Крем за около очи

• 111 004
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Моля да ми препоръчате хубаво околоочно кремче за кожа над 35години с фини бръчици, но пък без торбички и тъмни кръгове. Благодаря предварително  bouquet и се извинявам също така, ако е писано някъде, просто нямам много време да връщам и да чета Peace

# 571
Момичета, може ли да ви помоля нещо. Аз не съм в БГ и от тук сайта на ягодката е недостъпен. Тъй като много искам да си купя един крем за лице и околоочен контур, но ми е много скъп (около 80 евро), може ли някоя от вас да погледне колко струва в ягодката. За този крем иде реч: http://www.beautyencounter.com/3605520334771.html
Много благодаря предварително!

Точно този крем не го намирам в ягодката  Rolling Eyes
Благодаря все пак. Аз го намерих за 60 евро, което пак мога да преглътна като цена...  Grinning

# 572
  • София
Аз за пореден път де прецаках с Дарфен - този път със стимулскин околоочен - понеже АровитаС още миналата година ми беше слаб, реших да си купя най-силния. Такава алергия ми стана, че не е за описване - поду ми се под очите като изгоряло, излязоха ми малки мехурчета... Ужас! Явно Дарфен, колкото и да ги хвалят, че са с нисък риск от канцерогенност, че са по-безвредни, че са без еди какви си вредни вещества, явно пак имат някакви алергени вътре - развих селд 2 месеца ползване на Крем, серум и масло Аровита С и към тях алергия... И лъм пилинга им за лице... Стават ми едни пъпки като акне, горещи, червени и болят. Като спрях всичко на Дарфен и минах на други кремове, пъпките изчезнаха за 1 седмица... Не съм имала друг път алергия каъм козметика, а се мажа от години с какво ли не...

# 573
  • София
ИСкам да попитам за ЕЛ Sinchronized recovery complex - какъв ефект точно наблюдавате от него? КАква става кожата след редовна употреба, подобрява ли се по отношение на бръчици, отпускане, т.е. наистина ли заличава минали повреди, както го рекламират?

# 574
Кажете за маслата де?  Shocked
Според мен маслата единствено добра хидратация могат да дадат на кожата ,но не нещо повече.

Че то друго осбен добра хидратация, нужно ли е? Имам предвид за кожа около 30 години.
Естествено,че има нужда след 30 трябва да се ползва крем за първи бръчки Peace

E, то кремът против бръчки какво повече прави, освен много добра хидратация...бръчки не заглажда със сигурност..

# 575
Според мен маслата единствено добра хидратация могат да дадат на кожата ,но не нещо повече.

Че то друго осбен добра хидратация, нужно ли е? Имам предвид за кожа около 30 години.

E, то кремът против бръчки какво повече прави, освен много добра хидратация...бръчки не заглажда със сигурност..

Не ни отнемай  bouquet Hug очарованието на самозаблудата Mr. Green Предполага се Laughing, че анти ейдж козметиката е не само хидратираща Peace

# 576

Не ни отнемай  bouquet Hug очарованието на самозаблудата Mr. Green Предполага се Laughing, че анти ейдж козметиката е не само хидратираща Peace

И аз  така мисля ,иначе  би се обезсмислило  всичкото това мазане с   серуми  маски    кремове и тн  ooooh!

# 577
  • София
на мен ми е много чудно че повечето околоочни кремчета са с кофейн.Според вас възможно ли е организма да привикне към него и после ако спреш да го ползваш ще има обратен ефект?

# 578
На 27 съм, станах на толкова преди няколко дена... Какво кремче ще препоръчате? Не искам да е за първи признаци на стареене, понеже мисля че е рано и не усещам нужда, а да е хубаво и овлажняващо. Цената няма значение. Мерси Simple Smile

# 579
  • София
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P237148&categ … ouldPaginate=true някой ползвал ли е това,доста добре ми изглежда,особено като за млада кожа.

# 580
http://oth.strawberrynet.com/skincare/clinique/all-about-eyes/13241/#DETAIL
http://oth.strawberrynet.com/skincare/clinique/all-about-eyes-rich/57667/#DETAIL
Момичета кое от двете кремчета е по- подходящо за по- зряла кожа над 35г с фини бръчици? Благодаря предварително  bouquet

# 581
  • В приказките.........Пловдив
Понеже аз имам проблем с тъмните кръгове си търся такъв околоочен крем.В две аптеки горещо ми препоръчаха околоочните на Швейцарската козметика SkinCode.Даже единият крем бил леко избелващ и с моментален ефект.Та въпросът ми е някой ползвал ли е тази козметика и ако може някакво мнение.

# 582
и аз питах наскоро за тази козметика,понеже ми я предложиха в МОЛ Пловдив,но цената е висока и не се навих без предварително проучване Simple Smile.....има ли експериментирали вече?
само да добавя,че от околоочния тестер хич не съм доволна... Mr. Green

# 583
  • Belgium
Skincode Essentials - скъп, въобще не ми допада, яд ме е, че го купих.

Цитирам ви отзив от 37ма страница на тази тема, дискутирано е.

# 584
  • София
За дамите със сух околоочен контур мога да препоръчам GATINEAU Diffusnace: http://oth.strawberrynet.com/skincare/gatineau/diffusnace-hydro- … for/29152/#DETAIL. Хидратира и подхранва много добре, особено в зимния студ се отразява прекрасно на околоочния ми контур! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт