През ФЕВРУАРИ сме роденИ, а вече хапваме засмени!

• 23 119
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Жаси какво има, сподели?
Кат честито християнче! Да е много здрава куклата ти, да расте и хубавее и много радост да ти носи!
Същото пожелавам и на днешните месечинки!
Пепи да минава и заминава сладка и медена! (нали така се наричаше за шарките  Laughing)
Бубе разкошна индианска ниша, как ме радваш само ако знаеш със снимките си! Heart Eyes А тези в подписа са великолепни, устремени нагоре сини погледи!
Голдъне липсваше! Hug Ха добре завърнала се.
Роси, имаш нужда, нидей рива Heart Eyes Как си пиле, мисля те доста често. Много ми липсвате бургаския отбор Confused А се канех да дойда тази седмица.
Днес точно се приготвихме за излизане и след няма и 500м ни заваля, уж леко и ситно, гледам облаци има чат пат, викам си ще отмине, и чакаме под едно дърво. Да ама не, като заплющя, от де се взе тоя порой не знам. Емма заспа под дъждобрана, Ива и тя с голям дъждобран, ама крачетата и станаха вир вода. За мен няма да разравям, течаха ми струйки от темето в очите, после не мога да се стопля няколко часа у дома. Та излизането ни беше половин час точно. Разправям на Кас после, като бях с Ива само не ми пукаше, даже излизах макар да вали в момента, тя скрита в количката на топло и сухо, аз с топли обувки и чадъра и 2 часа навън поне. Сега обаче с Ива не ставаааа. А го дават до неделя да е все дъжд, не ми се мисли как ще се търпи. Отивам да мия чехли и джапанки да освободя малко рафтове за зимните обувки.
Спокойна нощ!

# 211
Мери,тъкмо да питам къде си... Hug Знаеш ли нещо по въпроса за второто клипче за кърменето..доколкото знам в него участва Естрела .. Rolling EyesПосле пак ще пиша ,че от тези зъбки се будим често...
Мерси за комплиментите  Embarassed Embarassed

# 212
Мани мани, и ние се будим често, направо съм дежурна тия дни, приспива през 10мин ooooh!
Не знам нищо за клипчето, но ще питам Бу непременно като я засека в скайпа.
Аз пък все се каня да питам, аз ли съм такъв негър че не мога да се оправя в зоната, за да разглеждам снимките трябва да кликвам на всяка, не намирам стрелки или слайд newsm78?
Тия дни се замислям за ваксините, да взема да ги слагам след годинката Rolling Eyes, ще мисля. Утре сме на консултация, ще говоря с докторката.
Тян преди малко ми сподели че ще отказва цигарите (отново, колко пъти се кани), че не можел да тича като преди и се задъхвал, а дано де!!! много ме зарадва, дано е сериозен тоя път!

# 213
МЕРИиии..една вана ще ти се отрази невероятно добре ...Трябва да си почиваме от време на време ...

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 00:17 от бубето 29

# 214
Еее Бубе размечтах се, от кога не съм взимала вана, не помня вече  Grinning Благодаря!
Оправих шкафове и обувки, и видях че майка ми е донесла още една касетка грозде без семки, за сладко, ми да беше го сварила, нямаше да се мине чак толкоз. Та до сега пощих и мих зърно по зърно и се ядосвах, щото ми се спи, и се ядосвах, не е истина. Сега го заварявам да не се вкисне до утре и го гася, утре ще го доваря. Колкото пъти се наканя да легна рано, веднага изниква нещо.
Марти разнежих се като те четох, за ритничетата. Да сте живи и здрави, всичко да е на добър край! Миналата година много майчета с първа рожба точно по това време започваха да усещат бечетата си Hug
Еления честит ви ремонт (като чуя тая дума се изприщвам), разкажи какво правихте?
Ухааа аз тая вечер се олях Blush

