През ФЕВРУАРИ сме роденИ, а вече хапваме засмени!

• 23 126
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Момичета, кога трябва да записваме бебоците за ясла.

# 196
  • ВАРНА
Пепи, не знам защо си записана на 23-ти, ще поправя датата на 24-ти. Лошо е това с шарката, но пък минава по-леко на малки деца. Пожелавам ви в скоро време хубава разходка да си направите.
Пух, лошо няма щом иска "Ам-ам" детето, по-добре така, отколкото да стиска устни.  Hug

# 197
Моми4ета ,виждам ,4е някой е питал за яслата.Ами аз записах Йоан ,когато бе6е на 2 месеца и даже директорката ме пита зашо не съм го направила веднага след раждането #CrazyАз така или ина4е ,независимо дали съм бременна или не ,смятах да го пробвам,когато навър6и година(разбира се ако ходи).6те е до обед ,а после 6те си го взимам.6те видим как 6те се развият не6тата,но това са ми плановете.Ина4е и на кухня сме записани бая отдавна,от ноември тръгваме  chef
Да ви се похваля ,ве4е усе6там бебето ,е доста рядко ,но все пак... WinkДругият месец живот и здраве 6те разберем пола и 6те докладвам  Wink
За вси4ки празнува6ти   bouquet

# 198
  • София
Здравейте, мами!
 welcome на новите мами! Нашето семейство става все по-голямо  coolcool
Росиthumbsup страхотна снимка!
Joy, Ч.Р.Д. !!! Желая ти най-вече здраве, другото само ще дойде! newsm59 smile3525
Честити месечинки на бебоците!

В събота Вики стана християнче, така че почерпете се за нейно здраве:

Ето я и нея:цък
Приятен ден!

# 199

Честито на всички месечинки днес,да са  здрави,усмихнати и мнооого щастливи ...  bouquet
КАТ...много сте нежнички и чаровни......  bouquet

# 200
Здравейте!

как сте днес момичета и бебчовци?

Честити месвечинки на всички бебета празнуващи днес!
Да са много здравички!

Нещо за след обяд!

Специални благодарности на Alex99 която ни прати колетче, с подаръчета за Ина и мама. Много благодаря мила. Прегръщам те силно!

Ето част от подаръка:

Asol за вигантола и аз така мисля.

marty24 кажи за яслата как го записа. Тук майките в квартала ми казаха, че има две ясли, за едната се кандидатсва по интернет когато е истерията за градините, а за другата на място се подава молба в първият работен ден на годината. ТИ в коя ясла го записа, молба ли само занесе, разкажи?

cattt честито християнче! Simple Smile

пепи1975 бързо да се оправяте. Аз знам че шарка, колкото са по малки децата по леко се кара.

жаси защо ти е гадно?

Кас
и аз мисля, че памперсите са "PAMPERS"

Хайде, хубав следобед от нас! Simple Smile

Hug

# 201
Бубе, не бих си позволила да редактирам нищо от твоите заглавия! Харесват ми всичките, страхотни са и винаги съобразени с разтежа на децата, времето и т.н. Позволих си да споделя кое от тях най - много ми харесва и се аргументирах. Ти си една от майките, на които най - много се възхищавам от нашия форум! Всеки ден се включваш, винаги намираш добри думи за всички нас. Успяваш да се смогнеш и да отглеждаш по най - добрия начин три деца, да си свършиш домакинството и всичко си слагаш в ред, за всичко намираш време! Една майка героиня, аз не мисля, че бих се справила, така както ти го правиш!  Не съм си и представяла, че написаното от мен би могло да те засегне, ако в действителност е така - извинявай!

За "Часа на мама" - не го гледам заради двете "приказни" водещи. Изобщо "не ме дразнят" - особено блондинката.... Нямам мищо против блондинките, ама тая Ива е кошмар!
Жаси, дано бързо ти мине, каквото те мъчи, ако сметнеш, че ще се почувстваш по - добре - сподели, ние сме насреща и винаги ще те подкрепим!
Катт, честито Християнче! Господ да пази него и цялото му семейство!
Пепи, толкова мънички, пък вече ошарени, и аз знам, че колкото по - рано се изкара шарката, толкова по - добре! Кураж, ще мине  всичко лошо!

# 202
Здравейте февруарки! HugНямаше ме доста дълго,защото правим ремонт и компа беше в друга стая(без нет)Досега наваксвах с пропуснатото,виждам,че обсъждате варианти за ясла,при нас за съжаление няма ясла и ще си се гледаме чак до записване на детска градина.Много чето си мисля за този момент(на записването и това как ще я оставя първия ден)Толкова сме свикнали една със друга и не мога да си представя как ще стане"раздялата")Казвам раздяла,защото съм работила в детска градина-1група и съм наясно за какво става въпрос-първата седмица е критична.Затова е по-добре(според мен)детето да общува и свиква с други хора и деца от ранна възраст,по-лесно се свиква...но при нас такъв вариант както казах няма Sad
Пожелавам на всички болнички да оздравяват Praynig
А на всички празнуващи-НАЗДРАВЕ!

# 203
За "Часа на мама" - не го гледам заради двете "приказни" водещи. Изобщо "не ме дразнят" - особено блондинката.... Нямам нищо против блондинките, ама тая Ива е кошмар!

Е това все едно аз съм го казала Crossing Arms.

# 204

ГОТИКА... Hug никога не мога да ти се разсърдя ,толкова сте ми близки тук всички......пък и за такова нещо  ooooh! Просто мислех ако ги виждаш по друг начин..аз ги творя   Rolling Eyes  Joy вечер и ги драскам на едни смешни листчета ,или на каквото ми попадне.. Shocked Така...а снимката е специално за теб ...да видиш един от многобройните смешни моменти на нашето ежедневие ...индианска нишка сутрин рано... Joy После ще сложа и една друга ..Целувки ..
Благодаря ти за всички мили думи за мен.... Embarassed

# 205
  • София
Здравейте!
Върнахме се тази вечер и досега четох, прах, оправих бебето и сега сядам да ви драсна два реда. Grinning
Честито на всички месечинки, християнчета и рожденни дни!  bouquet Здраве и пак здраве! Hug
Снимките са чудесни. Peace
Лека нощ от мен! smile3524 Sleeping

# 206
Благодаря ви момичета за пожеланията за най-приказния рожден ден в живота ми   bouquet. Толкова е хубаво в такъв ден да прегръщаш детето си. Досега винаги този празник ме е поддтискал, но сега въпреки, че освен членове на семейството ми и още 4-5 приятели (поне знам , че са истински) никой не сети за мен въпреки всичко бе страхотно. Е разбира се и вие ме трогнахте много. БЛАГОДАРЯ ВИ !!!

# 207
Здравейте момичета! Hug
Пак не съм писала отдавана, но просто няма какво по-различно да кажа.
Честит рожден ден на Joy.   bouquet
Честити месечинки  на бебоците Heart Eyes
Виждам, че говорите за ясла. Днес ми казаха, че подаването на молбите става в първите работни дни на календарната година. А след това чакаш да ти се обадят, което ставало някъде 5-6 месеца по-късно и то евентуално ако имало места.  Shocked За детската ясла до нас служителка (моя приятелка) ме увери, че нямам шансове за място.  ooooh! Естествено пак ще опираме до връзки, ходатайстване и пари ако изобщо се наложи, тъй като не сме решили още дали ще я даваме на ясла или направо на градина. Thinking
Лека вечер на всички

# 208
Pile_5, молби за ясла се подават по всяко време на годината. Калоян нямаше два месеца, когато подадох такава молба и бях №3 в яслата, която съм избрала за него. За календарната година се подават молби за яслена група в ОДЗ и това вече става през интернет. Регламентите са различни. В обикновената ясла, която е към Министерство на здравеопазването, попълваш на място техен формуляр и прилагаш копие от акта за раждане на детето. Класирането е през юни догодина. Обикновено има по-голяма навалица в ОДЗ-тата, защото от яслената група там се прехвърляте директно в детската градина, докато с обикновената ясла сменяте заведението и детето попада на ново място.

# 209
Минавам да ви пожелая лека нощ! smile3524
И да споделя че си мисля за Евелинка  Sad Не е писала отдавна Sad
Голдънче добре дошла Hug Липсваш ми  Hug
Бубе, разтопи ме със снимката на малките русокоси индианчета Hug
Жаси, споделена мъка- половин мъка Hug
Алинка и Дез, обръщам се специално към вас - вредителки на женската фигура newsm65 : С тези красиви сладкиши и кафенца всяка сутрин, ще ме докарате до захарна болест и със сигурно ще надебелея. Като ви прочета рано сутрин в офиса, веднага си правя кафе и слагам нещо сладко до мен .... и така откарвам до обяд. На всичкото отгоре Алинка днес и следобедно ни "уважи" с едни вкусни неща, ммммммм....... Oha! Големи сте сладурки Hug Hug Hug
Лека и спокойна нощ на всички  sleepuu

Общи условия

Активация на акаунт