През ФЕВРУАРИ сме роденИ, а вече хапваме засмени!

• 23 116
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Драгонче, ако можеше само да се оперира... Само да имаше тестис... Но така съм го родила, само да е жив и здрав!  Cry Cry Cry
Иначе хич не е сигурно, че операция няма да има. Ако се открие зачатък на тестис - той се отстранява само оперативно  Sad,

# 226
  • София
Добро утро и от мен!
Поспах до късно днес, та сега пия кафето. Embarassed Докато се завъртя и то стана един! Sick То не бяха перални, простиране....Лили си дойде сутринта рано от море и така.....
Бубе, много вкусни неща..... Тъкмо взех да заслабвам...... Embarassed
Роси, Мери Hug Hug Hug Heart Eyes
Жаси, същата работа съм и аз. Вечно Лили обира калая. Sad Sad Sad И тя се храни по два часа преди детска и вечно се пазари, но съм решила твърдо да продължа с многото приказки и обяснения. ooooh!
Евелинка, всичко ще е наред! Само бъди спокойна и така ще се наредят нещата по-лесно! Peace Hug
Баленка и Дар77, Честита годишнина! Да сте живи и здрави и много дълги години да се радвате на здраво и щастливо семейство!  bouquet
Лек ден на всички! Hug

# 227
Бубе, страхотна снимка! Радвам се, че се разбрахме кой каквото е имал на предвид! Продължавай все така! Всяка една буква, която ти написах в предния пост е самата истина и НАИСТИНА много ти се радвам на цялото женско семейство! А снимката е страхотна! Аз преди да се роди Тино тайничко исках да имам близнаци, обаче след това разбрах, че Господ си знае работата и такава чест се пада предимно на по- можещите майки! П.с. тия синеоки красавици... думи нямам.. аз до сега се въздържах от сватосване, ама направо се замислям .... Чакам втората снимка, както обеща!
Жаси и Драконе, с вас сме! Не ни натоварвате, напротив, старая се да черпя опит от вас, за евентуално бъдещо второ дете! Дано да преодолеете по- бързо кризите!
На нас ни проби и третото зъбче. Сега сме 2 на 1 в полза на горните! Обаче май ще изравним - от долу се виждат заченки.Намирисва ми, че скоро пак ще ви се хваля......
На Дар и Баленка - здраве,    щастие, семеен уют и разбирателство!
Баленке, днес си мислех за теб, повече от обикновено, явно е имало защо! За Теб:

# 228
Зравейте и от мен!
Аз пък днес хайманосвам цял ден....като невидяла слънце Sunglasses Прибрахме се само да хапне бубката наобяд и пак излизаме.
Честита Годишнина на Дар77 и Баленка married 1dating luvbed - да се обичате, уважавате и разбирате с половинките си още дълго, дълго време...да дочакате внуци и правнуци заедно и много да им се радвате.
Евелинка - не се обвинявай, мила. Природата си знае работата и ще компенсира с другия тестис.... Hug
Кат - честито християнче....и ние минахме този период...а Драгончето е права, не ще да е от попа Naughty нашето кръщене беше преди почти два мес. пък изпълненията бяха доста по-късно...Ще мине и това, само да са ни живи и здрави.

Хайде, аз изчезвам Heart Eyes

# 229
Честити годишнини на Дар и на Баленка!!!

# 230
Момичета днес ми е много криво. Нослето на малкия е запушено от нощес и само се дави и кашля. Не текат сополки, но се чува как похърква. Утре сме на лекар. Притеснено ми е защото в болницата като се роди ми казаха, че заради инфекцията с която се роди е предразположен към пневмнонии. Дано не е нещо сериозно утре сме на лекар. Иначе е видимо спокоен, въпреки, че на обяд не пожела нищо да хапне и днес сме на едно пюре от сини сливи и кърма  Confused. Бабата на мъжа ми пак ми вдигна кръвното сутринта, защото пак го взе и ме издебна и го изнесе без шапка и връхна дрешка, а все пак не е толкова топло и при положение, че детето е хремаво. Но този път и заявих, че следващия път ще забраня да пипа детето.
Евелинка Hug. Всичко ще се подреди.

# 231
  • София
Здравейте, влизам само набързо да се похваля - купих си така дълго чаканата нова кола!!!  newsm44

# 232
Честито Лидия!

# 233
Лиде, да си я караш безаварийно! Честито!
Няма нищо по хубаво от новата кола! newsm01
Чакаме снимки и се похвали поне каква марка е  car003

# 234
Честита годишнина DAR77 newsm51!ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ДА СТЕ ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ И МНОГО ВЛЮБЕНИ!ЦЕЛУВКИ НА БЕБА! smile3525[/size]

# 235
Джой, свети маслото на тази бабичка! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire, преди окончателно да ти е разболяла детето! Като те чета и такъв яд ме хваща.... брей, какво нахалство! Тая жена ум има ли? Ама то нали тя няма да стои будна нощем, със свито сърце - кво и пука тогава! #2gunfire
Лиде, ама моля ти се, сподели за новата придобивка подробности! Така се развълнувах...., разигра ми се душичката! Това е една моя мечта - да си купя кола, и аз съм на път почти да си  я осъществя - капарирахме една - семейна - и днес ходихме да се разправям с банката - подписвах хиляди неща, даже ме хвана малко яд, че не ми дадоха възможност да се запозная какво подписвам, той Миро после им е рекъл, че така направо в затвора може да си го вкарат - подписваш, ама какво точно... Утре живот и здраве ще платим колата и малкото пежо остава за моя милост. Исках утре да ви напиша тези неща, ама Лидка така ме развълнува, че ги изклюкарих днес!
И за да финализираме нещата - крайната равносметка е 4 зъба за 10 дни. Изникна ни и четвъртия зъб. Сега сме 2 горе и 2 долу. Смятам да стига толкова за сега. Аз се чудех що толкова се лигави и е леко киселеещ, а то защото са избивали два едновременно!

# 236
  • София
Честита придобивка на Лидето!  bouquet
Мамо Ави, мисля, че не може онлайн от Кокодрило, но провери за всеки случай на сайта. Hug
Готи, да са белички и здрави! Hug
Лека и спокойна нощ от мен! Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 21:36 от GoldenEyeful

# 237
  • Sofia

Джой честито на патерица и от мен.

Честити годишнини на Дар и Балена.

Лидия, безаварийно шофиране.

Никакво време не ми остава напоследък да пиша. Tired Нещо бъркам с организацията у дома. Умората вече започва да се натрупва.  Поне при мен и си казва думата.
Евелинка благородно ти завиждам, че сте си изкарали хубаво. Отдавна не се е случвало да се съберем с приятели така. А от Рибарица имам едни прекрасни спомени....
Такаааа Евелинка се разписа , а аз съм се сетила за Еми  newsm78 нещо ми се губи.
За яслата и ние като Калоянчо сме си подали молба отдавна. И нашата ясла е към МЗ и няма проблем с местата. Там са ходили и баткото и каката, така че съм с връзки  Crazy. Смятам догодина напролет или най-късно наесен да тръгнем. Дано болестите да са по-малко  Praynig.
Бубе много готини бубички са ти и трите. Много да те радват.Heart Eyes
Утре ще допиша. Имам един куп задачки -закачки. Като капак на всичко миалната ми се развали  #Cussing out . Сега трябва и чинийте на полка да мия 1dishes Като привърша може пак да се включа , ако не успея  спокойни сънища ви желая мами и бебчовци и дребчовци.
Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 238
  • София
Да се отчета на бързо преди да ме заиздирвате пак Wink Mr. Green.
Ками, разпредели на полка задачките и да се включват кой, както може...нито си робот, нито си за един ден! Hug
Лиде, честита, кола Party...Готи...радвам се за теб, дано така успяваш да ни виждаш по-честичко и да си редовна по срещите!
Като споменах срещи, предлагам другата седмица да направим една като спре да вали, че това предвиждат!
Мамите с по-големите деца, не се ядосвайте и споделяйте, че и аз черпя опит на ваш гръб Crazy!
Със захранването дереджето ни е на същото положение...даже не ми се говори, защото няма смисъл...облякла съм дебелата кожа и чакам фасоните на госпожицата да се уталожат Whistling
Голдънче, бравос за заслабването, но на мен и така си ми харесваш, защото си много чаровна и положителна личност Hug Цункай куклите от нас!
Бубе, не веднъж съм казвала, но ще повторя...разкошни са ти дечицата, пу-пу..да са ти живи и здрави! А, аз защо си мислех, че вие живеете във Франция, защо така съм се заблудила newsm78
Алинка, Хотдей, беше ми много драго във вашата компания днес Hug
Бях малко по магазини и купих на принцесата някои нещица...това ме подсеща да ви покажа тази тема, която пуснах, а някъде по надолу в нея има и линк за една от покупките ни, а именно чорапо-обувките, с които ще е в къщи като прохожда (посъветваха ме да взема това за вкъщи...вижте, ако ви е интересно): http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=332742.0
Освен това взех, че се изтипосах в един конкурс hahaha bowuu ( не се гласува, защото това се прави от конкретен експерт). Исках само да споделя с вас, ето и линка : http://galeria.biberonbg.com/main.php?g2_view=core.ShowItem&g2_itemId=72300
Лека нощ Stop

# 239
  • ВАРНА
Здравейте!
Да се разпиша и аз днес. Цял ден нямаме интернет, едва сега дойде.

Дар, Балена, честити годишнини! Много много щастливи да сте още много пъти по толкова!
Роси, сори, че нямаше кроасанче с кафенце, но като няма нет, така е.  Hug Бубето е почерпила по обяд.
Ефросина, и аз харесвам тези на Бикал, но тук са към 25 лв, по-евтини не знам къде има.
Лидия, честито возило. Леко и безаварийно шофиране.
Готи, на теб ще честитя, когато вземете голямата кола. Браво за зъбките. Дано всички излязат така леко.
Евелинка, не знам какво да ти кажа. Мъчно ми е, че се тормозиш. Да е здрав Блажко, другото са бели кахъри.

При нас нищо ново. Горните две зъбчета имат бели връхчета вече, но май още не са пробили венците. Иначе Емо е добре, хапва на обяд зеленчуково/месно пюре, следобяд плодово, но основно си иска кърмата. Нямаме заместено хранене, количествата пюре които яде са точно половината от едно хранене.
Лека нощ от мен  smile3507

Общи условия

Активация на акаунт