През ФЕВРУАРИ сме роденИ, а вече хапваме засмени!

• 23 128
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Дени,  Hug Hug Hug
Благодаря ти!  bouquet Тези дни си мислех за вас, ама още сме на вили и могили у дома и не мога да се оправя на една страна. Confused Embarassed
Ще ви звънна, тези дни, хем да се видим, хем да обменим инфо относно питанието на децата. Днес не издържах и накупих кус-кус на Плазмон, каша на Хип и то млечна, рибно пюре и какво ли още не и ще пробвам. Разбира се, всичко е съобразено с възрастта, но са за предимно четири-пет-шест месечни. Wink Simple Smile Аз съм взела на Яна обувки от Геокс за прохождане, които са тип маратонка - с мека подметка и твърд форт, като обхващат здраво глезена. Снимките са много естествени и ти желая късмет с цялото си сърце. Hug Подстригала си и ти фасадата, както и на малката Ефросинка. Flutter А за срещата съм "за", както обикновено, само дано има наистина циганско лято, че прогнозите напоследък са издънки.
Готи, Честити зъбки, бели да са като гъбки!(така ли беше поверието Embarassed)
Лека нощ и от нас! Hug

# 241
Ехеее... голямо присъствие тази вечер Wink и аз да намина преди лягане....
Лиде - честито возило  car003 newsm01 безаварийно каране ти желая!
Готи и на теб в аванс....ама хайде да не избързвам...първо да финализирате сделката.
Ефросинка - много сте сладки на снимките, успех ти желая най-искрено. А тези чорапчета са страхотни....не знаех, че и такова нещо са измислили Party май и аз ще се втурвам по магазините да търся, заинтригуваха ме.
Джой - хайде сега и вие ли болнички....тая баба да вземеш да я изкараш нея по къс ръкав на студа, та да види тогава.... #Cussing out

Спокойна нощ на всички мами и бебчета!
smile3524

# 242
Хайде и аз да се разпиша преди лягане.
Нямахме топла вода, та топлих да изкъпем Маги, после за Блажката и накрая за мен. Митко реши, че ще си ходи мърляв утре на работа (и без това ще пътува извън София), поне са обещали утре да я пуснат. Имах чувството, че съм се върнала в каменната ера с тези канчета и тенджери с топла вода  #Cussing out.
Малко по малко ми минава. Няма как да променя нещата, остава да гледам напред и да се радвам на децата такива каквито Господ ми ги е дал!
Честити годишнини на Дар и на Балена! Желая им да се обичат и уважават много с мъжете им!   bouquet  bouquet   bouquet
Лиде, честита кола! Да си я караш с кеф и безаварийно!   car003
По повод на големите деца и ние сме така - днес Блажката беше силно невъзможен. Цял ден си се "сбивахме" с него. Научил се е нещо като не му изнася да ме удря, та като ме удари го удрям и аз ... семейна идилия. А пък Маги страшно много рева целия ден  Tired
Иначе с Блажката се ядосвам, че се е научил да спи на нашето легло. Направо подивявам. Снощи с Митко искахме да правим  luvbed, е като легна при нас и не можем да го изгоним. Пренесохме се в хола на дивана, той след 15 минути дойде да ни се сърди защо сме го оставили сам в леглото (нашето легло!  Twisted Evil), добре, че още не бяхме започнали, че щеше да ни свари на калъп. В крайна сметка с много кандърдисване го приспахме за пореден път на нашето легло, ама ни изнерви. Митко каза, че го е шубе вече да ме гушка, да не му "увредял психиката". Блажката е развил някаква болезнена привързаност към мен и имам чувството, че прави сечено на баща си - щом дори се гушнем той ме дърпа и застава между двама ни  Confused. Дано да е пореден период и да мине. Другата седмица ще го дам малко на баба му да си припомни, че не съм само аз на земята Crossing Arms.

# 243
Честити годишнини Балена и Дар! Дълги години любов, разбирателство, уважение и доверие пожелавам с половинките! Нека сте най-гледаните цветя! И споделете получихте ли подаръци?
Жаси и ние сме все в кризи, слава Богу не фрапиращи, ама все пак кризи. Много ми е трудно на моменти. Снощи и аз виках, чак стресирах Ива, ама понякога не се трае. И като заспаха и двете поплаках.
Лидия честита кола! Със здраве да си я караш!
Ефросинка великолепни сте с Аничка! Hug
Драгонче взимаш бяло грозде без семки задължително (майка ми има такава асма на двора си)... ми сега, аз на око правя всичко, не тегля newsm78. Варя в голяма тенджера (от комплектите дето са по 12 части най-голямата тенджера), ако е почти до горе пълна с плод насолявам с 3 кила захар и варя докато си смени цвета. После топвам лъжица в сладкото, вадя и капвам капка в чинийка, ако капката не се разлее на страни, значи е готово на гъстота. Освен плод и захар не добавям абсолютно нищо, ако плода е много сух насолявам и оставям една нощ да поседи да си пусне сока и на другия ден варя. Сипвам докато е вряло и врътвам капачката, то се вакумира само.
Роси имаш го, ела си го вземи! Mr. Green
Очите ми се затварят, лягам. А да, +250гр сме, 9.500, 70см, на ръст не сме мръднали, но на гърди 1,5см и на глава 0,5см.
Ефро от тоя сайт с терличките харесах гумени ботуши на Ива, тъкмо днес говорихме с Виви как ми трябват едни за да не държа детето у дома. Познай как ще я ощастливя на следващия дъжд (след като ги взема) като я изведа да цопка в локвите на воля. Joy
Сладки сънища!

# 244
  • Sofia

Добро утро Grinning
               Станали сме в 5.15  1cribи сме ви приготвили закусчица   chef

Да ви е сладко. Heart Eyes

Каката тръгна за училище.
Отивам да си доспя............. newsm46

# 245
  • София
Добро утро! Hug
Станали сме в седем и петнайсет. Диването Яна на всеки час се буди, почти - 24.00, 2.00, 3.18, 4.55, 6 и 7.15, нещо такова, не е много точно, но вече всичко ми се слива и съм като сянка. Tired
Камчо, благодаря за даровете! Hug Много вкусни! Hug
Приятен ден от мен, аз тръгвам по задачи, включително да оправям документите за градината на Лили. Crazy
На всички много  Hug!

# 246
  • София
Добро утро:)
Голдънче, защо ли ми звучи познато това, което казваш Crazy?! Само дето ние сме така от 3-4 дни и аз вече съм на ръба на силите си Shocked. Странно как Анна и Яна вървят по една схема и с яденето и със спането, все едно се наговарят #Crazy hahaha!
Ками, мерси за вкусния старт на деня Hug
Вчера забравих да честитя годишнините на Баленка и Дар77... Hug Hug Hug  bouquet Момичета, желая ви любовта като в началото на връзките ви да бъде сред вас до края на дните ви Heart Eyes
Мери, браво за ботушките...но чети коментарите към продуктите..не знам защо си мисля, че ми се мерна нещо отрицателно като отзиви именно към един чифт ботушки. Но съм го видяла най-много с периферното си зрение и може и да бъркам newsm78. Дано всичко е наред и с Ива и Емма не ви ограничава вече тъпото време!
Евелинка, радвам се, че си се взела малко от малко в ръце! Наистина е подтискащо, но в крайна сметка, не е страшно и фатално Hug. Нали знаеш, че начина , по който ти възприемаш този козметичен дефект е много важен за неговото възприятие също. Трябва да му насадиш представата, че това не е недостатък, а той просто е едно по-специално момче, което съдбата/Господ (наречи го както искаш) е белязал, за да е ясно кои са любимците й/Му Peace. За леглото и спането в него те разбирам и знам, че това може да навреди на сексуалните отношенията в двойката и като гледам ме грози голяма опасност и при нас така да стане, но не губя надежда, че като попорасне ще се преборим да си е в нейното легло. Сега ту са колики, ту са зъби Crazy. Освен това и аз спя малко повече и по-добре, откакто е при нас, защото я приспивам за отрицателно време, а не по час и половина, както беше преди и с кърменето само подавам цицата в просъница, без да ставам и ходя до съседната стая. Като знам по колко пъти се буди напоследък, това щеше да е пълен ад за мен. Абе, то че ми се е качила на главата е ясно, но си има и своите предимства!
Ведър ден от нас..дори в това дъждовно време!

# 247
Добро утро и от нас!
Благодаря за закуската и кафенцето, КамчоSimple Smile

Мери - мерси за рецептата.
Лиде - Честита Кола! Безаварийно каране и със здраве да си я ползваш.
Готи - на теб когато стане ще честитя. Също така - Бели и здрави зъбки да имате.
Ах... как си мечтая за този момент и аз. Мъж ми е обещал да ми купи малка кола, само за мен и децата, но пусто безпаричие... все не достигат финансите... та ще почакам още известно време. Но тръгна ли на работа по-натам ще се наложи да вземем кола, че ще почне едно прибиране, от ясли, от градини, ужас и безумие.
Ефросинка - и аз им се наглеждах на тези чорапки, за вкъщи, но не съм купувала все още. Ние сме с килими в повечето стаи, ама в кухнята има сектори с теракот. Много са ви сладки снимките, първата най-много ми хареса.
Голдънче - успешно оправяне на документи.
Евелинка - познато ми е това с тенджерите и прочие. Тук ВиК-то имат една черна серия последния месец, в седмицата поне веднъж-дваж спират водата без предизвестие, и тамън си се наканил я да се изкъпеш, я да измиеш, изпереш или нещо такова и установяваш че вода няма! А после каква мътилка тече ако знаеш, направо кал. И все се налага да купуваме бутилирана вода. Пожелавам ти на Блажко да му мине "периода" бързо, защото ние го преживяхме това. Вики като беше по-малка и много ревнуваше от нас с баща й, все се вреше между нас в леглото, но постепенно отмина, като отрасна. Просто трябва повече такт и внимание, за да види че не сме я забравили.
Честити годишнини на Дар и Баленка, с извинение че съм като зажмала и не съм го написала вчера.   bouquet
А сега да ви се похваля, Александра от снощи започна сама да се изправя. Хваща се за дървената рамка на спалнята, става на коленца, и после се изправя и много се кефи. После слизането е по-проблемно, обикновено тупва по дупе и се сърди. Но е много сладка.
Ето малко видео: http://thedragonbg.multiply.com/video/item/2/Alexandra
Общо взето при нас е това. А сега трябва да ходя да къщувам, че "Хирошима и Нагасаки" мен чакат.
Лек ден на всички и целувки.  Heart Eyes

П.П. А, да... днес успях най-накрая да изнудя Николай да заведе Вики на детска градина. Ау, какъв мързел е станал... все чака на готово. Ама днес му казах, че вали, и е време да си влезе в родителските задължения. И я отведе, даже оцеля - чудно как ли? Не било невъзможно значи, ама само мрънка иначе... Хайде, стига толкова от мен, час пак.

# 248
Здравейте мили дружки! Да знаете само как ми липсвате. С голяма радост си спомням моментите когато имах възможност да ви чета. Много е хубаво че ви има. Ние воюваме с диабета. Гледам да се движим когато е възможно. Сега малката е с температура и хрема. Допускам че са зъбчета. Искаше ми се да прочета при вас как са протекли нещата и имало ли е оплаквания около зъбките, но ще е невъзможно, защото мого сте изпсали а аз нямам никакво време  Sad
Много ви обичам и вас и малчовците ви. Целувам ви и бъдете здрави   bouquet  Hug

# 249
Ох момичета, не знам какво да правя с нашия татко./ Направо положението вече едвам го трая и в най-скоро време ще си бия камшика с малкия. Споделете моля ви вие как се разбирате с мъжете си след раждането? Ние вместо сега да са ни най-щастливитв моменти заедно, само дето не сме се хванали за гушите..... Писна ми вече... #2gunfire

# 250
Добро утро и от мен Hug Hug Hug

При нас времето е ужасно гадно,така че май ще съм на линия днес Confused

Първо да честитя на днешните месечинки Мартин,Андреан,Пламен,Янина,Дон Тино,Велислав и Денислава!!!     

После пак ще пиша,че Мони се събуди Heart Eyes

# 251
Десинка - браво на вас, че се борите, така и трябва. Дай на лични едно телефонче, че понякога когато се "поизгубиш" да можем да те чуем, а не само да ви мислим как сте.  Hug
maria_m - напиши, ако е удобно, на каква тематика се карате? След първото бебе ние се карахме заради домакинството с нашия, никога не съм била изрядна домакиня, но тогава още повече нямах организация, а той хич не помагаше, не било мъжка работа... най-вече заради това. И сега имаме подобни моменти, но вече се преодоляват по-лесно. Просто трябва такт и разбиране при разговорите, и да му покажеш че не всичко е както преди, и той трябва да влезе в новата роля на татко, от когото зависят много неща.  Hug миличка и кураж.

# 252
Да ви кажа за яслата,ми само молба подадох ,но днес или утре 6те мина да видя как седят не6тата,дали трябва нова или тази си остава!Ина4е яслата е на ул. христо максимов.
Много сме зле с ти ooooh!я зъби,кисел,буди се по 100 пъти и накрая ни6то ,венеца му не дава никакви индикации,незнам докога 6те е тая  мъка със зъбите

# 253
  • София
Добро утро!

Благодаря за пожеланията!

Колата е Опел Корса Комби, 2000г. + климатик + ел. стъкла + голям кеф от моя страна Simple Smile светло сив металик е!

Не ми дава да качвам снимките и в снимка.бг, иначе щях и да я покажа!!!

# 254
  • ВАРНА
Добро утро!
Честити месечинки на бебчетата, празнуващи днес!
Благодаря за почерпката. Ама с тези вкусотиики никога няма да си сваля 17-те кила  Embarassed дето са ми в повече.
Драгон, честито ви изправяне. Вече все така ще е, знаеш.
Дес, добре, че писа. Мислим те.  Hug 

Варнааа, загубихте ли се...? Какво стана със срещата, която щяхме да си организираме? Времето сега е кофти, но ще се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт