Кат честито християнче! Да е много здрава куклата ти, да расте и хубавее и много радост да ти носи!
Същото пожелавам и на днешните месечинки!
Пепи да минава и заминава сладка и медена! (нали така се наричаше за шарките
Бубе разкошна индианска ниша, как ме радваш само ако знаеш със снимките си!
А тези в подписа са великолепни, устремени нагоре сини погледи!Голдъне липсваше!
Ха добре завърнала се.Роси, имаш нужда, нидей рива
Как си пиле, мисля те доста често. Много ми липсвате бургаския отбор Днес точно се приготвихме за излизане и след няма и 500м ни заваля, уж леко и ситно, гледам облаци има чат пат, викам си ще отмине, и чакаме под едно дърво. Да ама не, като заплющя, от де се взе тоя порой не знам. Емма заспа под дъждобрана, Ива и тя с голям дъждобран, ама крачетата и станаха вир вода. За мен няма да разравям, течаха ми струйки от темето в очите, после не мога да се стопля няколко часа у дома. Та излизането ни беше половин час точно. Разправям на Кас после, като бях с Ива само не ми пукаше, даже излизах макар да вали в момента, тя скрита в количката на топло и сухо, аз с топли обувки и чадъра и 2 часа навън поне. Сега обаче с Ива не ставаааа. А го дават до неделя да е все дъжд, не ми се мисли как ще се търпи. Отивам да мия чехли и джапанки да освободя малко рафтове за зимните обувки.
Спокойна нощ!

?
Благодаря!
.
.
за нея и затова не ми се пишеше.Днес съм малко по добре.На всичкото отгоре и бебето ми отказва да суче и това допълнително ме изнервя.Вчера примерно сука сутринта в 6 и после чак в 21ч.През другото време ядем твърда храна.Сутринта ядем вече попара,на обяд зеленчуково или месно пюре,а следобед каша или кисел.Едното хранене го пропускаме и вече сме на 5 хранения.Чудя се дали му стига и съм притеснена,защото и без това предния месец не беше наддал и грам.Извинявам се за дългия пост.

, остана за да сме заедно на празника ни