Иначе хич не е сигурно, че операция няма да има. Ако се открие зачатък на тестис - той се отстранява само оперативно
,
То не бяха перални, простиране....Лили си дойде сутринта рано от море и така.....

И тя се храни по два часа преди детска и вечно се пазари, но съм решила твърдо да продължа с многото приказки и обяснения. 

Прибрахме се само да хапне бубката наобяд и пак излизаме.
- да се обичате, уважавате и разбирате с половинките си още дълго, дълго време...да дочакате внуци и правнуци заедно и много да им се радвате.
нашето кръщене беше преди почти два мес. пък изпълненията бяха доста по-късно...Ще мине и това, само да са ни живи и здрави.
. Всичко ще се подреди.
, преди окончателно да ти е разболяла детето! Като те чета и такъв яд ме хваща.... брей, какво нахалство! Тая жена ум има ли? Ама то нали тя няма да стои будна нощем, със свито сърце - кво и пука тогава! 

Нещо бъркам с организацията у дома. Умората вече започва да се натрупва. Поне при мен и си казва думата.
нещо ми се губи.
. Смятам догодина напролет или най-късно наесен да тръгнем. Дано болестите да са по-малко
.
. Сега трябва и чинийте на полка да мия
Като привърша може пак да се включа , ако не успея спокойни сънища ви желая мами и бебчовци и дребчовци.

...Готи...радвам се за теб, дано така успяваш да ни виждаш по-честичко и да си редовна по срещите!
!
Цункай куклите от нас!

( не се гласува, защото това се прави от конкретен експерт). Исках само да споделя с вас, ето и линка : http://galeria.biberonbg.com/main.php?g2_view=core.ShowItem&g2_itemId=72300
Бубето е почерпила по обяд.