Благодаря ти!
Тези дни си мислех за вас, ама още сме на вили и могили у дома и не мога да се оправя на една страна. Ще ви звънна, тези дни, хем да се видим, хем да обменим инфо относно питанието на децата. Днес не издържах и накупих кус-кус на Плазмон, каша на Хип и то млечна, рибно пюре и какво ли още не и ще пробвам. Разбира се, всичко е съобразено с възрастта, но са за предимно четири-пет-шест месечни.
Аз съм взела на Яна обувки от Геокс за прохождане, които са тип маратонка - с мека подметка и твърд форт, като обхващат здраво глезена. Снимките са много естествени и ти желая късмет с цялото си сърце.
Подстригала си и ти фасадата, както и на малката Ефросинка.
А за срещата съм "за", както обикновено, само дано има наистина циганско лято, че прогнозите напоследък са издънки. Готи, Честити зъбки, бели да са като гъбки!(така ли беше поверието
Лека нощ и от нас!
безаварийно каране ти желая!
май и аз ще се втурвам по магазините да търся, заинтригуваха ме.

, е като легна при нас и не можем да го изгоним. Пренесохме се в хола на дивана, той след 15 минути дойде да ни се сърди защо сме го оставили сам в леглото (нашето легло!
.
. Варя в голяма тенджера (от комплектите дето са по 12 части най-голямата тенджера), ако е почти до горе пълна с плод насолявам с 3 кила захар и варя докато си смени цвета. После топвам лъжица в сладкото, вадя и капвам капка в чинийка, ако капката не се разлее на страни, значи е готово на гъстота. Освен плод и захар не добавям абсолютно нищо, ако плода е много сух насолявам и оставям една нощ да поседи да си пусне сока и на другия ден варя. Сипвам докато е вряло и врътвам капачката, то се вакумира само.

и сме ви приготвили закусчица 

!
. За леглото и спането в него те разбирам и знам, че това може да навреди на сексуалните отношенията в двойката и като гледам ме грози голяма опасност и при нас така да стане, но не губя надежда, че като попорасне ще се преборим да си е в нейното легло. Сега ту са колики, ту са зъби 

я зъби,кисел,буди се по 100 пъти и накрая ни6то ,венеца му не дава никакви индикации,незнам докога 6те е тая мъка със зъбите