# 215
  • Sofia
                                        ДОБРО УТРО

# 216
Да се разпиша и аз че не съм влизала във форума от няколко дни. Heart Eyes
Връщам се назад да ви изчета   bouquet

# 217
Добро утро!
Росинко, няколко дни хайманосвах, в неделя се прибрах и докато ви изчета...
Вчера правихме доплер на Блажко. Няма тестис, не се виждат и зачатъци, което обаче не е много сигурно. Трябва да се направи сцинтиграфия, но докторът препоръчва да е като направи 4-5 години. Откриха му с ехографа някакви увеличени лимфни възли в корема - мезентерален лимфаденит, та сега и затова ще правя консултации. Иначе ще го заведа и при още един уролог-андролог, който е специалист по проблемите на стерилитета - не толкова да чуя още едно мнение, колкото да чуя пак напътствията как да пазим здравия тестис.
Бяхме няколко дни в Рибарица. Бяхме си взели една къща само за нас - 4 семейства със 7 деца. Лудницата беше голяма, но за наша радост не само, че успяхме да се видим с приятелите ни и да се набъбрим, но и се понаспах и поотпочинах. Деца много по-лесно се гледали в комуна Wink.
Маги и Благовест още са хремави, надявам се до края на седмицата да са вече добре и да ваксинирам Магито.
Между другото Магдалена пиела перфектно от шише - сока на брат си  Twisted Evil. От тези от кутиите - с оцветители и консерванти. Вчера докопа неговото шише и само да знаете как го зацока. Значи всичко е поза и серсемлък, ще я видим тази работа другата седмица  Crossing Arms.
Отивам да нагледам децата, че нещо са много тихи.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 12:01 от evelinar

# 218
  • Варна
Добро утро.
Много се извинявам на всички ако съм ви притеснила.Не исках да ви натоварвам и с моите проблеми.Просто си мисля,че някой няма да ме разберат.Ще ме разберат тези с две и повечко деца.В последно време много се караме на каката и вчера ми дойде малко в повече.Обикновено си отнася по голямото дете,нищо,че не е виновно.Просто тя е много ината и доста злояда и сутрин преди училище яде по 2 часа с караници и редовно закъсняваме.Вчера ми стана много мъчно Sad за нея и затова не ми се пишеше.Днес съм малко по добре.На всичкото отгоре и бебето ми отказва да суче и това допълнително ме изнервя.Вчера примерно сука сутринта в 6 и после чак в 21ч.През другото време ядем твърда храна.Сутринта ядем вече попара,на обяд зеленчуково или месно пюре,а следобед каша или кисел.Едното хранене го пропускаме и вече сме на 5 хранения.Чудя се дали му стига и съм притеснена,защото и без това предния месец не беше наддал и грам.Извинявам се за дългия пост.
Лек ден на всички.

# 219
  • София
Здравейте, мами!

Бубе, много са сладки така щъкащи. И аз ти се възхищавам как успяваш да се справиш със всичките си задължения!  bouquet
Моята Вики се е наплашила от попа. При 50% от случаите, когато я събличам, за да сменя памперса, тя реве та се къса. Като я вдигна, спира, легне ли - пак рев. Дано с времето да отшуми. То явно си е голям стрес ритуалът за кръщенето.
Вчера реших да видя Вики да ли ще се държи изправена в креватчето (което на всичкото отгоре се люля). Не само, че го направи, а и й хареса и даже се научи сама да се изправя Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 11:08 от cattt

# 220
Здравейте,

ние все още цялото семейство сме болни Sad, на малката носа тече и понакашля и зъбките я мъчат, много е криво милото и все плаче и не суче много, а сега сме само на кърма - докато оздравее.

Днес имаме годишнина от сватбата - 3 години. Въпреки всичко се каним тази вечер с татито да празнуваме, той заминава след 2 дни Cry, остана за да сме заедно на празника ни Grinning  и  да почерпя http://snimki.info/data/thumbnails/1586/thumb_34-9.jpg, ох не ми се получава снимката да се вижда в поста ми newsm78, не съм внимавала в уроците ви Embarassed
Баленка(ако четеш), честита годишнина и на вас - бъдете много щастливи и нека празнувате още много, много годишнини заедно

Много ЗДРАВЕ за всички и повече слънчево настроение

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 11:27 от dar77

# 221
За календарната година се подават молби за яслена група в ОДЗ и това вече става през интернет. Регламентите са различни. В обикновената ясла, която е към Министерство на здравеопазването, попълваш на място техен формуляр и прилагаш копие от акта за раждане на детето. Класирането е през юни догодина. Обикновено има по-голяма навалица в ОДЗ-тата, защото от яслената група там се прехвърляте директно в детската градина, докато с обикновената ясла сменяте заведението и детето попада на ново място.

Пух, явно това си е ОДЗ. Пфуу досегашните знания не ми служат за нищо. Сега навлизам в съвсем различна проблематика  ooooh!

# 222
Къде ми е кафенцето със кифличките днес newsm45

Жаси, напълно те разбирам мила Sad Толкова ядове бера с нашия батко - неузнаваем е и се държи супер неадекватно - все едно е дивак, расъл сам в гората. Направо ми побеля косата с него. Оправия няма - чакам вече 8 години да се кротне, но нейсе ooooh! Да са живи и здрави дечицата, а останалото са бели кахъри!
Дар оздравявайте бързо и честита годишнина на вас и на Баленка  bouquet Обичайте се още дълги години и бъдете щастливи  Hug
Катт, честито християнче! Пропуснах те вчера Sad И ние се изправяме, страшни скици сме, само лазим, катерим и не спираме на едно място newsm32 newsm32 newsm32
Мери, искам сладко Heart Eyes И трябва да ме научиш как се прави - догодина и аз ще варя живот и здраве Simple Smile
Евелинка, другия месец като идвам към София непремено ще се видим Hug
Хайде да поработя малко  Crossing Arms

# 223
Жаси - миличка, разбирам те съвсем.  Hug И ние сме ежедневно в същия филм. Само караници имаме с Виктория, вечно е навъпреки, иска постоянно каквото е за бебето това да е и за нея... Злояда е до безобразие, все се увещаваме какво да яде. Най-често дояжда бебешките манджи, сакън да не се мине... Почва да пее и да тропа точно когато Александра е заспала, ако съм я взела в ръце, непременно трябва и тя да е у мен, в скута ми... Вчера като ме е заскубала за косата, а аз държа детето, скубе и не се шегува... След потретване на забележката да спре и казах, че любимото й мече ще отиде на "разходка" за известно време (започнах да я лишавам от любими неща, вместо да се опитвам да я шляпкам по дупето). Не ме чу умишлено. Взех й мечето - е дра се половин час в коридора, и остана да седи там по собствено желание. След малко с бебето в ръце тръгвам към кухнята, и тя видяла че се отваря вратата се спуска с някакви дивашки крясъци и размахване на ръце към мен, при което за малко щях да изтърва Алекс от стряскането. Направо щях да откача. А сутринта мазна-мазна ми се вре в скута и ми се гали. Жал ми е за нея, но не може да си разиграва коня както си иска, има правила някакви в нашата къща, и трябва да се съобразява че вече не е само дете, а са две. Та тъй... и аз да ви се наплача по тази тема.
Евелинка - радвам се, че ви се разминава операцията засега. Дано се успокоиш скоро и да се радваш на двамата сладури, без да се притесняваш за нищо.
За яслите - не съм решила, а много съм мислила по въпроса кога ще пусна АЛекс на ясла. И съм в чуденка... при нас молби се подават по всяко време, защото яслата е една за целия град (+ една малка яслена група в един отдалечен квартал). Имам идеята да изчакам Алекс да проходи стабилно и аз евентуално да се върна на работа, а да прехвърля майчинството на свекърва ми. А когато стане на 1г 7-8м да я пробвам на ясла. Виктория се адаптира идеално на тази възраст и после беше много лесно. Та трябва и аз да проуча дали има изменение в ситуацията с документите при нас, и дали евентуално има недостиг на места.
Кат - честито християнче, да ти е жива и здрава малката принцеса. Много е сладка на снимките душичката. А за обличането - не е от попа мило, явно е период някакъв. Александра започна на всяко преобличане да се дере все едно я бия, изправя ли я млъква, щом я сложа да полегне или да поседне пак почва сеира. Чак се захласва по някое време. Само се моля бързо да отмине.
Ние днес бяхме на лекар - откакто боледувахме пак се подсякохме кошмарно. С какво ли не мазах, не минава и не минава. Педито ни даде направление за кожен специалист, първо искаше Певизон да ни изпише. Ама предния път като ни го изписаха ефект никакъв нямаше. Обясних и на докторката, сега изписа някакво Lorinden C, кортикостероидно е явно (основната съставка е глюкокортикостероид). Това нашето било контактен дерматит от многото амоняк в урината. И във вторник да отидем на контролен, като евентуално ще ми даде рецепта за някакъв правен крем в аптеката. Пишете ако се сещате и разни бабини лекове за превенция, че вече незнам какво да я правя. Мазах иначе с бебетан, с македонския крем, със здраве, с бочко, с дефламол... не и не. Знам че преварена мас с невен е добро, но няма откъде да го взема.
Мери - явно и аз съм от негърската боя, и аз се чудех дали не пропускам някъде скролове или стрелки за обхождане на снимките в Зоната, но досега не съм открила. А ти трябва да ни пуснеш рецептата за гроздовото сладко, пък може и ние да посварим малко. По този повод - грозде може ли да се дава, без семка и с обелена люспа?
Хайде стига съм писала, че май се улях. Лек ден и целувки на всички ви.

# 224

РОСИ ,малко късно но сега намирам време ... Hug
Честити годишнини на дар 77 и на баленка, дъъъълъг живот и само щастливи и красиви моменти .....  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт