми се къса Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт