"И в Стамболийски есента дойде, ела при нас да пием по кафе!"

• 17 330
  • 250
  •   1
Отговори
# 105
Много ви благодаря! Тийнейджъра стана на цели 16 год!Много е забавно детенце да е голямко, да подскачаш когато му оправяш прическата, да го целуваш когато никой не гледа  Joy , да прави голяма сметка на телефона си...Въпреки всичко настояваше за торта  Joy .

# 106
Здравейте и от мен.Нещо хич не ми остава време да пиша.Виждам че е доста трудно като се работи,в смисъл че домакинството  изостава и не е  както когато си в къщи.Е освен яденето де все готвя по нощите. Mr. GreenИначе сме добре за сега да чукам на дърво,сутрин все още огласяме градината.Днеска много ме зарадваха в градината имало дете с въшки та ходих да търса по аптеките нещо за профилактика.Надявам се че няма да ни хванат.Взех един лосион Никс за мазане преди къпане.Пише че първо трябва да се измие косата,а в аптеката ми казаха че може и на суха и след това да се измие косата. newsm78 Много ще ми е в полза ако имате опит с тези мазила да кажете какви са ви отзивите ако сте ползвали подобни.
Дори  неприятни работи са ви сполетели,но не се притеснявай всичко ще се нареди.  bouquet

Дими радвам се че Рени е добре,а за работата не се притеснявай вси ще излизне нещо.  bouquetВиж за свеки ще ти стискам палци че аз вече взех зъбите да стискам. Joy Wink

Magnetic честит Рожден ден и от мен на патерички.Сигорно не е лесно с тийнейджър,но през това трябва се мине.Какво ли ще ми е на мен с двамата уфффф не ща да мисла че ще ми побелее още повече косата. hahaha
Марианка да ти кажа и аз нещо напоследък доста си поревавам ама ей така без причина.Ето снощи като се пребирахме от градина и загубих пижамата на Жорката че се беше изпуснал в градината.А аз носех още 3 големи и не съм усетила кога е паднало.Връщахме се после по същия път евентуално да я видим но така и не я намерих.Та за една пижама какъв рев му ударих не е истина.  bouquet

# 107
Добро утро! Grinning
Усмихвам се аз, ама май не ми е много до смях. Имам ужасни болки в ухото, днес вече съвсем заглъхна, освен че адски ме боли. Под брадичката също и някаква тъпа болка в зъба. Днес ще се тича по лекари, ама че приятно започва денят ми. Confused А нощта беше кошмарна.  Сега трябва да заведа Мими на ДГ, после да оставя Веси у баба и хуквам, че едва издържам.
Станка, нямам опит с въшки, поне с моите деца не. И хич не мога да те посъветвам. Но направи така, както е указано на опаковката.
Много ме боли, нямам сили да пиша. По-късно, ако се почувствам по-добре, ще намина. Hug

# 108
  • София
      Добро утро и от мен!

Неделните произшествия са поправени  Laughing. Имам си нова ютия, която довечера ще тествам по-обстойно. Извадиха ми мъдрец без проблем, но после ме приболваше. Сега е по-добре.
  В градината има допълнителни занимания и първите 1-2 пъти са безплатни. Така по-лесно да се ориентира детето какво го влече. За сега май ще остане само логопеда, че да си полудува още малко на воля.

Magnetic, развеселиме с дневния ви режим  Laughing. Поръчахте ли торта  Wink?

Станка, дано не примете въшките, че са напаст божия  Praynig. Кофти е при момиченцата, че са дълги косички. Нямам отзиви за мазилата, ще черпя от вашия опит  Peace.

Марианка, бързо да се оправяш и чакаме отзиви от лекаря  Peace. Подкрепям те морално и зная, че ще се справите със задачките покрай децата . Макар от страни лесно да се дава съвет.

Лек ден на висчки ви и нещо за отскок

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 10:47 от Dori

# 109
Здравейте! Hug
 Минавам набързо...Само да се извиня за обещаното кафе...Все не ми остава време да намина сутрин... Но ето ме сега  Hug

Черпя - имам рожден ден - на 10.10 е ... ама за по-сигурно да си ви почерпя още от сега Mr. Green
Марианка, надявам се да се чувстваш по-добре... Praynig Много е неприятно, когато те боли ухо пък при теб - комбинацията с болки и в зъба е направо убийствена...

Специални благодарности на Дори и Марианка за оказаната помощ...  bouquet
Ели, ако имаш лекции и през уикенда - може да се засечем в ПУ... Peace
Усмивки и добро настроение желая на всички!

# 110
И аз тук!
За Вигантола да си кажа - продължавам с две капки. Изчетох доста и без да се правя на доктор не виждам основание за такова драстично увеличение. Благодаря ви за съветите  Peace А като прочетох, че при продължително предозиране може да се затвори фонтанелата и да спре да се развива черепа ми настръхна моя.
Инсайд, давай рецептата за плодовото изкушение по-долу!
Марианка, къде ходиш на зъбар? Има ли в Стамболийски добър?
Ели, винаги съм подозирала, че дискотеките и математиката са съвсем различни планети Simple Smile
Дими, с моята свеки живеем на едно стълбище разстояние, ако това може да те успокои. Един месец на мен ми изглежда нищо време Simple Smile
Дори, като сте счупили стъклото нали си имате влак Simple Smile Добре че такива неща минават и заминават. И както се казва - ново стъкло, нов късмет. Нова ютия - нови дрехи (или нещо подобно беше поговорката).

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 23:39 от Rodelinka

# 111
Догодина и аз смятам да съм студентка  Joy
Даже си намерих и специалност, в която не се учи много, само задачи се решават. Големите учебници с много букви в тях ме плашат.

# 112
  • София
Догодина и аз смятам да съм студентка  Joy
Даже си намерих и специалност, в която не се учи много, само задачи се решават. Големите учебници с много букви в тях ме плашат.
  Май математичка ще те правим, а  Wink. Макар, че там никак не е лесничко  Peace.

Роделинка, добре си постъпила с вигантола  Peace. Права си "Счупеното, носи щастие!"  Hug.

Марианка, надявам се, че всичко е наред  Praynig. Вчера не ни навести отново.

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 09:51 от Dori

# 113
  • София
        Честит Рожден Ден, Insaid!

Желая ти здраве, любов в къщи, пораждаща скоро детска глъч, навън обикалящи света и продължаваща да изпитваш професионална наслада!
  Мерси за почерпката  и похвали за отличната ученичка bouquet.

# 114
  • гр. Пловдив
Insaid  newsm59
Радвам се, че присъствието на зодията ни е водеща в нашата темата.  Mr. Green
Да пиеш и едно за нас довечера!  Drunk

# 115
Честит празник, Insaid! Много слънце в очите и нови хоризонти, които да покоряваш. Сбъднати мечти!

Момичета, зле съм... Днес ухото не ме боли, но ми заглъхна, чувам един постоянен шум, който ме влудява и лицето ми сякаш гори. Никак не съм в кондиция. Посетих лекар УНГ, според него имам възпаление на тъпанчето, но аз се чувствам адски отпаднала, липсва ми апетит. Уж не съм хипохондричка, обаче се чувствам адски притеснена... Confused Изписа ми капки и това е. Предупреди ме, че шумът ще отмине бавно. Но аз сякаш непрекъснато отпадам физически. Ако това продължи, ще ида в Пловдив в "Медикус Алфа" за по-обстойни изследвания.
Роделинка, има много добър зъболекар в полатовското училище, -д-р Иван Начков. За съжаление работи предимно следобяд от 14ч., а аз бях зле и се набутах в поликлиниката.
Ще пиша, ако се почувствам по-добре. Сега просто ще полегна.

# 116
Здравейте момичета  Hug

Insaid, Честит Рожден ден !!!
Пожелавам ти най-напред здраве, защото това е най-важното,
любов, защото тя дава смисъл на живота
и пари, за да ти е по-леко !

Мари_Анка съжалявам, че се чувстваш така зле.
Наистина май няма да е лошо да си направиш едни изследвания !

Въпросния зъболекар, който Мари_Анка е споменала наистина е много добър.
Аз водя Рени при него.  Peace Снощи имахме час . Пломбира зъбчето !

Rodelinka на теб хич не ти завиждам.  ooooh! Със свеки през едно стълбище  Sick това не бих го преживяла !

stanka1979, преди около година и при нас целия град беше пламнал с въшки.
Доколкото чух е имало детенце с въшки и в на Рени групата.
Като чух косата ми се изправи, защото нали я знаете моята дъщеря с каква дълга коса е !
Тогава купих един препарат за мазане, профилактично ! Виприн се казваше, но мирише ужасно  Sick
За щастие не можа да хване въшки. Дали препарата я предпази, не мога да кажа със сигурност!
Но е факт, че тогава ми свърши работа.

# 117
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 Инсайд

Аз младите гаджета не ми хващат окото  Rolling Eyes нещо не  съм добре усещам се че не поглеждам чуждо  Confused,може моето да си ми стига н въобщееее не ми се разправя със мъже  Flutter

Инсайд нямам събота и неделя Thinking  то оставаше и събота и неделя да ходим да киснем само там,от две седмици само кафета пием и една математика дето е сериозна и СБЕ другото или няма преподавател или си дремем в часа,абе то редовното е за малки деца да ходят там да си губят времето  Mr. Green

# 118
Добро утро, сладури! Grinning

Усмихвам ви се, но никак не съм в кондиция. Освен заглъхналото ухо и непрекъснатия шум в него, който ме влудява, се събудих с адско главоболие. Confused Какво ще излезе на края, не знам. Очертава ми се уикенд сама с децата. Мъжо замина рано сутринта на нощен риболов. Ей, това мъжете не са като хората! Mr. Green
Дими, благодаря за съчувствието. Тя и твоята сега не е лесна. Със свеки у дома. И аз като Роделинка съм живиля със свеки през едно стълбище, само че за разкош ползвахме и обща кухня. Mr. Green Та знам какво е.
Ели, кога мислиш да минаваш задочно?  То май по отношение на мъжете всички сме се увредили.  Mr. Green Нали имаме деца за гледане и само това ни в главите. Laughing
Слънчев уикенд! Heart Eyes

# 119
Aз сама ли ще си "вися" тук? Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт